KIKO Rebel Romantic: Intensely Lavish Lipstick

Toen ik bij één van mijn medeblogsters Joyce  een aantal prachtige producten van KIKO uit de nieuwe Rebel Romantic collectie zag, was ik ab...


Toen ik bij één van mijn medeblogsters Joyce een aantal prachtige producten van KIKO uit de nieuwe Rebel Romantic collectie zag, was ik absoluut verkocht. Misschien ben ik wat makkelijker overgehaald omdat zij net zo dol is op dit merk als ik, maar na een kijkje op de website was ik er echt over uit. Ik wilde de Intensely Lavish lipstick zo graag! Vandaag zien jullie mijn ervaringen :)Can we just stop and take a look at this for a minute..? Alles is mooi: van de prachtige paarse verpakking tot de gouden accenten en van het lettertype tot aan de huls van de lipstick zelf. Anders dan de normale hulzen, maar zeker niet minder mooi. Deze lipstick is goudkleurig met een hele lichtroze 'Intensely Lavish lipstick' bedrukking. Ook sluit de huls met een magneetdop, wat ik persoonlijk erg fijn vind!


Welke kleur ik uitkoos? Nummer 01 Lusty Peony. Yep, een keer een neutrale, alledaagse kleur. Normaal gesproken was ik absoluut voor de kleur 06 Melodious Wine gegaan, maar omdat ik al zoveel donkere lipsticks in mijn bakje heb zitten, werd het eens tijd voor een kleurtje die ik iedere dag kan dragen. Op het werk, wanneer ik een dagje ga winkelen, als ik naar school ga (voor zover ik nog naar school ga dan :P) en als ik naar vrienden ga. 


De gravering bij de Velvet Mat lipsticks vond ik al mooi, maar deze is ook weer stunning. Aan beide zijkanten van de stick is een leuk patroontje gegraveerd, wat de uitstraling zeker wat luxer maakt! De lipstick is volgens de website cremig en geeft een intense, glanzende kleur af. Hij zou prettig aan moeten voelen op de lippen en dus een mooie glans achter moeten laten. Ik ben benieuwd!


Aan de swatch te zien komt er inderdaad meer dan genoeg kleur af. De creme-textuur is zeker goed te zien en ook de glans is iets waar KIKO helemaal gelijk in had. Ik vind het kleurtje precies goed om dagelijks te dragen. Gelukkig geen roze, maar ook een keer niet zo donker.Lusty Peony is een héle mooie, zachte en bijna oudrozige tint die zeker geschikt is voor alle momenten die ik een stukje hierboven opnoemde. Ja, hij heeft iets weg van de Unlimited Stylo lipstick die ik vorige week reviewde, maar die was wat rozer en had een matte finish. De glans die deze lipstick afgeeft maakt 'm bijzonder en erg mooi voor wanneer ik geen zin heb in mijn donkere 'Diva' van MAC of 'Berry Much' van Maybelline.


Al met al dus weer een kleurtje waar ik met 100% overtuiging over kan zeggen dat ik 'm prachtig vind. En voor de prijs hoefde ik het ook zeker niet te laten. De Intensely Lavish lipsticks uit de Rebel Romantic collectie kosten maar €6,90, dat is even duur als de Velvet Mat lipsticks die ik net zo fijn vind! 

Related posts

20 reacties

 1. Wat een prachtig mooi subtiel kleurtje! En weer heb je mooie productfoto's gemaakt! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur! Ik vind hem super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie neutrale, maar toch intense kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die huls en lipstick gravering alleen al. Wauw. Tof kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een onwijs mooie kleur dit. Die moet ik onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief kleurtje zeg. Hij staat je heel erg goed mop. Zeker een everyday lipstick <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah Kiko blijft echt een prachtig merk, en zo ook deze lipstick!
  Wat een mooie kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie lipstick <3 en ik blijf je foto's steeds prachtig vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Las al op Twitter dat je foto's het niet doen, ik wil het ziennnnnnnnn ;) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeeeh, wat issie mooooi! <3 Staat je goed meis ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aah toevallig ik kocht ook een lipstick van de collectie, ben net bezig met een artikeltje. Ze zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie kleur! Staat je prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige kleur, hij staat je echt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen