Veet In Shower Ontharingscrème

  Wanneer iemand mij zou vragen of ik een ontzettend lekker gevoel zou kunnen benoemen, zou één daarvan toch echt wel zijn dat ik met net...

 Wanneer iemand mij zou vragen of ik een ontzettend lekker gevoel zou kunnen benoemen, zou één daarvan toch echt wel zijn dat ik met net geschoren benen in een fris bed lig. Het mooiste zou dan zelfs nog zijn na een lekkere warme douche en na het smeren van een super zachtmakende bodylotion. Om dat gevoel weer eens te hebben, testte ik de Veet In Shower Ontharingscrème. 

De naam zegt het al: de Veet In Shower Ontharingscrème is er één die je gebruikt onder de douche. Het product belooft zelfs effect te hebben op zeer korte haartjes en verwijdert ze door de crème in te laten trekken en er met een sponsje overheen te gaan. Dit zorgt ervoor dat je huid tot wel 4 dagen glad blijft. Ik ben benieuwd!


In de verpakking zit een grote tube met het product en een sponsje met twee kanten. De roze kant van het sponsje is overduidelijk een heel stuk zachter dan de witte kant. Na het lezen op de verpakking kwam ik erachter dat de ene kant voor wat gevoeligere delen is, en de andere kant geschikt is voor grotere oppervlakten, zoals benen. Op de verpakking staat ook precies omschreven hoe je de crème moet gebruiken:


1. Voor het douchen dien je het product gelijkmatig aan te brengen op een droge huid met de gekleurde zijde van de spons. Je moet ervoor zorgen dat je de plaats waar het haar zit dat je wil verwijderen volledig bedekt is met de crème.
2. Vervolgens wacht je ongeveer één minuut voor je de douche instapt, om de crème te laten intrekken (dit is exact het moment dat je meestal de douche aanzet en wacht tot deze warm wordt: ideaal dus!)
3. Wanneer je onder de douche stapt, wacht je nog 2 minuten zonder dat het oppervlakte waarop je de crème hebt aangebracht direct in contact komt met water. Lijkt me lastig, maar is zeker niet onmogelijk. De beschrijving geeft in ieder geval al wel aan dat het inderdaad zou kunnen gebeuren dat de crème voor een klein deel wegspoelt.
4. Nadat er in totaal 3 minuten voorbij zijn is de crème goed genoeg ingetrokken. Met de witte kant van de spons zorg je er vervolgens voor dat je cirkelvormige bewegingen maakt, waardoor de haartjes loslaten. Het is handig om dit eerst even op een wat kleiner oppervlak te testen, zodat je kunt kijken of je genoeg crème hebt aangebracht en of deze wel lang genoeg is ingetrokken waardoor 'ie haartjes meeneemt. Belangrijk is wel om de crème nooit langer dan 6 minuten te laten zitten.
5. Nadat je het gewenste effect hebt bereikt, spoel je het product af, spoel je de spons uit en droog je je huid. 
Ikzelf heb deze routine ook gevolgd, en heb het product op mijn (rechter)been getest. Wat ik al wel vrij snel merkte na het aanbrengen van de crème, was dat mijn huid licht begon te prikken. Nu heb ik sowieso al een gevoelige huid en snel bultjes na scheren, dus ik hoopte niet dat het veel erger zou worden. Bij het gebruiken van de spons schuurde het in het begin een beetje, en ik kon merken dat toen ik klaar was met het gehele oppervlak ik wel degelijk last had van rode bultjes. Ook toen ik mijn been later afspoelde prikte het een beetje. Daarentegen is het resultaat wel erg fijn: gladheid ten top!

Een aantal minpunten dus, maar zeker geen onaardig resultaat. Helaas bleef het niet 4 dagen superglad, maar heb ik toch zeker 2 tot 3 dagen kunnen genieten van (redelijk) gladde benen. Jammer dat het product alleen niet geschikt is voor de gevoelige huid - waar ik later op de verpakking inderdaad las dat deze voor de 'normale' huid is bedoeld. Ook zou de crème lekker fris ruiken naar Lotusmelk en Jasmijngeur, maar ik vond het meer een beetje chemisch. Of ik het product zelf opnieuw zou kopen? Nee, dan blijf ik toch bij mijn ontharingsgel van Kruidvat. Meer weten over Veet en haar producten? Neem dan vooral een kijkje op Veet.nl!

- Dit artikel is gesponsord - 

Related posts

8 reacties

 1. Jammer dat hij niet helemaal zijn werk doet. Vervelend dat hij ook begon te prikken. Gelukkig heb je 2 á 3 dagen er een soort van kunnen genieten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het niet helemaal zijn werk doet, ik heb een ander soort tube van Veet geprobeerd en dat werkte bij mij ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nooit zulke positieve ervaringen met zulke producten. Met als resultaat nog steeds haar, haha. Maar deze lijkt dus wel te werken op het vervelende gevoel na dan. Misschien geef ik het nog een kans :). Thanks for sharing!

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat die niet fijn is voor de gevoelige huid! Fijn artikel, ik zit al een hele tijd te dubben of ik ontharingscreme zou uitproberen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meeeh ik ben altijd een beetje bang om dit soort producten te gebruiken aangezien ik enorm allergisch kan reageren op bepaalde verzorgingsproducten. Toch maar in het schap laten liggen dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een interessant product! Beetje jammer van de minpunten! Ik had gehoopt dat het langer weg zou blijven, en dat prikken is natuurlijk niet prettig. Fijne en eerlijke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer van de minpunten. Het is sowieso geen product voor mij, aangezien ik dus ook een gevoelige huid heb. ;-)

  Ik herken mij trouwens volledig in het gevoel van pas geschoren benen onder een fris dekbed. Zalig gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof artikel, ik was er ook voor benaderd maar ontharingscrème en Denise is geen goede combi haha!

  BeantwoordenVerwijderen