BE Lipstick 012 Vamp

Dat ik goed verwend ben door zowel mijn familie, vriend, schoonfamilie en vriendinnen tijdens de kerstdagen is inmiddels geen geheim meer. ...


Dat ik goed verwend ben door zowel mijn familie, vriend, schoonfamilie en vriendinnen tijdens de kerstdagen is inmiddels geen geheim meer. Enkele cadeautjes heb ik al op mijn blog laten zien, maar deze lipstick van het Ici Paris-merk 'BE creative' nog niet. Vandaag een review!

Deze lipstick was eigenlijk niet eens een cadeautje. De moeder van mijn vriend vertelde namelijk dat ze een ander kleurtje van dit merk had geprobeerd en er absoluut niet tevreden over was. De nummer 012: Vamp had ze nog nieuw in de verpakking liggen en ze ging hem toch niet meer gebruiken, dus gaf ze 'm aan mij. Leuk!Het merk 'BE creative' is - zoals de meesten denk ik wel weten - het 'huismerk' van Ici Paris. Buiten de high-end merken zoals Dior, YSL, Chanel, Sisley, Estée Lauder en Clinique vind je dus ook 'BE creative' in de schappen: een wat betaalbaarder merk met een breed assortiment aan lipsticks, oogschaduws, poeders, blushes, mascara's en nagellak. Ik heb zelf nog nooit eerder een product van dit merk gehad, dus benieuwd was ik zeker!


De kleur 'Vamp' is eigenlijk precies wat de naam zegt: een stevige, rode kleur die je nog een beetje extra vrouwelijk maakt. Zelf ben ik altijd vaker van de donkerrode tinten omdat ik bij felrood nogal bleek wordt, maar deze leek me al iets minder fel dan bijvoorbeeld mijn YSL Rouge Pur Couture 01-lipstick.


Wanneer ik de lipstick swatch, voel ik al aan de textuur dat dit een lipstick gaat zijn die erg afgeeft. Ook bevat de lipstick aardig wat glans en ben ik bang dat dit er typisch zo eentje gaat zijn die gemakkelijk op mijn tanden gaat zitten (always... always..). Anyway, eerst maar eens kijken hoe de kleur is!


Ik ga niet liegen, maar ik heb er best lang over moeten doen om deze romige lipstick goed op mijn lippen te krijgen. Ieder klein corrigerend veegje dat ik wilde maken, kwam meteen op de huid naast mijn lippen terecht en zelfs met concealer was dit niet zomaar op te lossen. Helemaal opnieuw dus. Na drie pogingen was het me eindelijk gelukt en vond ik de kleur eigenlijk best mooi!


Wel merk ik meteen dat de lipstick - zelfs na deppen met een tissue - op mijn tanden ging zitten en dat hij érg afgeeft. De textuur is daarentegen wel zacht; hij droogt dus zeker niet uit! Maar of de houdbaarheid dus zo goed is? Nee, dat helaas niet. Ten slotte vind ik het pigment van deze lipstick wel helemaal in orde: er komt een super-intense kleur vanaf en na slechts één keer vegen was hij al mooi rood.


Ikzelf zou deze lipstick denk ik dragen bij een dagje weg waarin ik niet uitgebreid ga lunchen of dineren, maar juist bij winkelen of een feestje. De houdbaarheid is jammer genoeg een tegenvaller, maar de kleur vind ik daarentegen helemaal prima!

De lipsticks van BE Creative zijn te koop bij ICI Paris XL voor €14,95

Related posts

14 reacties

 1. Jammer van de houdbaarheid, maar de kleur is zeker mooi, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat hij zo afgeeft en daardoor niet lang blijft zitten. De kleur staat je wel onwijs goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al is die misschien niet perfect qua houdbaarheid staat hij je toch echt wel prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer want de kleur is wel echt erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur, maar jammer dat hij zó romig is dat hij op je tanden gaat zitten en niet goed lang blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat de houdbaarheid enorm tegenvalt! Het kleurtje staat je namelijk echt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer van de houdbaarheid, het is een prachtige kleur! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohlala, deze is echt heel erg mooi maar wel super jammer dat die tegenvalt kwá houdbaarheid. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleur is inderdaad heel erg mooi, staat je ook goed! Jammer alleen dat hij zo romig is en afgeeft. Daarom zou ik hem zelf niet kopen, aangezien ik daar slecht tegen kan haha. Geef mij maar een matte lipstick en ik ben een gelukkig mens.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Balen dat de houdbaarheid tegenvalt. De kleur vind ik je echt goed staan. Zeker in combinatie met je huid & en haarkleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer van de houdbaarheid want ik vind de kleur echt wel heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vind het een heel mooi kleurtje! Maar jammer dat het product eigenlijk te romig is

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De kleur is hel mooi. Jammer dat de structuur niet fijn is!

  BeantwoordenVerwijderen