Mrs. Prisma Plain Purify Silver

Toen ik vroeger klein was, was mijn allereerste horloge van het merk Prisma . Het was een blauw horloge met een bandje dat een beetje deed ...


Toen ik vroeger klein was, was mijn allereerste horloge van het merk Prisma. Het was een blauw horloge met een bandje dat een beetje deed denken aan een jeans-achtig idee. Jarenlang heb ik dit horloge met veel plezier gedragen. Inmiddels, héél wat jaren later, ben ik twee weken geleden benaderd door Prisma om een nieuw horloge uit te kiezen uit hun webshop boordevol schitterende exemplaren. En ja, die keuze was nog best lastig! Toch viel mijn oog vrijwel meteen op een horloge op de allereerste pagina: de Mrs. Prisma Plain Purify Silver. Een zilverkleurig horloge met een dunne band en een degelijke, simpele klok. Op het horloge kun je ook de datum instellen van die dag, maar ik ben er nog niet achter hoe je deze op de juiste manier kunt instellen. De kast vind ik ook echt prachtig; lekker minimalistisch - waar ik héél erg van hou. En als klap op de vuurpijl is het horloge tot wel 30 meter waterresistent!


De kwaliteit? Overweldigend. Het is overal op de website van Prisma te lezen, maar ik ben het hier ook méér dan mee eens. Hun kernwaarden 'simpel, eerlijk en betrouwbaar' hebben ze wat mij betreft ook zeer goed bewezen. Simpele, alledaagse horloges die tijdloos zijn en met name eerlijke en betrouwbare service. Prisma wil het allerbeste voor de klant en zij zijn dan ook inmiddels al bijna 68 jaar een groot en bekend horlogemerk in Nederland.  


Daarnaast wil Prisma ook mensen inspireren middels hun No-nonsense Prisma Programma. Dit doen zij om mensen het beste uit ieder moment te laten halen, door te genieten van de kleine dingen en te investeren in relaties. Hiermee wil Prisma passie uitstralen, iets waarvan zij denken dat deze in de Nederlandse cultuur sterk aanwezig is. 


Ja, dit horloge is - met name door de achterliggende gedachte - voor mij echt een parel. Hij staat me elegant en is helemaal niet overdreven sterk aanwezig. Daarnaast is dit horloge ideaal voor mijn nieuwe baan in de horeca: pluspuntje! 


Ik ben dus ontzettend blij dat ik dit horloge aan mijn collectie mag toevoegen. De Mrs. Prisma Plain Purify Silver zal nog regelmatig om mijn pols prijken en me stiekem ook wel weer even terugbrengen naar mijn kinderjaren waarin ik - hoewel het een hele andere vorm, kleur en stijl was - mijn Prisma horloge met heel veel plezier heb gedragen.


- Dit artikel is geschreven in samenwerking met Prisma Horloges - 

Related posts

19 reacties

 1. Hij is erg mooi en subtiel. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAUWWAUWWAUW! Wat vind ik dit horloge moooooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, wat een geweldig horloge! Perfect gewoon! Ik vind het vooral heel tof dat het bandje wat smaller is dan bij de meeste horloges!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw wat een mooi horloge is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat een prachtig minimalistisch horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een beauty! Ik vind 'm helemaal bij je passen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een beauty! Klassiek, stijlvol, aanwezig, maar toch niet overdreven. Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kijk, dit vind ik nou eens een prachtig horloge <3 Ik draag nooit horloges, maar deze zou ik elke dag dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had vroeger volgens mij ook altijd een horloge van dit merk haha. Ik vind deze super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een mooi horloge, heel klassiek en elegant! echt prachtig :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een prachtig horloge! Oh en weet je wat de tip is voor de datum: je tijd voor of achteruit blijven draaien. En je moet dan 2 x 12 draaien om een dag vooruit of achteruit te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen