Miu Miu The First Fragrance

Iets wat al ontzettend lang op mijn wish list pronkt is het nieuwe (en eerste!) parfum van Miu Miu. Toch stelde ik het iedere keer uit om d...


Iets wat al ontzettend lang op mijn wish list pronkt is het nieuwe (en eerste!) parfum van Miu Miu. Toch stelde ik het iedere keer uit om dit pareltje aan te schaffen, want de dure decembermaand zorgde al voor genoeg pijn in m'n portemonnee. Toch kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om 'm te laten staan en nam ik op de valreep - op 24 december - dit kerstcadeautje voor mezelf mee!Nooit eerder heeft het merk Miu Miu een parfum op de markt gebracht, wat het hebben van zo'n parfum natuurlijk een beetje extra exclusief maakt. Ik kreeg eerder dit jaar al een tester toegestuurd van Ici Paris die verpakt zat in een supermooi doosje. Dat was al een feest om uit te pakken! En de geur? Ik was er meteen helemaal weg van. Zo uniek en krachtig, maar ook zo fris en zoet.


Om nog maar te zwijgen over de flacon. Hoe pretty ziet dit eruit? Een babyblauwe onderkant met daarboven gouden accenten en een mooie grote rode dop. Drie kleuren die verrassend goed bij elkaar passen en echt ultieme luxe uitstralen. Wanneer ik dit flacon in mijn handen heb, voelt het net alsof ik een héél erg duur designer-item in mijn handen heb (ja, duur is 'ie helaas wel..)


Miu Miu omschrijft haar First Fragrance als uitdagend, contrasterend, sprankelend en verrassend. De topnoten bestaan uit lelietjes-van-dalen, de hartnoten bestaan uit jasmijn, roos en synthetische groene noten en de basisnoten bevatten hout en peper van Akigalawood en patchoeli. 


En hoe ik de geur zou omschrijven? Zoet, met een pittig randje. Hij ruikt naar mijn idee fris en de bloemengeur is er ook duidelijk in op te merken. Het is een typische kruidige parfum die naar mijn idee niet heel lang blijft hangen, maar die je wel telkens na een tijdje nog een vleugje blijft ruiken.


Absoluut een parfum die mij heeft verrast van het moment dat ik de tester in handen had tot ik ein-de-lijk de echte flacon cadeau deed aan mezelf. Vooral omdat ik van bloemige en zoetere geuren heeft, lijkt het net alsof dit parfum voor mij gemaakt is. Miu Miu heeft dus zeker al mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben nu al benieuwd naar andere parfums die dit merk misschien nog in de toekomst gaat uitbrengen.Miu Miu EdP 30 ml €58,89
Miu Miu EdP 50 ml €82,50
Miu Miu EdP 100 ml €110,00

Miu Miu The First Fragrance is te koop bij onder andere Ici Paris XL en Douglas.

Related posts

23 reacties

 1. Hij klinkt heerlijk! Ik hou van zoete bloemige parfums!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken dit parfum en ik vind hem echt heerlijk! De fles vind ik trouwens ook echt super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen al door jou prachtige foto's zou ik geneigd zijn om dit parfum te komen! welke camera gebruik je trouwens? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Nikon D3100 (stiekem 'geleend voor altijd' van mijn vriend, want zelf heb ik een Sony die niet echt meer scherpstelt!)

   Verwijderen
 4. Wat een schattige flacon! Lijkt me een heerlijke geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De geur is niet zo mijn ding, maar ik vind hem wel echt bijzonder. Leuk dat een ontwerper eens een keer een geur uitbrengt die zich onderscheidt van andere hype geuren! Geniet ervan! De foto's zijn prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze heb ik gisteren ook in mijn handen gehad! Had een heerlijke geur inderdaad, en het flesje ziet er ook prachtig uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto's en leuk flesje ziet er goed uit liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het wel altijd lastig hoor, reviews lezen van parfums haha. Ik kan mij altijd moeilijk voorstellen hoe zo'n luchtje dan zou ruiken. Het flesje ziet er in ieder geval heel erg leuk uit! Binnenkort maar zelf even een snufje nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha is inderdaad héél lastig, dat geef ik ook toe! Inderdaad zelf maar eens gaan ruiken <3

   Verwijderen
 9. Wat een prachtige flacon is dit en je hebt ook erg mooi foto's gemaakt. Ik ben benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Parfum reviews blijven lastig. Kruidig trekt mij bijvoorbeeld niet echt, zoet en fris dan weer wel :) Het flesje krijgt iig al pluspunten, wat een leukie. En dikke plus voor de foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig overstemt het zoete heel erg <3 En dankjewel voor je complimentje!

   Verwijderen
 11. De flacon is zo mooi en schattig, ik ben nu wel nieuwsgierig naar de geur :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie flacon ♥ Ben erg benieuwd naar de geur xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh je foto's zijn weer prachtig! Ik ken deze nog niet, dus ben erg benieuwd geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een praaachtige foto's!
  En deze geur is ZO lekker. Had ik op mijn wishlist staan samen met Olympia..
  Dus nu staat deze nog steeds op mijn wishlist haha

  BeantwoordenVerwijderen