De Oud & Nieuw TAG

Door lieve Bernadet  werd ik getagd om de oud en nieuw-tag in te vullen. Een tag bomvol vragen over het afgelopen jaar; wat mijn mooiste ...

Door lieve Bernadet werd ik getagd om de oud en nieuw-tag in te vullen. Een tag bomvol vragen over het afgelopen jaar; wat mijn mooiste herinnering was, mijn leukste foto en welke blogs ik het meest bezocht heb. Nu ik hierop terug ga blikken kan ik écht niet meer wachten tot volgend jaar wanneer er nog veel meer leuke dingen gaan gebeuren!

Wat is je leukste/mooiste herinnering uit 2015?
Ik heb ontelbaar veel mooie herinneringen aan het afgelopen jaar, maar de mooiste was toch wel de tiendaagse vakantie samen met mijn vriend in Valencia. Voor het eerst samen met mijn vriend naar een drukke en warme plek en tien dagen lang alleen maar genoten. Echt, ik zou alles letterlijk opnieuw willen beleven!

Wat is je favoriete lipstick/make-up product van 2015?
2015 was het jaar dat ik voor het eerst kennismaakte met MAC en dus mijn eerste drie lipsticks van dit merk aan mijn make-upcollectie mocht toevoegen. Ik denk dat mijn lipsticks (Craving, Diva en Rebel) toch echt wel mijn favorieten zijn geworden. Samen met al mijn KIKO make-upjes natuurlijk <3

Wat is/zijn je leukste foto('s) uit 2015?
Dan kies ik toch voor de twee reisjes met mijn vriend naar Valencia en Parijs!
Wat is het belangrijkste dat je in 2015 hebt geleerd?
Wie mijn blog al een tijdje volgt weet dat ik ook al een lange tijd bezig ben met afstuderen en dat mijn nieuwe en laatste deadline niet ver meer verwijderd is. Iedereen weet dus ook dat het al twee keer is 'mislukt' om mijn scriptie te behalen, dus ik denk dat het belangrijkste dat ik in 2015 heb geleerd is om nooit op te geven, hoe groot de tegenslag ook is. 

Daarnaast heb ik ook geleerd dat vriendschappen koesteren héél erg belangrijk is en dat ik heb moeten accepteren dat 'uit elkaar groeien' helaas soms onvermijdelijk is. Daarom moet ik me niet vast blijven houden aan het verleden en blijven investeren in vriendschappen die eigenlijk al verwaterd zijn. Zolang ik me goed bij iemand voel en bij iemand terecht kan, weet ik gelukkig wat ik aan iemand heb <3

Wat is jouw favoriete blogpost die je geschreven hebt in 2015?
Aaaah dit vind ik zo'n lastige vraag! Ik denk dat ik qua tekst toch echt ga kiezen voor Make-upliefhebber vs. Beautyblogger zijn. Vooral omdat dit artikel stiekem nog steeds heel erg op mij slaat en ik ook best trots ben op hoe ik dit heb neergezet. Natuurlijk ben ik ook heel erg blij met al mijn andere blogposts (en natuurlijk de foto's!), maar deze sprong er net wat meer tussenuit. 

Welke blog(s) heb je het meest bezocht in 2015?
Ik denk die van Joyce, Bernadet en Kim!

Met welk motto/quote wil jij 2016 inluiden?
Ik denk iets dat wegheeft van dat je alle mooie momenten moet koesteren. Misschien heel cliché, maar ik betrap mezelf er elke keer weer op dat ik soms niet genoeg genoten heb of dat ik niet alles heb gehaald uit een moment terwijl ik dat wel wilde doen. Mede door alle tegenslagen wat betreft school in het afgelopen jaar is dit een beetje tegengevallen, maar nu ik ZO hard aan het hopen ben dat ik het ga halen, kan ik niet stoppen met nadenken over hoeveel ik van alles ga genieten!

Wat zijn je top 3 personal goals om in 2016 te bereiken?
Hoe kan het ook anders dat ik begin met mijn enige echte doel: slagen. Hoewel ik er in 2015 heel hard voor heb gewerkt, is dit helaas niet gelukt. Ik hoop de eerste maand van dit jaar dan ook knallend te beginnen met héél goed nieuws en dat ik hiermee eindelijk mijn HBO-periode af kan sluiten!

Een ander persoonlijk doel is om misschien wel op zoek te gaan naar mijn allereerste echte baan (mits ik slaag natuurlijk. Bah, wat vind ik dit eigenlijk eng om al als doel te hebben).

Een derde doel is om zoveel mogelijk te blijven genieten met de mensen die ik het liefste om me heen heb, zoveel mogelijk te lachen, plezier te hebben en lief te hebben. Dat is hetgene wat me door de dagen helpt en me steeds weer laat beseffen hoe mooi het leven eigenlijk is <3

.. en welke wil je in 2016 op bloggebied bereiken?
Aaah zo lastig. Ik hoop in ieder geval nog héééél lang vriendinnetjes te blijven met de meiden die ik via mijn blog heb leren kennen. Daarnaast hoop ik natuurlijk mijn fotografie en kwaliteit van artikelen te blijven verbeteren en meer samenwerkingen aan te gaan!

Welke grote droom heb je voor 2016?
- Slagen - oké, nu die droom/dat doel al zo vaak is genoemd, moet ik toch echt op zoek naar een andere grote droom. Mijn grote droom is denk ik om in de zomervakantie weer net zo'n leuke en mooie reis te maken als vorige zomer met mijn vriend. En om dan weer gewoon ultiem te genieten, gelukkig te zijn en even alle zorgen te vergeten. 

Aan welke blogger(s) wil jij deze tag doorgeven?
Aan iedere blogger die deze tag leest en zoiets heeft: 'die wil ik overnemen!' Do your thing :-)

Tot slot.. wil je nog wat kwijt?
Ik wens ieder van jullie een fan-tas-tisch 2016 toe. Echt waar lieve meiden, geniet ervan en vergeet vooral niet het allerbeste uit de jaarwisseling te halen! 

Related posts

12 reacties

 1. Leuk ingevuld meis. Iedereen is volgens mij aan het duimen voor je dat je slaagt! <3 you can do it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een super leuke tag en prachtige foto's van je twee reisjes! Ik geloof er helemaal in dat je gaat slagen en zal voor je duimen. Alvast een gelukkig nieuw jaar meis! Geniet ervan <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag zeg! Je hebt hem ook leuk ingevuld. En wat een leuke foto samen met je vriend. Ik ga hem zeker ook invullen. Ik hoop voor je dat je gaat slagen, maar dat komt vast wel goed. Fijne jaarwisseling alvast! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke TAG! Ik heb vandaag de Happy New Year TAG gedaan, weer heel anders. Deze TAG kende ik nog niet.. Eentje voor volgend jaar, hah!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je hem leuk ingevuld! Toevallig staat die van mij vandaag ook online, hihihihihihihihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijkt mij ook erg eng om afgestudeerd te zijn en dan een baan te moeten zoeken! Maargoed, iedereen doet het dus waarom zou jij het niet kunnen? Stel je voor dat je straks helemaal op je plekje zit, bij een baan die he-le-maal bij je past. Geweldig toch? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ik vind het meer eng om al te zeggen dat ik dit jaar geslaagd zou zijn, want niets is zeker natuurlijk. Laten we het hopen, zodat ik inderdaad op zoek kan naar een baan!

   Verwijderen
 7. Wat een goede vragen zitten er in deze tag! Je kunt wel zeggen dat jij iemand bent die nooit opgeeft en blijft vechten. Ik hoop dan ook van harte dat je in 2016 met trots kunt zeggen dat je je papiertje hebt behaald en verder kan naar een volgend punt in je leven: werken! :-) Jij ook een knallende jaarwisseling gewenst! Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik hoop echt dat je gaat slage maar ik geloof nog steeds in je en je mag trots op jezelf zijn dat je niet hebt opgegeven en die foto uit parijs vind ik erg mooi maar die met je vriend in valencia ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah je hebt m echt leuk ingevuld! Ik heb m vandaag ook online staan! En ik weet zeker dat je in 2016 gaat slagen. Je bent een toppertje! X

  BeantwoordenVerwijderen