Hema Soft Matt Lipbalm 05

Van lieve Joyce  ontving ik afgelopen kerst een aantal ontzettend leuke make-upjes van Hema, waaronder een product dat ik al ontzettend lan...


Van lieve Joyce ontving ik afgelopen kerst een aantal ontzettend leuke make-upjes van Hema, waaronder een product dat ik al ontzettend lang een keer wilde uitproberen: de Soft Matt Lipbalm. Al op talloze blogs voorbij zien komen, en nu eindelijk de mogelijkheid om 'm zelf te reviewen!De Hema Soft Matt Lipbalm is mijn allereerste lipbalm. Het feit dat deze ook nog eens matt belooft te zijn, vind ik al helemaal fantastisch. Door het handige draaisysteem aan de onderkant hoef je deze niet bij te slijpen, maar werkt 'ie eigenlijk hetzelfde als een lipstick.De kleur die Joyce voor me uitgekozen heeft is nummer 05, een roze kleur met een lichte paarse ondertoon. Hij doet me zelfs een beetje denken aan Heavy Cherry van KIKO; een kleurtje uit de Rebel Romantic-collectie. Hij lijkt me redelijk opvallend! Daarnaast vind ik de potloodvormige punt erg handig voor het aanbrengen van de lipbalm.


Aan de swatch te zien is er een lichte glans te ontdekken in het product. Gelukkig niet overheersend, want de matte finish is er ook in te ontdekken. Het product is heerlijk zacht van structuur en het ziet ernaar uit dat deze matte lipbalm niet uitdrogend is.  De kleur vind ik gewaagd; ik ben héél benieuwd hoe deze me zal staan!


Gelukkig valt de kleur reuze mee qua opvallendheid. Mijn blonde haar in combinatie met roze kleurtjes op mijn lippen hebben nogal een hoog 'Barbie'-gehalte, maar deze kleur heeft een mooie, diep-paarse ondertoon die ik goed kan hebben. En oh, ik vind het geweldig hoe precies ik deze lipbalm kan aanbrengen!

Over de houdbaarheid ben ik ook zeker tevreden. Ze houden het niet zo lang als mijn Longer Lasting Lipsticks van Hema, maar deze lipbalm is daarentegen een stuk minder uitdrogend: groot pluspunt dus! Ja, ik ben zeker tevreden over mijn allereerste Soft Matt Lipbalm en ook de kleur vind ik heel erg mooi. De beloftes die Hema maakt over de intense kleur, matte finish en zachte structuur zijn naar mijn idee allemaal kloppend. Er zijn naast deze nummer 05 nog zeven andere kleurtjes verkrijgbaar bij Hema. Naar mijn idee vooral kleuren die meer richting roze gaan. Fan van roze? Zeker even kijken naar deze lipbalms dus!

Related posts

18 reacties

 1. Mooie opvallende kleur, kun je zeker wel hebben! Ik las laatst een negatieve review over de Hema make-up, maar gelukkig is niet alles negatief. Fijn weekend! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur staat je mooi! Ik vind deze lipbalms ook heel erg fijn, nu nog een paar minder roze kleuren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kleur staat jou geweldig! Het is inderdaad fijn dat je hem niet hoeft te slijpen. Is altijd zo een gedoe haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleur meid staat jou heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er ook een, deze is net wat donkerder maar wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een super mooie knalkleur is dit. Vaak vind ik dat zulke knalkleuren een beetje misstaan in de winter maar jij kan deze kleur ook tijdens dit seizoen van het jaar heel erg goed hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige kleur, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dit een hele mooie kleur, staat je goed! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh deze is wel echt heel prettieh! Vind hem wel iets weghebben van MAC Rebel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die is echt heel erg mooi! Ik moet hem maar weer eens opzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb hier ook een paar van, allemaal dik prima :) Zeker voor die prijs. Je kan die kleur goed hebben hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Volgens mij kan jij echt elke kleur hebben he?
  Deze balms ben ik ontzettend benieuwd naar, ik ga toch eens kijken of ik er 1 ga aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh wat een mooie! Ik heb zelf een andere Soft Matt Lipbalm van Hema, en die vind ik enorm fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Staat je heel erg mooi! Leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen