L'Oréal Color Riche Riviera Lavender

Hoewel het herfst is en het buiten steeds vroeger donker wordt, draag ik nog altijd vrolijke kleurtjes op mijn nagels. Ik vind het juist ...

Hoewel het herfst is en het buiten steeds vroeger donker wordt, draag ik nog altijd vrolijke kleurtjes op mijn nagels. Ik vind het juist wel iets hebben om naast warme en vaak donkere kleuren kleding een opvallend en fel voorjaarskleurtje te hebben. Vandaar dat ik laatst opnieuw zo'n pareltje uitkoos, namelijk Riviera Lavender van L'Oréal Color Riche.


De kleur in nummer 507 heet dus Riviera Lavender, zoals de naam al zegt een prachtige paarse lavendelkleur. Erg typisch voor het voorjaar of de zomer, maar ook heel mooi voor bij een zwarte outfit. Het flesje van deze Color Riche-kleur is overigens heel klein en compact, wat de lak erg fijn maakt om mee te nemen of op te bergen in mijn box vol met nagellak. Het kwastje oogt smal, maar precies goed genoeg.

Na een laagje (links) ben ik al meteen onder de indruk. Deze lak heeft niet eens per se een tweede laag nodig! Toch probeer ik het voor de zekerheid uit en het resultaat wordt alleen iets donkerder. Beiden heel mooi, maar weinig verschil. Toch vind ik het een groot pluspunt dat deze lak al meteen zo goed dekt!

Ook op deze foto's zie je dat het verschil minimaal is. Het enige verschil dat ik zou kunnen benoemen is dat op de rechterfoto het geheel er wat egaler en minder streperig uitziet dan op links. En ohh, had ik al gezegd dat ik dit echt een schitterend kleurtje vind? Wauw!


Riviera Lavender vond ik bij Action voor €2,39. Een supermooi kleurtje voor helemaal niet zoveel geld! Ik raad iedereen zeker aan om eens bij deze winkel te kijken voor wat mooie en bijzonder kleurtjes nagellak :)

Related posts

25 reacties

 1. Ik houd echt van dit soort kleuren, mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze kleur is echt heel mooi en fris en de prijs is helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pretty! Ik gebruik nu ook nog graag lichte kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief en schattig kleurtje. Echt prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur <3! Kan jij 18 oktober niet even mijn nagels lakken hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een mooi zacht kleurtje! Met twee laagjes is het denk ik wel mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaah ik ben echt verliefd op dit kleurtje, zo onwijs pretty <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ik ben verliefd!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker fris kleurtje, al helemaal leuk dat je hem bij de Action hebt gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een lief en fris kleurtje tegelijkertijd. Zeker voor dat geld absoluut een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een héérlijke kleur. Echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi zacht kleurtje, ik heb hem ook !<3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wauw, wat een mooi kleurtje zeg!
  Je hebt ook prachtige foto's geschoten.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oooh wauw! Hoe maak jij toch altijd die mooie foto's?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb een die hier heel erg op lijkt (of misschien is het stiekem wel dezelfde), ik vind zulke kleurtjes zo mooi! De lakjes van Loreal vind ik ook altijd heel fijn lakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw dit is echt zo een leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Echt een prachtig lakje! Ben verliefd op de kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw! echt n leuk kleurtje! Die ga ik volgende keer ook in me mandje stoppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het is echt een schattig kleurtje. Zo handig dat je ze nu ook bij de Action kunt kopen.

  BeantwoordenVerwijderen