KIKO Nail Lacquer 486

"You can never have enough PINK nail polish", dacht ik toen ik een tijdje geleden mijn KIKO bestelling plaatste en dit prachtige ...


"You can never have enough PINK nail polish", dacht ik toen ik een tijdje geleden mijn KIKO bestelling plaatste en dit prachtige kleurtje in mijn winkelmandje gooide. Roze is toch wel mijn meest voorkomende kleur als ik mijn verzameling met nagellak bekijk, maar toch zijn ze allemaal nét wat anders (herkenbare smoes?). Naast de bordeauxrode kleur en het hemelsblauwe kleurtje dat ik al eerder reviewde, is het nu tijd voor Tea Rose


De kleur 486 is volgens de KIKO website 'Tea Rose.' Klein puntje van aandacht vind ik dat ze de naam van de kleuren ook op de nagellakflesjes mogen zetten. Vind ik stiekem toch een beetje leuker staan dan alleen '486.' Het kleurtje ziet er uit als een mooie oudroze tint, zeker geschikt voor alledaags en gelukkig niet al te fel.


Tussen het eerste en het tweede laagje zit eigenlijk bijna geen verschil, alleen dat de kleur roze na één laagje iets meer weg heeft van een koraalachtige kleur. Na twee lagen komt inderdaad de oudroze kleur tevoorschijn. Of ik nu voor één of twee lagen ga, het effect is bij allebei helemaal in orde!


Ook op deze foto is het effect te zien tussen één en twee laagjes. Toch vind ik de kleur op de rechterfoto het mooiste, omdat deze het meest overeenkomt met de kleur waarop ik hoopte. Jammer genoeg had ik al wel last van chippende nagels na 2 dagen, maar ik die ontevreden ben over KIKO zal eigenlijk nauwelijks voorkomen. Daarnaast vind ik het helemaal niet erg om een lakje wat bij te werken hoor ;-)


Tevreden over mijn drie KIKO nagellakjes ben ik dus absoluut. Het merk heeft me heel erg positief verrast en dankzij de fijne prijsjes ook helemaal niet erg om een keer over te slaan. Betaalbaar, mooie kleuren en een redelijk lange houdbaarheid: wat wil je nog meer? Ook voor dit lakje betaalde ik weer €2,50; hij is te koop in de winkels in Amstelveen, Amsterdam en Rotterdam (en binnenkort Eindhoven) of op de webshop.

Related posts

15 reacties

 1. Het eerste wat ik mezelf net vroeg: waarom heb ik dit prachtige lakje nog niet?! Heel mooi kleurtje!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa Eindhoven! Echt zo leuk hihi, prachtig lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alweer zo'n mooi lakje van KIKO! Ik denk dat ik ook eens naar lakjes van KIKO moet kijken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha. Ik moest lachen toen ik : "Roze is toch wel mijn meest voorkomende kleur als ik mijn verzameling met nagellak bekijk, maar toch zijn ze allemaal nét wat anders (herkenbare smoes?)" las want zo denk ik ook altijd haha. Love the color. Ik ben zo blij dat ik hier een Frankrijk een Kiko in de buurt heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaa, dit is echt MIJN kleur! Ik hou van roze <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kleur, echt iets voor mij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kleurtje! Ik vind Kiko sowieso een erg leuk merk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig, heel erg mooi kleurtje - die ga ik sowieso onthouden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Door alle mooie producten van Kiko die op je blog voorbij komen, wil ik zelf ook een bestelling gaan plaatsen! Woeps

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleur! Je kunt inderdaad nooit genoeg roze nagellakjes hebben! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo'n mooie kleur!! Ik ben echt verslaafd aan de nagellak van Kiko.

  BeantwoordenVerwijderen