Mango favourites

Dat Mango al een tijdje mijn favoriete winkel is, kan ik echt niet meer ontkennen. Helaas zit er geen filiaal in mijn eigen woonplaats, maa...


Dat Mango al een tijdje mijn favoriete winkel is, kan ik echt niet meer ontkennen. Helaas zit er geen filiaal in mijn eigen woonplaats, maar is gelukkig wel een klein deel van V&D ingericht met Mango-items. Omdat ik de weg op de webshop ook wel zo'n beetje op mijn duimpje weet, kon ik het ook niet laten om een aantal van mijn favoriete 'Mango-tjes' op een rijtje te zetten. Ik koos tien items op Mango.com uit (en ja, dat was lastig) die ik écht heel gaaf of mooi vind. Zoals je nu al kunt zien ben ik erg fan van streepjes, whoops! Ook vind ik de prijzen van alle kledingstukken of accessoires wel wat aan de hoge kant, maar dat maakt ze natuurlijk niet minder leuk!


Hoewel ik eigenlijk nooit sweaters koop, vind ik deze met Franse tekst (hoe kan het ook anders) wel heel erg leuk! Ook ideaal, want je hoeft er geen extra vest of blazer overheen en je kunt 'm gewoon combineren met een spijkerbroek!

Yep, mijn sjaal-zoektocht is nog altijd bezig en op de webshop van Mango heb ik al zo-veel mooie gezien. Ik ben op zoek naar een wat simpele variant of zoals deze in een mooie, neutrale kleur. Heel mooi om deze te combineren met een zwarte jas.


Toen ik deze top zag met aan de achterzijde een stukje kant, vond ik 'm meteen superleuk! Aan de voorkant is het gewoon een normale, witte top. Deze zou echt heel erg tof staan op een kokerrok - ik zie het ook helemaal voor me dat ik zo'n outfit draag tijdens feestdagen, feestjes of uit eten.

Streepjes in een jasje, hoe kan ik dat nu niet mooi vinden? Dit lijkt me een beetje een combinatie tussen een vest en een jas en hij is echt ideaal voor al het buiten mega koud is. Ook vind ik de zakjes aan de zijkant erg leuk - ze doen me denken aan één van mijn rokjes die ik van Mango heb!


Ook deze gestreepte top is wat anders dan anders. De achterkant heb ik helaas niet in dit artikel gezet, maar kun je bekijken via deze link. Zo'n top lijkt me opnieuw superleuk op een rokje, maar kan ook prima op een broek!

Sinds ik een poncho heb 'geleend voor altijd' van de partner van de vader van mijn vriend, ben ik heel anders gaan kijken naar dit soort kledingstukken. Ook in de winkel waar ik op dit moment werk verkopen we de meest zachte poncho's. Toen ik deze variant bij Mango zag, werd ik op slag verliefd. Wat is deze mooooi!


Vesten, lang of kort, kun je deze herfst en winter nooit genoeg hebben. Tegenwoordig ben ik erg van van de wat langere vesten, omdat ik er dan heerlijk in weg kan kruipen. Dit vest met grove strepen - goh, again.. - ziet er ZO lekker warm uit!

De legergroene Burkely portemonnee die ik ooit op de blog van Fleur won, begint jammer genoeg wat vlekken te krijgen. Alsnog vind ik 'm schitterend, maar misschien is het een idee om toch wel te gaan denken aan een ander exemplaar. Ik hou van grote, simpele portemonnees met een rits, en deze van Mango voldoet daar helemaal aan. Ook de gouden details bij de rits vind ik prachtig!


Voor wie goed kijkt... ja... je ziet het goed: Eiffeltorens! Hoewel ik al een shirt van H&M heb met tientallen Eiffeltorens, vind ik deze blouse er ook erg leuk uitzien. Of ik 'm zo snel zou dragen weet ik niet, maar ik kon hier toch echt niet zomaar voorbij scrollen!

Ten slotte kwam ik nog een sjaal tegen die ik erg mooi vind - naast de 20 andere prachtige sjaals eigenlijk. Hij doet me een beetje denken aan een aztec printed sjaal die ik al heb, maar die is lang niet zo warm en erg versleten. Deze heeft een beetje een geometrische print en lijkt me ook weer ideaal voor de koudere dagen.

Related posts

14 reacties

 1. Leuk om te zien! Ik word de laatste tijd ook zo hebberig van alle mooie nieuwe items. Een poncho ben ik ook gaan waarderen. Alhoewel ik het vorig jaar nog een vreselijk kledingstuk vond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ja hier hetzelfde; ooit vond ik het echt maar niets!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke items, ik heb echt nog nooit iets bij mango gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet toegeven dat ik er nooit kom, ik zie altijd alleen maar hele chique items hangen vooraan. Maar hier zitten absoluut leuke dingen tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, het grootste gedeelte is inderdaad wat chique - maar dat heb ik ook wel eens bij Zara!

   Verwijderen
 4. Leuke items heb je samengesteld van Mango, een winkel waar ik weinig kom. Ik vind het ook echt heerlijk om voor de herfst/winter te shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Mango heeft echt hele leuke items! Ik kom er gek genoeg eigenlijk niet zo vaak, maar ik ben opzoek naar een nieuwe winterjas en Mango heeft ook altijd wel leuke jassen, dus ik ga er een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah Mango heeft echt de mooiste winterjassen, believe me!

   Verwijderen
 6. Wauw die poncho en het lange vest vind ik prachtig!
  Ik sla Mango eigenlijk altijd over met winkelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die poncho is echt ontzettend leuk. Kopen, kopen, kopen! Haha.

  BeantwoordenVerwijderen