What's on my wish list?

Iedereen heeft wel dingen op zijn of haar verlanglijstje staan die of véél te duur zijn of die je juist al véél te lang wil. Ook ik steld...

Iedereen heeft wel dingen op zijn of haar verlanglijstje staan die of véél te duur zijn of die je juist al véél te lang wil. Ook ik stelde er speciaal eentje samen, omdat ik merk dat ik de laatste tijd toch best wel wat dingen op het oog heb. Zo heb ik mijn hele kledingkast laatst opgeruimd en wordt het weer tijd voor wat nieuwe items en ook mijn huidige parfum is op aan het raken. Zien wat mijn wensen zijn? Kijk dan snel verder!1. Yep, een nieuwe kokerrok is eigenlijk altijd wel welkom. Sinds ik een artikeltje heb gemaakt over mijn hele rokkenverzameling begon het toch weer te kriebelen. Meer, meer meer! De rok op de foto komt geloof ik van Boohoo en kostte helemaal niet zoveel! Ik hou wel van dit soort geometrische printjes. Ook een marineblauwe of donkergroene rok staat nog op mijn wish list.

2. Sinds ik mijn nieuwe iPhone 6 heb, is het natuurlijk ook wel tijd voor een nieuw hoesje. Nu heb ik al een 'noodoplossing' bij Xenos gevonden - een felgekleurde geborduurde case - maar toen ik bij Denise haar 'marble cases' zag voor zowel iPhone als Macbook, was ik echt verkocht. Binnenkort maar eens op zoek dus!

3. Een sjaal staat ook al een aardig tijdje op mijn wensenlijstje. Mijn enige 'goede' sjaal is eigenlijk alleen nog maar een rode ruitjessjaal en een mooie classy sjaal ontbreekt een beetje. De sjaal op de foto komt van Mango: overigens echt een aanrader als je op zoek bent naar nette en rustige sjaals: love them!

4. Tja, what can I say? Laatst liep ik een Paper Bag in real life tegen het lijf, en wauw: wat zijn ze ongelooflijk mooi. Ik vind ze jammer genoeg wel iets te duur, maar wie weet als ik een keer een meevaller heb of een vaste baan heb: dan wordt deze echt wel van mij!

5. On Top staat eigenlijk ook al veel te lang op mijn wish list. Ik heb eigenlijk alleen maar positieve verhalen over het boek van Anna Nooshin gehoord, maar zelf bestellen? Ho maar. Ik heb er nog steeds niet de tijd voor genomen. Misschien een idee om te vragen voor kerst? (uitstellen, uitstellen en nog een uitstellen. Aangenaam.)

6. Vesten heb je eigenlijk nooit genoeg. Ik merk dat ik de laatste tijd van mijn blazerverslaving ben afgestapt en nu steeds vaker grijp naar lekkere comfy vesten. Vaak wat langere varianten, zodat ik er lekker in kan wegkruipen. En nu het weer wat kouder is komen ze al helemaal lekker van pas!

7. Spoiler: De chelsea boots op de foto worden wel degelijk van mij. Ik heb ze jammer genoeg nog niet kunnen bestellen, maar deze zijn van Nelson. Omdat ik shoptegoed op de blog van Fleur had gewonnen en al een tijdje nieuwe chelsea boots wilde (ik heb nu een paar van Sacha, maar ze zijn echt versleten), is dit dus de uitgelezen kans!

8. Ook Soft & Gentle van MAC is zo'n pareltje die iedere make-upliefhebber wel op haar tafeltje heeft willen liggen. Ik heb me de laatste tijd wat meer verdiept in highlighters en ben er toch echt achtergekomen dat deze stiekem wel de allermooiste is. Opnieuw een prijzig item op mijn wish list, maar wie weet.. Ooit..

9. Het laatste item is er eentje die er waarschijnlijk ook gaat komen. Ik ben gevallen voor het allereerste parfum van Miu Miu toen ik de tester onlangs ontving. Een heerlijke zoete geur die ik écht heel lekker vind. Komt dat even mooi uit dat mijn Hugo Boss parfum alweer bijna op is (grrr.. waarom gaat mijn parfum altijd zo snel op).

Related posts

13 reacties

 1. Leuk om te zien! Ik zou voor dit najaar ook graag een fijne sjaal willen kopen (maar heb er tot nu toe nog niet een gevonden).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel! Ik vind de paperbags ook echt heel erg tof. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke wishlist zeg! Binnenkort komt er bij mij ook een wishlist online!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onwijs leuke wishlist, Dappie! Een groene kokerrok verkopen ze bij Costes! En ik ken het blazer-vervangen-voor-vest-verslaving ook. Ik pak de laatste tijd liever een vest dan een blazer. Oh en Soft & Gentle, you need it! <3 Wij gaan in Arnhem binnenkort wel even kijken voor rokjes, vesten én Soft & Gentle <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja wij gaan je alles aansmeren, vooral Soft & Gentle - ik wil die oookk!!

   Verwijderen
 5. Leuk lijstje! Een Paper Bag staat ook zeker op mijn lijstje. De prjs staat mij inderdaad ook een beetje tegen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die sjaal is echt heel mooi, bedankt voor de tip! En Soft & Gentle kan ik je echt alleen maar aanraden, echt het beste product ooit. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat tof dat je helemaal geïnspireerd bent geraakt door mijn marmeren hoesjes. Er komt over een paar dagen toevallig een hele leuke winactie aan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie wishlist daphne! Ik ben zelf heel benieuwd naar de parfum miu miu

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah! We hebben wel een aantal dezelfde spullen op onze wishlist staan! Die chelsey boots vind ik echt prachtig! En inderdaad ik wil ook graag een sjaal. En hoe kan het ook anders dat jij er een mooie kokerrok hebt tussen staan! Leuk!! Ben benieuwd welke items je uiteindelijk gaat aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. on top! same, die staat ook op mijn lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh oh 18 Oktober word je heel wat aangesmeerd dus! Heerlijke wishlist heb je en van soft and gentle zal je zeker geen spijt krijgen lieverd.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah ik wil ook al zo lang zo een marble telefoon hoesje.. ondanks dat iedereen er zo een beetje een heeft vind ik het zo mooi!
  Ik ben heel benieuwd naar het luchtje, hoor er zo veel over!

  BeantwoordenVerwijderen