Valencia-kiekjes: anderhalve maand later

Ja, je leest het goed. Voor de allerlaatste keer deel ik nog wat 'vergeten' foto's uit mijn Valencia-album. Gewoon, omdat het ...


Ja, je leest het goed. Voor de allerlaatste keer deel ik nog wat 'vergeten' foto's uit mijn Valencia-album. Gewoon, omdat het kan en ook omdat de late vakantiegangers me wel erg jaloers maken met hun zonnige foto's. Inmiddels ben ik al bijna anderhalve maand terug maar oh, wat mis ik het. De warme onbezorgde dagen, 's avonds eten om 21:00, overal op de fiets naartoe (oké, dat doe ik hier in Nederland ook wel), siesta's houden en allerbelangrijkst: genieten!


Related posts

14 reacties

 1. Jaa! Wat leuk om zo nog even een aantal vakantie foto's te zien! De vakantie voelt namelijk nog maar kort geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil zo graag weer op vakantie nu haha. Vooral de laatste foto is ontzettend lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oké. Mag ik even heel jaloers zijn? Valencia lijkt me super! Wat een mooie foto's. De laatste foto van jullie samen is ontzettend lief. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zó jaloers op jouw foto's!! Ze zijn echt prachtig en ik mis meteen de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's! Wauw. Vooral die één na laatste foto. Ik begin ook een tikkeltje te verlangen naar een nieuwe vakantie als ik dit zie. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lieve laatste foto! Heerlijk toch, zo kun je weer opnieuw je vakantie beleven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah Valencia lijkt me ook zo heerlijk! Mooie foto's ook x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is het alweer bijna zomervakantie? Can't wait door deze foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie Valencia foto's! Ik wil er ook graag een keer naartoe. Er woont een penvriendinnetje van mij, maar ook is mijn vriend er eens geweest en kan hij niet wachten om die stad ook aan mij en ons zoontje te laten zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen