Foto op steigerhout van Fotoophoutstunter.nl

Een tijdje geleden benaderde FotoOpHoutStunter.nl mij om een foto op hout uit te kiezen, waarover ik vol enthousiasme deze review schreef...


Een tijdje geleden benaderde FotoOpHoutStunter.nl mij om een foto op hout uit te kiezen, waarover ik vol enthousiasme deze review schreef. Een paar weken terug werd ik opnieuw blij verrast door een mailtje van deze webshop. Hun nieuwste product, een foto op steigerhout, is onlangs op de website verschenen en om deze reden mocht ik weer een foto uitkiezen om 'm op deze soort hout af te laten drukken!Hoewel steigerhout normaal gesproken vooral gebruik wordt voor meubels, zoals kasten, bedden, tafels en stoelen, heeft FotoOpHoutStunter het mogelijk gemaakt dat ook foto's op steigerhout kunnen worden afgedrukt. Niet alleen erg bijzonder, maar op deze webshop ook nog eens helemaal niet duur!


Zelf koos ik voor een grotere variant dan mijn vorige foto op hout - vooral om te kijken of de foto dan alsnog even scherp blijft en niet haar kleuren verliest. Het formaat dat ik koos was 40 cm breed en 30 cm hoog. Hoewel ik vorige keer ook het handige ophangsysteem erbij bestelde, heb ik dat deze keer niet gedaan. Ik merkte dat ik 'm toch niet wilde ophangen en hem al een hele tijd op een plank heb staan ter decoratie. Ook deze zou foto zou daar mooi tussen passen. 


Toen ik 'm binnenkreeg, schrok ik in eerste instantie van het formaat. Zo groot had ik niet verwacht! Gelukkig is de kwaliteit van zowel het hout als de foto helemaal in orde. Het enige minpuntje dat ik zou kunnen benoemen is dat de foto wat gelig is uitgevallen, maar dit kan ook aan de houtsoort liggen - en misschien zelfs wel aan de manier hoe ik de foto bewerkt heb. Op bovenstaande foto is goed te zien dat op het 'open' gedeelte (zonder bomen en Eiffeltoren) een gele gloed te zien is. 


Over de service en snelheid ben ik opnieuw weer helemaal tevreden. FotoOpHoutStunter stuurt je continu mails met de voortgang van het product; wanneer je foto verwerkt is, wanneer je foto door de printer gaat en wanneer deze klaar is voor verzending. Ook als cadeau is een foto op hout echt héél leuk om te geven - vooral nu Sinterklaas en Kerst eraan komen! Naast steigerhout zijn er ook foto's te bestellen op vurenhout, ayoushout en multiplex. Op de webshop zelf zijn alle voordelen per houtsoort opgesomd - erg handig!

- Dit artikel is in samenwerking met FotoOpHoutStunter.nl geschreven - 

Related posts

9 reacties

 1. Beautiful! Ik wil nu ook een foto op hout haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een beetje jammer van de gelige gloed, maar wel een mooi resultaat. Een foto op hout zou ik niet misstaan op mijn kamer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dit is mooi zeg! Een keer wat anders dan anders. Ik ben gek op steigerhout <3 Ja, ik ben fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had het al eens eerder gezien, lijkt mij echt onwijs mooi alleen zou niet weten waar ik het laten moet at this moment haha. Zeker iets om te onthouden voor 'later'

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat tof! Ik zie de gele gloed een klein beetje, maar het valt nauwelijks op hoor :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk inderdaad dat de gele gloed komt voor het hout zelf, maar dat maakt hem niet minder mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw dit ziet er echt heel mooi uit! Bijzonder zeg!

  BeantwoordenVerwijderen