Rotterdam op een zonnige herfstdag

Rotterdam een keer niet in zwart-wit.... maar met helderblauwe lucht! Op een klaarlichte, zonnige herfstdag ging ik na het inleveren van mi...


Rotterdam een keer niet in zwart-wit.... maar met helderblauwe lucht! Op een klaarlichte, zonnige herfstdag ging ik na het inleveren van mijn scriptie weer met mijn camera op pad om kiekjes te maken van hét icoon van Rotterdam. Het zonnetje was niet alleen heerlijk, ook kon ik even lekker genieten. Even helemaal niets. Daarom een fotoserie die dat 'vrijheidsgevoel' perfect uit!


P.S. Op sommige foto's zie je om de brug heen een donkere gloed; helaas heb ik hier helemaal niets meer aan kunnen doen.. Balen!

Related posts

10 reacties

 1. Wauw de foto's zijn schitterend! Ik kom zelf ook uit Rotterdam, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige zonnige foto's. Het vrije gevoel dat je hebt komt er helemaal in terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, prachtig, En heerlijk was het weer hè, zo lekker die warme herfstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap dat je een zo vaak gefotografeerd object als de Erasmusbrug toch origineel in beeld weet te brengen! Erg mooie foto's! Weet je al waar de donkere gloed vandaan komt?

  BeantwoordenVerwijderen