MUA Undress Me Too

Na twee palettes van MUA die me allebei héél erg goed bevielen (Spring Break en Ever After Matte) kon ik het niet laten om mijn derde aan t...


Na twee palettes van MUA die me allebei héél erg goed bevielen (Spring Break en Ever After Matte) kon ik het niet laten om mijn derde aan te schaffen. Omdat ik al zoveel goede reviews had gelezen over Undress Me Too en deze onlangs zag liggen, nam ik deze uiteraard meteen mee! Een aantal zachte neutrale tinten, grijskleurtjes, maar ook metallic gouden oogschaduws. Ik ben benieuwd!Achterop het palette staan de namen van de oogschaduws. Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk als oogschaduws namen hebben - op de één of andere manier krijg ik zo ook meer gevoel bij de kleur. De bovenste rij bestaat uit Naked, Devotion, Shy, Fiery, Lavish en Dreamy en de onderste rij bestaat uit Tranquil, Exposed, Reveal, Wink, Obsessed en Corrupt. 


Yes, de kleuren zien er als ik het palette openmaak nog steeds net zo mooi uit. Sterker nog; ik vind ze prachtig! Vooral de glinsterende kleurtjes spreken me erg aan. Koper, brons, goudkleurig: ik zie ze allemaal voorbij komen. Ook erg fijn dat er een hoop neutrale kleuren in het palette zitten; goed voor  rustige/nude ooglooks!


De eerste vier kleuren zijn Naked, Devotion, Tranquil en Exposed. Naked is een typische nude kleur met een heel klein beetje shimmer erin, Devotion is prachtig en ideaal om mee uit te pakken tijdens de feestdagen, Tranquil is een mooie bronstint die zeker meer diepte zou kunnen creeren in een ooglook en Exposed is een mooie, donkere glinsterende grijs om een look meer 'smokey' te maken.

Over de swatches van Devotion, Tranquil en Exposed ben ik absoluut tevreden. Helaas was Naked erg lastig om op de juiste manier aan te brengen en viel deze kleur ook helemaal niet op. Het pigment dat hier vanaf kwam viel me dus best tegen!


De volgende vier kleuren hebben een beetje iets weg van de eerste vier. Opnieuw een nude tint, een bronskleurige glinsterende oogschaduw, een grijze kleur en een bruin/gouden tint met glitters. Ik ben erg benieuwd naar de swatches van deze kleurtjes!

Als ik Shy vergelijk met Naked, ben ik over deze al een stuk meer tevreden. Hoewel de kleuren in het palette weinig van elkaar schelen, komt van Shy overduidelijk meer pigment af. Deze kleur zou ik dan ook eerder gebruiken als highlighter. Fiery is in vergelijking met Devotion weer wat meer koperkleurig. Reveal is gelukkig een hele 'nieuwe' kleur en is niet grijs, maar zilverkleurig en Wink is ook weer iets meer bronskleurig dan Tranquil. Vier kleuren die op bepaalde delen redelijk sterk overeenkomen, maar ieder toch een eigen 'twist' hebben.


Alsof we nog niet genoeg bruintinten hebben gezien, zijn in het derde en laatste deel ook weer wat neutrale kleurtjes gestopt. Lavish lijkt in het palette op een lichtbruine aardetint, Dreamy is weer een 'zusje' van Fiery en Devotion, Obsessed lijkt op de donkere versie van Wink en Corrupt is weer een hele nieuwe, donkere kleur die bijna matte lijkt.


Aan de swatches te zien is er weinig 'bruin' te bekennen. Zo verbaasden Lavish en Obsessed me; ze zijn veel grijzer dan verwacht! En nee, dit licht écht niet aan mijn camera. Lavish is zilvergrijs met een beetje een bruine ondertoon, Dreamy is weer goudkleurig, Obsessed neigt wel wat meer richting het bruingrijze en Obsessed is (hoewel ik donkerzwart verwachtte) grijs.
Tot nu toe vind ik het palette dus minder verrassend dan ik gehoopt had. Veel kleuren hebben iets weg van elkaar of lijken juist op een paar puntjes na exact hetzelfde. Ik ben benieuwd naar de look!Gelukkig vind ik de look wel weer lekker veelzijdig - en ook echt helemaal 'mijn' ding. Ik gebruikte voor deze ooglook de kleuren Reveal, Wink, Obsessed, Shy en een vleugje goud van Dreamy. Een goede look met een extra touch dus, en de glans & pigment vind ik prachtig! De ooglook heeft de hele dag goed op mijn ogen gezeten. Enige minpunt wat ik zou kunnen benoemen is dat de oogschaduw soms wat fallout heeft, maar dit is goed weg te werken met een kwastje of concealer. 


Een minder veelzijdig palette dan waarop ik hoopte, maar wel eentje met hele fijne pigment en een garantie voor mooie en kwalitatief goede ooglooks. En naast deze positieve puntjes is het palette ook helemaal niet zo duur! Voor maar €5,99 heb je 12 hele mooie tinten, dat is dus maar ongeveer 50 cent per oogschaduw.

Undress Me Too is te koop bij Kruidvat filialen waar MUA in de schappen ligt. De lijst van verkooppunten staat op de blog van Charlotte. 

Related posts

18 reacties

 1. Wat een prachtige kleuren, de palettes van mua vind ik zelf ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook en ben er super blij mee! Prachtige foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dit palette ook! Hij is erg mooi mee de feestdagen die eraan komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem zelf ook en ondanks dat veel kleuren op elkaar lijken, kun je er veel verschillende looks mee maken! Ik vind het palette zelf erg mooi. En je look is ook prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik dit palette heel graag, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb dit palette ook en vind hem heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi palette en mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ontzettende mooie foto's heb je gemaakt,- en het palette is idd erg fijn. Gebruik hem zelf ook regelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is zo'n fijn palette! Ik gebruik hem vaak voor een dagelijkse look! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben eigenlijk niet zo van oogschaduw met glans/glitters. Maar deze vind ik echt pretty! Ik denk dat ik eens ga kijken hiervoor! Mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi palette, Ik hou wel van neutrale kleuren, dus dit palette zou perfect voor mij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben echt gek op dit pallet, zoiezo alle palletes van MUA vind ik zo mooi. <3 Hier heb ik al veel fijne looks mee kunnen maken!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De kleuren van dit palette vind ik echt wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb al een paar keer met dit palette in mijn handen gestaan haha. Ik mocht hem van mezelf niet kopen omdat ik echt te veel palettes heb die hier op lijken. En toch, ik blijf hem mooi vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind dit palette voor deze prijs echt prima. Lekker basic, en dat is zeker oke!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb dit palette ook en ben er tevreden over! Fijne review heb je gemaakt :) x

  BeantwoordenVerwijderen