Found the scarf!

Jaaa, het is me gelukt om een sjaal te vinden die helemaal aan mijn wensen voldoet! Nu moet ik toegeven dat ik er eigenlijk wel 6 sjaals za...


Jaaa, het is me gelukt om een sjaal te vinden die helemaal aan mijn wensen voldoet! Nu moet ik toegeven dat ik er eigenlijk wel 6 sjaals zag die ik allemaal had willen meenemen, maar toch moest ik kiezen. En guess what? Het is gewoon degene geworden die ik op mijn wish list had staan! Ongelooflijk dat om het kleine rekje bij Mango in Rotterdam precies die sjaal hing. Je kunt het al raden: ik kon mijn geluk echt niet op!Vorig jaar winter kocht ik een ontzettend gave rode ruiten sjaal en omdat ik deze toen niet bij Primark vond, kocht ik hem bij New Look voor een héél stuk meer. Ook tijdens deze sjalen-zoektocht stuitte ik op toch wel héél erg hoge prijzen: alle leuke sjaals waren toch allemaal 25 of 30 euro!Toch mocht dat de pret niet drukken. Ik had immers net mijn scriptie ingeleverd, het zonnetje scheen en ik voelde me super. Toen ik dus Mango (mijn favo winkel!) binnenwandelde en daar toch echt 'mijn' sjaal zag hangen, wist ik genoeg. Dit was echt voorbestemd. Het assortiment aan sjaals was zo klein (er hingen maar 5 of 6 varianten geloof ik), en het feit dat precies DIE ertussen zat zei voor mij voldoende.En yep, ook deze sjaal heeft mijn portemonnee wel even doen laten huilen. Hij kost dertig euro, maar dat is 'ie dubbel en dwars waard. Het is een geborduurde katoenen sjaal: het is dus geen wollen wintersjaal, maar een ideale tussensjaal voor dit weer. De sjaal bestaat uit 3 kleuren: grijs, oudroze en gebroken wit en het heeft een beetje een geometrisch patroon. I like! Hier ga ik absoluut veel plezier van hebben <3

Related posts

13 reacties

 1. Echt een onwijs leuke sjaal met een gaaf patroontje. Die je heb je goed uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag laatst ook een leuke sjaal, maar ik heb hem toch laten hangen! Nu ik dit lees krijg ik spijt ;( haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie sjaal! <3 Veel plezier ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Mooie sjaal. :) Toevallig heb ik gisteren ook sjaals gekocht, haha. Ik kan daar echt van genieten: sjaals!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw deze sjaal is inderdaad ook wel echt perfect ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, groot gelijk dat je deze gewoon hebt meegenomen! Die had je dubbel en dwars verdiend na al dat harde werken voor je scriptie. De sjaal is echt prachtig. Ik ben ook nu druk op zoektocht naar de voor mij perfecte wintersjaal..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is echt super leuk! Ik ben gek op sjaals, dus ga zeker eens bij Mango kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah dat is echt een super leuke sjaal! Sjaals zijn altijd zo fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie sjaal, bij de Mango hebben ze echt mooie exemplaren. x

  BeantwoordenVerwijderen