Nieuwe jas!

Oké, ik heb drie winterjassen (of zelfs vier) aan de kapstok hangen. Een geruite, een grijze en een zwarte. En dan nog een parka die ik n...

Oké, ik heb drie winterjassen (of zelfs vier) aan de kapstok hangen. Een geruite, een grijze en een zwarte. En dan nog een parka die ik nooit draag. De grijze winterjas heb ik al jaaaaren en hoewel dat een grote investering was, heb ik 'm echt heel erg vaak gedragen. Mijn zwarte a-lijn winterjas kocht ik vorig jaar en dat was echt een koopje en mijn geruite jas draag ik het liefst als het heel hard regent (want: capuchon). Wat nu nog miste was een donkerblauwe. Mijn zoektocht begon.. En ik slaagde!


Na het passen van heel wat mooie exemplaren (en duur! Oef..) vond ik 'm dan eindelijk. Daar hing 'ie, op een paspop in het H&M filiaal van de Rotterdamse koopgoot. De verkoopster bevestigde me dat ik 'm eigenlijk niet eens mocht passen, want ze mogen geen paspoppen meer uitkleden. Hij mocht er alleen af als ik zeker wist dat ik de jas zou kopen. Nouja zeg.. ik wil toch wel even weten hoe de jas me staat voordat ik 'm koop? Na een hoop geregel en gebel met de klantenservice mocht 'ie eindelijk van de pop. En yes, hij zat als gegoten!

En ja, hij is donkerblauw. Precies waar ik naar op zoek was. De gouden knopen maken het helemaal af en de grote kraag vind ik ook lekker stoer. Helaas kwam ik even erna een jas bij Zara tegen (die Sabrina en ik allebei in Arnhem hadden gepast en die ik stiekem niet uit mijn hoofd kon zetten) voor €20,00 goedkoper, maar toen ik goed keek zag ik dat deze zwart was. Ook mooi, maar ach. Ik was toch echt op zoek naar blauw.

Of de jas mij door de barre en koude winterdagen brengt? Dat weet ik niet. Het is een ideale jas voor nu, wanneer het 's ochtends nog wat kouder is en 's avonds is afgekoeld. En oh, voor mijn tripje naar Parijs komend weekend is 'ie ook ideaal (want zeg nu zelf, HOE 'Parijs' is deze jas?)

Als een ware Parisienne combineerde ik 'm voor deze foto's dan ook met mijn streepjesjurk. Geheel in H&M-stijl, want dit jurkje komt daar ook vandaan! Ik vind de jas prachtig; weer eens wat anders dan anders en echt alsof ik een oversized blazer draag, maar dan lekker warm. I'm happy!

Jas - €59,99
Jurk - €19,99

Related posts

2 reacties

  1. Hele mooie jas! En of course is het balen dat deze duurder was dan die van Zara, maar wat je zegt: je was op zoek naar blauw! Hij staat je heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen