KIKO Nail Lacquer 511

Wat ook in het lieve pakketje van Joyce en Bernadet zat, waren twee prachtige KIKO-lakjes. Eentje daarvan had ik toevallig al in mijn bezit...


Wat ook in het lieve pakketje van Joyce en Bernadet zat, waren twee prachtige KIKO-lakjes. Eentje daarvan had ik toevallig al in mijn bezit, maar het is ontzettend fijn om van dit lakje een back-up te hebben! Ook zat er een kleurtje bij die ik echt prachtig vind. Ideaal voor de feestdagen, maar ook voor de herfst. Ik reviewde nummer 511: Metallic Mercury Purple!
De naam 'Metallic Mercury Purple' zegt het eigenlijk al: dit lakje is paars, heeft een metallic glans en doet een beetje denken aan het planetenstelsel. Wanneer ik de lak in close-up fotografeer, zie je duizenden (misschien wel miljoenen) mooie glittertjes in het flesje zitten. Wauw! Ik ben zo benieuwd hoe deze dekt en hoe het effect eruit ziet.Ik begin zoals gewoonlijk met één laagje op mijn duim. Het effect is een beetje lichtpaars, maar de glitters en de overweldigende glans zijn al heel goed te zien. Omdat ik nog niet helemaal tevreden ben, lak ik mijn nagels met een tweede laagje. Wauw, de mooie metallic paarse kleur is nu goed te zien en ook met de glitters is nog steeds niets mis! Wat een shine en wat een mooie dekking <3


Ook op bovenstaande foto's is het verschil weer goed te zien. Het lijkt op de rechterfoto bijna wel alsof de lak een sand-effect heeft; zoveel glans en glitters zit erin! Ook een leuk weetje is dat dit kleurtje in verschillende soorten licht heel anders kan lijken. Zo was ik laatst een avondje stappen en toen dacht iemand dat ik koper/goudkleurige nagellak droeg, terwijl deze bij daglicht toch echt donkerpaars is! Zette me overigens wel meteen aan het denken; hoe gaaf is een koperkleurige nagellak? Ik kwam meteen terecht bij Penny Talk van Essie - alleen geen idee of deze nog te koop is.


Nummer 511 is één van de 259 kleuren nagellak die KIKO van deze lijn in haar collectie heeft. In de sale kosten sommige van deze nagellakjes maar één euro! Normaal gesproken leg je er €2,50 voor weg, wat de lakjes absoluut niet duur maakt. Bekijk op de webshop van KIKO vooral alle kleuren, en houd zeker deze Metallic Mercury Purple in gedachten!

Related posts

22 reacties

 1. Mooi deze kleur past perfect bij de herfst. De finish ziet er ook mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem erg leuk voor deze tijd van het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur is echt perfect voor het najaar, echt een mooie kleur! Ik vind de nagellakjes van Kiko ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een bijzondere kleur. Die kom je niet vaak tegen maar hij is wel ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. It's so pretty! Ik ben er zelf ook onwijs blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heel mooi! Perfect voor deze herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk kleurtje zeg. Ik vind 'm perfect voor deze tijd van het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaa hij was ook zo mooi in de winkel, Joos en ik namen hem ook maar meteen mee. Heel mooi en bijzonder issie' <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, heel mooi kleurtje! Essie Penny Talk is nog te bestellen op Amazon trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeetje! Wat een bijzonder kleurtje! Ik houd er wel van! Wissel het liefst iedere dag met nagellak..alleen jammer dat ik niet het geduld heb om te wachten totdat het droog is. Dan maar een keer per week mijn nagels lakken! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah same problem hier, dat hele gedoe met erafhalen en weer helemaal opnieuw lakken..

   Verwijderen
 11. Wauw, deze kleur is echt prachtig! Het effect vind ik heel erg mooi. Je hebt trouwens erg mooie lange nagels, zeg :-)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is een hele mooie kleur voor nu!

  BeantwoordenVerwijderen