Triangl Milly Candy Pink

Hoewel de zomer allang voorbij is, ontving ik toch laatst nog een prachtige bikini. Hoe? Triangl benaderde me via mijn Instagram-account en...


Hoewel de zomer allang voorbij is, ontving ik toch laatst nog een prachtige bikini. Hoe? Triangl benaderde me via mijn Instagram-account en boden me aan om één van hun vele bikini's uit te zoeken. Ik geloof dat ik er wel bijna twee weken over heb gedaan om een keuze te maken; zo-veel moois was er te vinden op hun webshop. Uiteindelijk werd het de Milly Candy Pink bikini.

Enkele dagen later na het mailen van mijn bestelling ontving ik 'm al. Verpakt in een hele mooie matzwarte doos met daarop de letters 'Triangl' zat de felroze bikini. Wauw. In het echt is 'ie echt nog veel mooier. Ergens schrok ik wel een beetje toen ik de deksel van de doos afhalen. Zou het topje niet te klein zijn? En het broekje.. die zag er ook aan de grote kant uit! Snel passen dus..

Het was even spannend, maar alles paste per-fect. Ik had van tevoren veel gelezen over de maten en ook reviews van anderen bekeken. Uiteindelijk ben ik gegaan voor zowel S als bovenstukje als S voor het broekje. Een maat die geloof ik vrij toegankelijk is voor een bikini als deze. Wat aangeraden wordt is om altijd één maat groter te nemen dan je zelf gewend bent. Qua broekmaat zit ik vaak tussen de 34 en 36, dus S was hierin perfect. Wat betreft het bovenstukje ben ik nogal smal, maar ik merk dat een XS te klein is en een M vaak nog wat ruimte geeft. Ook hier was S dus een fijne middenmaat.Toen ik de bikini in eerste instantie vastpakte, merkte ik dat de stof ontzettend stug en dik is. Vervolgens trok ik 'm aan en merkte ik dat alles precies heel mooi aansloot. De bikini is gemaakt van neopreen, wat ook wel wordt gebruikt voor wetsuits. Wat ik al bij anderen las is dat dit inderdaad even wennen is, maar dat de bikini vanzelf fijner gaat zitten.


Een bikini als deze kun je natuurlijk niet zomaar in de wasmachine gooien. Daarom komt er bij de doos ook een handige 'gebruiksaanwijzing', waarbij wordt verteld dat de stof neopreen gemakkelijk breukjes kan vertonen en er ook snel vlekjes op te zien zijn. Belangrijk is om de bikini plat te bewaren en dus niet dubbel te vouwen (vandaar dat de meegeleverde doos erg handig is om 'm op te bergen!). Wat betreft wassen: doe dit in koud water. Wanneer je met de bikini in de zee of in een zwembad bent geweest moet je 'm opnieuw plat laten drogen en dus niet in de wasmachine of droger doen. En als laatste tip: als je toch breukjes of kreukels in de bikini begint te zien, kun je 'm binnenstebuiten strijken, maar NIET het strijkijzer direct op de bikini plaatsen, dus met een doek ertussen.


 Ik moet toegeven dat ik eerst sceptisch was over de Triangl bikini's. Ik vond de kleuren te fel en de zwarte strepen er nogal lomp uitzien. Tot ik de bikini zelf aanhad: wauw! Ik was echt positief verrast over het stevige materiaal en de fijne pasvorm! Zo zie je maar dat eerste indrukken niet altijd hoeven te kloppen.

En yep, voor mij is het wachten nu begonnen tot volgende zomer wanneer ik deze prachtige roze bikini kan aantrekken naar het strand of zwembad (of misschien wel op vakantie!) Ik weet nu al dat ik er heel erg veel plezier aan ga beleven en dat ik 'm over een tijd nog steeds erg mooi vind doordat 'ie zo goed en mooi aansluit. 

Triangl bikini's zijn te koop via de webshop van Triangl en kosten zo'n 90 dollar per stuk. Het is misschien een investering, maar wel een bikini met een erg fijne en stevige stof & pasvorm!

Related posts

23 reacties

 1. Deze heb ik ook hihi! Ik heb hem nog maar 1 keer aangehad, zo jammer haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige bikini! Ik wist niet dat er een hele gebruiksaanwijzing bij zat haha. Zelf wil ik al heel lang een Triangl bikini, maar vind ze erg duur en vooral omdat ik nog niet uitgegroeid ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat is hij moooooi! Hopen dat je hem snel kunt dragen. Ben heel blij trouwens dat jullie alweer in Nederland zijn, verschrikkelijk wat er nu in Parijs is gebeurd. Moest meteen aan jullie denken en door alle prachtige foto's van de prachtige stad die je de afgelopen dagen hebt gedeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is hij pretty!! Ik denk dat de roze kleur je ook heel mooi zal staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n leuk kleurtje! Ik krijg gewoon zoveel zin in de zomer door deze bikini hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is ie gaaf zeg!!! Velen zeggen iedereen loopt er al mee, maar dat maakt hem niet minder mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is zo mooi!!! Ik heb de oranje versie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een beauty! Ik ben ook een beetje sceptisch wat betreft pasvorm. Maar ik hoor zoveel positiefs, dat moet vast wel goed zitten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kleur heb je gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een enorm mooie foto's en een prachtige bikini ugh!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Inderdaad een investering, maar dan krijg je ook wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohwauw, wat is die mooi! Echt, liefde!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij is prachtig! Ik zou enorm twijfelen of ik het broekje pas.. aangezien ik nogal flinke billen heb haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooierd! Ooit op een dag wil ik er ook wel eentje, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah wauw hij is prachtig! Ik vind de prijs misschien wel meevallen als de kwaliteit inderdaad zo fijn is. Nu aftellen voor jou hiih.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige bikini! Ik zou er graag eentje willen, maar de maten zijn ook hetgene waar ik over twijfel. Ik ben altijd lastig wat bikini's betreft. x

  BeantwoordenVerwijderen