KIKO Moon Dust Face Powder Mysterious Pink

Toen ik tijdens de kerst een schitterend pakketje ontving van Kim  waar deze blush in zat, kon ik mijn geluk niet op. Al een aantal keer w...


Toen ik tijdens de kerst een schitterend pakketje ontving van Kim waar deze blush in zat, kon ik mijn geluk niet op. Al een aantal keer was ik namelijk aan het twijfelen of ik 'm toch niet zelf wilde hebben, maar toch sloeg ik dit pareltje steeds over. Tot ik 'm dus opeens in handen had: Wat. Een. Luxe!

Het kartonnen doosje waar de blush in zit is al prachtig en bevat zelfs een textuur als je er met je vingers overheen gaat! Ik vind het een typisch kerstachtige verpakking met al die rood-accenten en ik heb het gevoel alsof ik iets heel kostbaars in handen heb.


Wanneer ik de blush tevoorschijn haal, wordt dat gevoel nog eens dubbel en dwars bevestigd! Door alle hoekige vormen van het doosje kan dit product zo door voor een high-end blush! De donkerrode kleur vind ik persoonlijk wat minder; als het doosje wat meer goudaccenten had gehad, was het al helemaal mooi.


De blush zelf is echt met stip op nummer één de mooiste die ik ooit heb gehad. Het patroontje erin, de kleur, de glans: alles lijkt hier perfect aan te zijn. Het is een baked blush, wat betekent dat de kleur extra intens is en een egale en stralende finish garandeert.


Als ik de kleur zou moeten omschrijven zou het een koraal/perziktintje zijn. Hoewel ik op verschillende blogs las dat deze face powder ook als high lighter kan dienen, vind ik toch dat dit meer een blush is. Een blush met een hele mooie, subtiel gouden glans.

En hoe weinig je van de blush nodig hebt is ook nog iets om zéker erbij te vermelden: hij is ZO gepigmenteerd! De glans zie je overduidelijk terugkomen en ook het perzikachtige kleurtje is hier goed te zien. Pluspunt is ook dat 'ie niet korrelig is en heel erg zacht aanvoelt. Ik ben benieuwd hoe 'ie op mijn gezicht staat!

Links op de foto zonder blush en rechts met. Wat ik wel erbij moet zeggen, is dat hij mijn oneffenheden wel lichtelijk accentueert. De kleur vind ik daarentegen fantastisch! Wel even oppassen dat je niet teveel van het product gebruikt, want er komt zoveel pigment vanaf dat je al snel té rode wangen krijgt. De glans is een heel stuk subtieler dan toen ik 'm op mijn hand swatchte: niet heel erg omdat het kleurtje zelf al best aanwezig is.

Ook op deze full face photo is te zien dat de blush erg gepigmenteerd is en dat ik zelfs nog wat minder had kunnen gebruiken (wat gelukkig op te lossen is met een face powder of zelfs wat foundation). Zelf vind ik het nog wat mooier om er een highlighter bij aan te brengen, maar dat heb ik deze keer niet gedaan omdat de blush zelf al wat glans bevat. Overall vind ik het écht een hele mooie blush en zeker geschikt voor iedere dag!


Ja, dit is absoluut een pareltje. En al helemaal superleuk omdat ik 'm natuurlijk voor kerst heb gekregen van de lieve Kim. Echt onwijs bedankt voor dit schitterende product, ik ga 'm héél vaak en héél lang (hij is zuinig!) gebruiken!

De KIKO Moon Dust Face Powder in Mysterious Pink is onderdeel van de kerstcollectie Cosmic Starlets en is nu zelfs te koop met heel veel korting! Snel je slag slaan dus op de webshop of in één van de winkels.

Related posts

16 reacties

 1. Wat een leuk cadeautje en oooo hij is prachtig! Ik heb hem zelf ook en gebruik hem graag. Niet te veel, maar een beetje geeft echt een leuk effect. Staat je leuk Daphne! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is inderdaad heel mooi! Hij lijkt wel veel op rose gold, daarom sloeg ik hem over!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook en gebruik hem sindsdien bijna elke dag! Hij is zoooo mooi <3 Oh en prachtige foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie, wat een beauty! Ik ben gek op baked blushes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi, idd de verpakking ook al. Lijkt echt op een prijzig luxe merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige blush. De verpakking zelf straalt al een en al luxe uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die verpakking is echt super mooi! Ik heb uit dezelfde collectie de lipstick en lip potlood in 'deep wine' die zijn ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zo blij dat je er blij mee bent! Hij staat je echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie blush! De verpakking vind ik minder maar de kleur vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een beauty he ! <3 staat je ook zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Alleen de verpakking al is geweldig! Ik vind het een prachtige kleurtje voor een blush! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah hele toffe verpakking! En wat een prachtige blush, mooi met de glans erdoorheen. :)

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw wat is ie mooi! Echt een geweldige verpakking! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb deze Blush ook en ik vind hem ook meer Blush dan highlighter :)! Prachtige foto's!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Alleen die verpakking vind ik al geweldig! Hij is zo onwijs prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, je hebt echt super mooie foto's gemaakt! Ik dacht bij de eerste foto echt dat het zo'n foto was van een persbericht, haha. Hij heeft echt veel pigment, goed om te zien. x

  BeantwoordenVerwijderen