iPhone 6 Case - MobileFun

Nu ik onlangs mijn iPhone 6 in gebruik heb genomen, is een goede case natuurlijk onmisbaar. Hij ligt hiermee beter in de hand, voelt stevig...


Nu ik onlangs mijn iPhone 6 in gebruik heb genomen, is een goede case natuurlijk onmisbaar. Hij ligt hiermee beter in de hand, voelt steviger aan en je hebt minder het gevoel alsof 'ie ieder moment uit je hand kan glippen. Toen MobileFun mij vorige week benaderde of ik interesse had om één van hun iPhone cases te reviewen, kon ik dat echt niet afslaan!

Hoewel ik zelf een iPhone 6 heb, biedt MobileFun ook een groot assortiment hoesjes aan voor de iPhone 6S en iPhone 6S Plus - ofwel de wat grotere varianten van deze iPhone. Voor mij was het niet heel moeilijk kiezen: ik wilde namelijk een case die er simpel, maar toch mooi en stijlvol uit ziet.


Zo kwam ik terecht bij deze mooie zilverkleurige case van het merk Spigen. De achterkant is gemaakt van een prachtige diamond cut aluminium plaat om de case een stevig en sterk uiterlijk te geven. En dat kan ik merken ook! Naast het feit dat ik de case héél mooi vind passen bij mijn iPhone, is 'ie inderdaad lekker stevig. De glans van aluminium vind ik heel erg gaaf en het ziet er stiekem toch best een beetje chique uit - I like!


Een ander voordeel aan deze case is dat 'ie gelukkig niet heel zwaar is. De iPhone 6 is al licht van zichzelf, en de case maakt hier ook geen verschil in. Mijn telefoon is met deze Spigen case dus nog steeds van een fijn, goed vast te houden gewicht!


Over de service van MobileFun heb ik ook niets te klagen. Hoewel de persoon die mij benaderde dinsdag de 29e nog zei dat de case die ik graag wilde hebben niet op voorraad was, werd hij toch nog netjes geleverd op woensdag de 30e om 19.00: wauw! Supersnel en klantvriendelijk dus :)

Wil jij ook zo'n gave aluminium case - of ben je meer iemand die houdt van lekker kleurrijk of andere patronen? Dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op MobileFun.nl.

Related posts

10 reacties