B&W Serie: 'Less is more'

Yes, tijd voor weer wat portretjes. Omdat ik zo van zwart/wit-fotografie houd (vooral de laatste tijd, eigenlijk) kon het nu ook weer niet ...


Yes, tijd voor weer wat portretjes. Omdat ik zo van zwart/wit-fotografie houd (vooral de laatste tijd, eigenlijk) kon het nu ook weer niet anders dan dat ik ervoor koos om wéér een black and white serie te maken. Deze keer met niet meer dan een donkerrode lipstick en ook donkere wenkbrauwen. Mijn wimpers lekker blond en mijn haar helemaal wild. Want: 'less is more' Enjoy!
Related posts

9 reacties

  1. Ah prachtig licht! Ik heb gisteren ook een b&w serietje gepost, want tja, liefde voor zwart-wit! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Why you so damn pretty?! <3 Mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supermooie foto's! Mooie scherpte, prachtig contrast en sterke poses (de fotograaf in me komt naar boven, haha)! Complimenten!

    BeantwoordenVerwijderen

Instagram