Follow Friday: Mooie Instagramaccounts

Toegegeven: ik ben een echte Instagramaddict. Naast Facebook, WhatsApp en Twitter is Instagram met stip op nummer één de meestgebruikte a...

Toegegeven: ik ben een echte Instagramaddict. Naast Facebook, WhatsApp en Twitter is Instagram met stip op nummer één de meestgebruikte app op mijn iPhone. Hoewel het een uitdaging blijft om zo mooi mogelijke foto's te delen, vind ik het ook geweldig om andermans Instagram-account te bewonderen. Zo heb ik vandaag een aantal accounts op een rijtje gezet die ik persoonlijk erg mooi vind!

Clarice Chian - @brigadeirochoc
Clarice heeft naast een eigen website waarop ze de meest kleurrijke foto's plaats ook een Instagram-feed waar je U tegen zegt. Ze plaatst eigenlijk foto's van van alles: stillevens zoals een bosje bloemen op een stoel, maar ook dagelijks bezigheden zoals het lezen van een boek of het eten van de meest lekkere lunches komen voorbij. De compositie, helderheid en scherpte van haar foto's zijn echt schitterend!

Philipp Lutz - @philipplutz
Naast dat er natuurlijk talloze blogsters, fashionista's en make-up guru's op Instagram te vinden zijn, zijn er ook genoeg mannelijke Instagrammers die de mooiste foto's posten. Zo ook Philip Lutz, een Duitse blogger die er een uitdaging van maakt om zo minimalistisch mogelijke foto's te maken. Een geweldig account voor als je (net als ik) gek bent op wit, grijs en zwart.

Atsuyo Takada - @atsuyosworld
De Japanse en Amerikaanse Atsuyo is wat mij betreft één van de allerbesten in het maken van flatlay-foto's, ofwel foto's met meerdere items die van bovenaf gemaakt zijn. Haar composities zijn echt flawless en zeker iets om van te leren. Het lijkt wel alsof alle kleuren zo perfect bij elkaar passen dat het bijna lijkt alsof ze er uren over heeft gedaan om al die producten bij elkaar te zoeken! 

Anna Dawson - @theballoondiary
Een echte Parijs-freak zoals ik kan haar geluk natuurlijk niet op bij het zien van Anna's account theballondiary. Op iedere foto komt - zoals haar accountnaam al zegt - een grote roze ballon terug. En waar alle foto's gemaakt zijn? In het prachtige Parijs! Toen ik zelf een aantal weken geleden in Parijs was, probeerde ik nog op te letten of ik niemand zag lopen met een roze ballon, maar helaas. Echt ontzettend goed bedacht en heel erg leuk om te zien. Voor mij krijgt deze de originaliteitsprijs! 

Nikita Wong - @meetmeinparee
Een girly account zoals dat van de Britse/Chinese fashionblogger Nikita Wong kan in dit lijstje ook absoluut niet ontbreken. Ze woont - verrassend - in Parijs en maakt van deze prachtige setting ook erg goed gebruik. Nikita plaatst zowel foto's van de stad als van haar jaloersmakende appartementje, tussendoortjes, make-upproducten en wanneer ze aan het werk is. Vooral alle foto's met macarons zijn voor mij echt een inspiratie!

Sharon Kim - @thepinkdiary
Voor wie dol is op roze, bloemen en zoetigheid haalt haar hart absoluut op aan het account van Sharon Kim. Zoals de naam al zegt vind je hier foto's van alles wat absolutely girly is. Bloemen, fashion items, make-upjes, cupcakes en hebbedingetjes: je vindt het hier allemaal. Ook weer zo'n account waarbij je je bij iedere foto afvraagt hoelang ze ermee bezig is geweest. Alles past per-fect.

Lotte van der Wiel - @lottevanderwiel
Interieur-queen Lotte van der Wiel is de beste in decoreren, DIY-en en het maken van foto's hiervan. Vooral nu haar account volstaat met inspiratie voor de feestdagen, is het een walhalla voor alle liefhebbers van 'Do It Yourself-en.' Opnieuw een account vol met heldere foto's, waarbij de kleuren wit en groen en houtaccenten de overhand nemen. Wauw!


Wat zijn jouw favoriete Instagram-accounts?

Related posts

12 reacties

 1. Wat een leuke accounts! Ik ben ook zwaar verslaafd aan Instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Shame on me, ik ken ze allemaal nog niet! Ik ben ook echt een addict haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha heb ik ook heel vaak als ik favourites bij anderen zie!

   Verwijderen
 3. Toffe accounts, ik ken ze eigenlijk allemaal niet! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt zwaar jaloers op al die foto's. Ik wil ook een prachtige feed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb alleen maar wauw, wauw, wauw, gezegd tijdens het lezen van dit artikel haha. Ik zou willen dat ik ook zo'n feed had zeg. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige accounts! Ik volgde ze nog niet, dus dat ben ik nu gaan doen. Instagram is echt mijn verslaving! x

  BeantwoordenVerwijderen