I Heart Makeup Candy Queen Of Hearts

Als echte beautyliefhebber weten we natuurlijk allemaal dat de blush-hartjes van Too Faced schitterend, maar tegelijk ook echt niet goedkoo...


Als echte beautyliefhebber weten we natuurlijk allemaal dat de blush-hartjes van Too Faced schitterend, maar tegelijk ook echt niet goedkoop zijn. Gelukkig zijn er een aantal goede en goedkopere vervangers op de markt gebracht, namelijk de Blushing Hearts van I Heart Makeup. En laat ik nu net bij de plaatselijke drogisterij één zo'n blushing heart gescoord hebben!Toen ik zag dat de collectie van I Heart Makeup van Makeup Revolution ook verkocht zou worden bij Kruidvat en Trekpleister, kon ik mijn geluk niet op. Ik heb altijd al zo'n prachtige (en stiekem ook wel fotogenieke) hartjesblush in mijn make-upcollectie willen hebben! Volgens veel reviews is dit namelijk een erg goede dupe van de hearts van Too Faced. Ik ben benieuwd.


Het hartje dat ik uitkoos was Candy Queen Of Hearts. Een triple baked blusher bestaande uit drie kleuren, varierend van roze, peachy en koraal. ik heb ooit al eens een mix van blushes gehad van Etos, maar helaas was deze me helemaal niet zo goed bevallen. Ik vond dat deze kleuren niet goed mengden met elkaar en dat ze dus ook moeilijk aan te brengen waren op mijn gezicht. 


Wauw, wanneer ik de kleuren bekijk als ik het doosje openmaak, word ik alleen nog maar blijer. Wat een plaatje! Bijna zonde om te gebruiken. Ik vind het stiekem jammer dat het roze kleurtje maar in een klein hoekje verstopt zit, want eigenlijk is dat wel m'n favoriete kleur!

 De swatches van dit product vind ik ook prima, gelukkig niet te fel. Dat schijnt bij de hartjes blushes van Too Faced ook niet zo te zijn, dus qua swatches lijken ze al erg veel op elkaar. Wel zie je een duidelijke en mooie glans in de kleuren zitten, iets wat ik erg mooi vind aan een blush. Dient 'ie meteen een beetje als highlighter!


Links zie je zonder blush, rechts met (goh, als je dat niet gezien had :P). Ik vind het effect echt prachtig en gelukkig passen de kleuren ook goed bij mijn huid. In tegenstelling tot de tegenvallende blush van Etos, mengen deze kleuren zeker goed en word ik stiekem wel blij dat het roze kleurtje de boventoon voert.


Op de close-up zie je nogmaals dat de kleur helemaal niet te aanwezig is, zolang je het gebruik van het product beperkt houdt. Doordat het een baked blush is, korrelt 'ie ook nog eens niet en blijft de kleur goed op de huid zitten. De pigmentatie is dus echt helemaal naar mijn wens!

Voor slechts €6,- vind ik deze blush echt een aanrader. Vooral omdat je met een baked blush lekker lang doet; je hebt immers helemaal niet veel van het product nodig en er komt genoeg pigment vanaf met slechts twee keer met je kwast er doorheen te gaan. Neem dus vooral snel een kijkje bij Kruidvat of Trekpleister voor deze Blushing Hearts uit de I Heart Makeup-collectie van Makeup Revolution!

Related posts

13 reacties

 1. Ik vind net als vele de verpakking alleen al zo mooi. Maar de glans en pigment mag er ook zeker zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige blush, staat ook echt nog op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een beauty en dat voor maar 6 euro! Hij staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze blush ook echt heel mooi, zeker voor dat geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Ik ging laatst voor de highlighter, Goddess of Love. Ook erg prachtig! Ik ging van de week terug naar de Kruidvat voor een blush, maar alles is jammer genoeg al uitverkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakking is zo leuk en de swatches zijn zo mooi! Ik vind het op mijn wang alleen wel wat minder, ik heb een andere tint geloof ik. Maar leuk zijn ze zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaaa wat een beauty is het toch. Qua uiterlijk maar ook wat betreft het resultaat op je huid. Ik wilde deze ook graag scoren, maar kon de blush helaas niet vinden bij onze Kruidvat & Trekpleister. Heb de blush wel op mijn wensenlijstje voor kerst gezet, nu maar duimen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto's! Ik moet deze er weer eens bij pakken want ze zijn prachtig! Ik dacht trouwens precies hetzelfde over die roze kleur: dat hij zo klein is vergeleken met de andere 2 kleuren, haha. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt. Gorgeous. Vind dit inderdaad ook een super mooie blush.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zien er sowieso echt heel mooi uit in de verpakking alleen al!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh ja, deze heb ik ook en past zo goed bij mijn lichte huid!
  Ik ben er echt helemaal weg van <3

  BeantwoordenVerwijderen