Hema Longer Lasting Lipstick 01

Ik merkte dat ik na het kopen van de Hema Longer Lasting Lipstick in nummer 03 en 04 wel erg vaak naar deze lipsticks greep. Dit allemaal...

Ik merkte dat ik na het kopen van de Hema Longer Lasting Lipstick in nummer 03 en 04 wel erg vaak naar deze lipsticks greep. Dit allemaal vanwege de lange houdbaarheid en het niet afgeven, twee grote pluspunten die ik écht waardeer aan een lipstick. Omdat ze me dus zo goed bevielen, kon een nieuw kleurtje er ook nog wel bij. Daarom nam ik laatst ook nog de nummer 01 mee!

Toen ik 01 in de winkel vasthad, leek het alsof de kleur een beetje een paarsige ondertoon zou hebben. Normaal gesproken zou je verwachten dat zo'n lipstick-collectie begint met felrood; ofwel de 'basis' lipstickkleur waaruit iedere collectie wel bestaat. Toch was ik wel erg benieuwd wat voor kleurtje onder deze huls tevoorschijn zou komen..


Het werd toch een hele andere kleur dan verwacht. Op beeld is het wat lastiger vast te leggen, maar deze kleur neigt iets meer naar het rood/roze dan naar de paarse ondertoon waarover ik eerder sprak. Roze is bij mij helaas nogal een gevaarlijke kleur; ik word met roze tintjes al snel een barbiepop en ook vind ik het er te 'gemaakt' uitzien. Ik geef toch altijd liever de voorkeur aan dieprood of - zoals ik eerder zei - een rood met een paarse ondertoon.

Aan de swatch te zien is er (zoals ik wel gewend ben van deze lipsticks) niets mis met het pigment. Inderdaad, hij is weer wel droog. Maar dit komt voor mij niet meer als een verrassing. Ergens vind ik het wel fijn en bevestigt het voor mij alleen maar meer dat deze inderdaad 'long lasting' is. Het kleurtje heeft inderdaad ook iets weg van het roze/rood waarover ik eerder sprak. Het feit dat hij redelijk mat oogt vind ik ook helemaal top!

Jaaaa, dit is weer typisch zo'n kleurtje die ik nog niet had. Toegegeven, wel weer een echte eyecatcher en ik zal 'm minder vaak opdoen dan mijn andere twee Hema Longer Lasting Lipsticks, maar als ik een keer een donkere outfit draag, zal ik deze zeker in gedachten houden. Hij droogt mijn lippen niet uit, maar het is dan ook wel belangrijk dat je eerst even je lippen insmeert met een lippenbalsem. Hierdoor kun je ook een wat meer glanzend effect creeren!

Full face ziet het kleurtje er zo uit. Weer even wat anders dan anders, want ik heb zo'n kleur nog helemaal niet in mijn verzameling zitten! Wel wil ik met deze lipstick de rest van mijn make-up zo rustig mogelijk houden. En oh, een héél klein minpuntje wat ik misschien zou kunnen noemen ligt bij mijn verwachting dat de kleur een meer paarsige ondertoon zou hebben. Dan was de lipstick waarschijnlijk nog véél mooier geweest!

Weer prima gedaan door Hema, en zeker eentje waar je het voor de prijs niet voor hoeft te laten. De Longer Lasting Lipsticks zijn namelijk altijd maar €3,50: wat een koopje voor een lipstick die zo lang houdt! Wie weet met welke kleuren ik andere keren nog thuis ga komen...

Related posts

8 reacties

 1. Aaaah, wat een mooierd. Staat je prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ziet er stralend uit met deze lipstick op! Mooi kleurtje hoor <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij staat je hoe dan ook prachtig meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem ook gehad en ik vond hem zo gruwelijk droog! Maar de kleur is top :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb echt niks met Hema make-up! :-)
  Het kleurtje staat je goed maar ik word er niet echt warm van!

  BeantwoordenVerwijderen