House Of Lou X Svenja van Lovinglifeiseasy.nl

Een tijdje geleden won ik op de blog van Svenja  een onwijs leuke winactie. Zij heeft in samenwerking met de webshop House Of Lou haar favo...


Een tijdje geleden won ik op de blog van Svenja een onwijs leuke winactie. Zij heeft in samenwerking met de webshop House Of Lou haar favoriete sieraden samengesteld en maakte van twee setjes een winactie. Natuurlijk waagde ik de gok en deed ik hieraan mee en koos voor één van de setjes die bestaat uit drie zomers gekleurde kettingen, armbandjes en oorstekers. En wauw, wat zijn ze prachtig!
Mixed Pink Necklace
Pastel Summer Bracelet
Blue Floral NecklaceRosy Flower Studs
Loving Life Necklace


Nogmaals dankjewel Svenja!

Related posts

12 reacties

 1. Wauw, zo tof dat je dit gewonnen hebt. Hele mooie sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh leuk! Ik vind de armbanden echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat heb je er een onwijs mooi artikel van gemaakt. Je foto's zijn zo mooi Daphne! En wat staan de sieraden je mooi. De blauwe ketting is echt mijn favoriet, hihi. Ik hoop dat je veel plezier gaat hebben van de sieraden lieve Daphne <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie collectie! Vooral het armbandje vind ik heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg, staat mooi af tegen dat zwarte blouseje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het komt niet heel vaak voor dat ik sieraden van iemand anders mooi vind eigenlijk, maar deze kettingen zou ik allemaal zelf dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wauw, wauw! Super mooie sieraden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw, wat een prachtige sieraden! <3

  BeantwoordenVerwijderen