Nieuwe Chelsea Boots

In januari van dit jaar kocht ik mijn allereerste paar Chelsea Boots bij Sacha. Onder letterlijk alles te dragen, met alles te combineren ...


In januari van dit jaar kocht ik mijn allereerste paar Chelsea Boots bij Sacha. Onder letterlijk alles te dragen, met alles te combineren en ook nog eens supermakkelijke schoenen om 'even snel' aan te schieten. Ik heb ze dit hele jaar lang zo vaak gedragen, dat een nieuw paar eigenlijk meer dan welkom was. De zoektocht werd me stiekem toch wel wat makkelijker gemaakt toen ik op de blog van Fleur shoptegoed bij Nelson won!Hoewel ik eigenlijk een ander paar chelsea boots had besteld, bleken me deze toch niet heel erg te bevallen. Ze zagen er dan wel poepie-chique uit met het echte leer en de puntige neus, maar mijn voeten leken er echt mega in. Ook waren ze vrij stug en deden mijn enkels al zeer toen ik de trap op- en afliep. Na een aantal keer voor de spiegel te hebben gestaan zag ik het toch niet voor me en heb ik ze helaas moeten terugsturen.


Gelukkig mocht ik nog een ander paar kiezen en mijn oog viel vrijwel meteen op deze boots. Weliswaar niet van echt leer, maar absoluut niet minder mooi. Ik koos opnieuw voor zwart, omdat ik dit toch wel een kleur vind die het makkelijkst te combineren is, en daarbij moesten het natuurlijk wel goede vervangers zijn voor mijn andere, afgedragen paar.


Wat deze boots zo bijzonder maakt, is dat de achterkant van de schoen een reptielprintje heeft. De voorkant is verder geheel zwart, maar ik vind het een erg leuke twist. Zijn ze toch weer wat anders dan simpele, zwarte Chelsea Boots!


Ook zijn de boots wat stoerder gemaakt door de lus aan de achterkant en de metalen 'knopen.' Ik heb dit zelden bij andere Chelsea Boots gezien en ik vind het stoere uiterlijk toch ook wel weer erg gaaf. Zo maak je een vrouwelijk jurkje met deze schoenen weer wat krachtiger en staan ze ook heel mooi onder een zwarte broek. 


Ja, ik ben héél happy met mijn nieuwe paar en ik ga ze zeker weer heel vaak dragen. Dankzij Fleur's shoptegoed van €50,- waren ze voor mij niet heel duur; normaal gesproken zijn deze laarsjes €59,99. Ze zijn te bestellen in de webshop van Nelson of te koop in één van de filialen.

Nogmaals, dankjewel Fleur. En dankjewel Nelson voor de goede, snelle en vriendelijke service!

Related posts

16 reacties

 1. Ik vind ze echt prachtig zeg!
  Ze passen zo lekker overal bij <3
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke boots! Ik vind de chelsea boots al een langere tijd heel tof! De kleur van je nieuwe schoenen zijn ook heel stijlvol!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk zijn ze! Lief dat je ze nog mocht ruilen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze erg leuk en ze lopen volgens mij ook nog handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt gek op Chelsea boots en deze zijn zo leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh wat een leukerds. Kan dit model steeds meer waarderen :) Toffe foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw! Ik ben echt jaloers! Chelsea boots staan al zolang op mijn wishlist!! Deze vind ik echt enorm gaaf! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk ik moet ook nog steeds chelsea boots hebben :o

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, ze zijn echt heel gaaf. Klein beetje jaloers hihi.

  BeantwoordenVerwijderen