Shadow vs. Light

Wowww, what happened? Twee fotografie-posts in één week tijd? Yep. Je weet wel, op die regenachtige woensdagochtend vorige week, maakte i...

Wowww, what happened? Twee fotografie-posts in één week tijd? Yep. Je weet wel, op die regenachtige woensdagochtend vorige week, maakte ik weer gebruik van een techniek waar ik vroeger echt dol op was. Met het licht van een kleine, simpele bureaulamp wist ik dat je een sterke en prachtige lichtinval kreeg. Dus why not try it again? Ik ging weer voor de camera zitten en maakte deze serie Shadow vs. Light. Enjoy watching!


Related posts

36 reacties

 1. Alweer prachtige foto's mop. Je bent zo fotogeniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een mooi effect! Hoe doe je dat toch altijd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ik zal wel een keer proberen een how-to te maken!

   Verwijderen
 3. Woensdagochtend = woensdagavond trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, mijn bureaulamp is onlangs ontploft maar diende tot voor kort ook als een prima fotolamp. Nu heb ik wel een echte, ook heel fijn! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeff, lijkt me eng. Zou bij de mijne ook zo kunnen gebeuren, die is al mega oud!

   Verwijderen
 5. prachtige foto's zeg!!! Erg fotogeniek hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto's! Echt een mooi effect :)

  BeantwoordenVerwijderen