Wish list

De afgelopen tijd heb ik mijn oren en ogen weer goed opengehouden en op een rijtje gezet wat ik nu echt nog eens in handen (of in mijn ka...

De afgelopen tijd heb ik mijn oren en ogen weer goed opengehouden en op een rijtje gezet wat ik nu echt nog eens in handen (of in mijn kast) zou willen hebben. Het parfum van Miu Miu en een Paper Bag zijn nog steeds twee grote (en prijzige) items die op mijn wish list staan, maar ondertussen zijn er weer een aantal dingetjes bijgekomen!

1. Een trui met Bretonse streep (tja, ik moet toch een beetje mijn liefde voor Parijs blijven voortzetten) mist nog in mijn kast. Of het nu een blauwe trui is met witte streep of een witte trui met blauwe streep, het maakt me helemaal niet uit. Ook erg leuk vind ik dat er bij het bovenste gedeelte van de trui geen strepen zijn, maakt het weer een beetje extra 'Frans' (haha!)

2. Toen ik in Parijs was met mijn vriend, stapten we bij Metrostation Abbesses uit en stuitten we op een ontzettend leuke boekwinkel, waar buiten allemaal leuke boekjes over Parijs lagen. Eén van die boekjes was Paris Versus New York, en ik heb ongelooflijk veel spijt dat ik hem niet mee heb genomen. Toegegeven, alle illustraties met vergelijkingen tussen New York en Parijs zijn op internet te vinden, maar dit is echt weer zo'n hebbedingetje wat ik superleuk vind!

3. Ik ben echt gek op de geur van Cranberry, en toen ik zag dat The Body Shop een Frosted Cranberry-lijn had uitgebracht voor aankomende feestdagen kon ik mijn geluk niet op. Helaas werk ik niet meer in het outletcenter waar ook een Body Shop-winkel zit (waardoor ik er helaas niet meer kom..), maar wie weet voor Sint of Kerst.. :)

4. Ik heb het vest op de foto al eens ergens zien hangen, maar oh wat lijkt het me heerlijk om eens een wat langer vest in mijn kast te hebben! Je kunt er zo lekker in wegkruipen en het maakt de combinatie van een zwart topje met een zwarte rok (wat ik héél vaak aanheb) meteen een stuk leuker!

5. Een Marble iPhone case staat al een tijdje op mijn wish list, maar stiekem ben ik ook wel gevallen voor een Macbook-case in marmerprint! Ik vind dit printje altijd zo ontzettend mooi op foto's en ik vind het vreemd genoeg ook erg rustgevend en 'clean.'  Ja, zeker een wish list-topper!

6. Een softbox of foto-lamp is iets wat ik de laatste tijd nogal vaak mis tijdens het maken van foto's. We weten allemaal dat het eerder donker is, maar dat het buiten ook steeds grijzer wordt. Ik maak al mijn foto's nog steeds zonder zo'n lamp, maar het zou een hoop bewerkingstijd schelen als ik er eentje zou hebben!

7. Hoewel ik morgen mijn nieuwste MAC-aanwinst laat zien, stopt mijn liefde voor deze lipsticks nog steeds niet. Zo is mijn oog gevallen op twee Viva Glam lipsticks (en ik kan Nog. Steeds. Niet Kiezen.): nummer 1 en nummer 3.

8. Het tweede boek op mijn wish list is er één die (verrassend genoeg) weer gaat over Parijs. Maar deze keer niet over de stad zelf, maar alle streetstyle-foto's die uit deze modehoofdstad vandaan komen. Alles over het Franse stijltje dus!

9. Ik ben iemand die normaal gesproken altijd oorknopjes inheeft (en dan met name parels), maar wat variatie zou ook erg welkom zijn. Nu houd ik persoonlijk ook niet heel erg van oorbellen met veel tierlantijntjes, dus de oorbellen op de foto zijn een prima middenweg. Subtiel, maar toch erg chique.

10. Iets wat in mijn gedachten ontzettend leuk zou staan onder item nummer 1 is een zwarte (skater)skirt. Ik heb er al eens eentje aangehad in een winkel, maar die vond ik net wat te kort. Mijn zoektocht gaat dus nog even verder, want dit item komt sowieso een keertje in mijn kledingkast!

Related posts

15 reacties

 1. Leuke wishlist meid, ik heb ook nog veel te veel om op te noemen haha, maar ik kom centjes te kort!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige wishlist! Ik wil ook nog heel graag softboxen, al helemaal omdat het winter word! Ook is er altijd ruimte voor MAC lipsticks dus koop ze alle 2! Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie én praktische dingen. Ik wil ook heel graag een softbox, het licht is echt om te huilen de laatste dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke wishlist! Ik moet ook echt gaan kijken voor softboxen, haha. Oh en die Cranberry-lijn is echt superlekker (heb hem al even gesnuffeld in de winkel)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. MAC viva Glam l en lll heb ik laatst ook ontdekt, ze zijn beide zo mooi!!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke wishlist! Die van mij is eindeloos maar no moneyyy! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk lijstje! Bij mij staan er ook een aantal MAC lipsticks op mijn lijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke wishlist! Het lange vest vind ik prachtig! Ik vind het ook echt een vest voor jou! En de oorbellen zou ik ook wel willen hebben! Ik vind de vorm erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke wishlist. Ik moet nog steeds nadenken over kerst cadeaus maar ik heb echt geen idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Altijd leuk om zo'n wishlist op te stellen. Hopelijk kan je er lekker veel van af gaan strepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke wishlist meiss ! Kiesssss macccie 3 :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een mooie wishlist! Ik vind het bordeaux rode vest echt prachtig. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie wishlist, Ojaa Mac is een verslaving :)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat vest ziet er heel leuk uit, vooral de kleur is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat vest ziet er heel leuk uit, vooral de kleur is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen