Mijn vakantie

Het is inmiddels 3 september, en daarmee kunnen we denk ik wel zeggen dat de zomervakantie voorbij is.  Ik lees op verschillende blogs en...

Het is inmiddels 3 september, en daarmee kunnen we denk ik wel zeggen dat de zomervakantie voorbij is.  Ik lees op verschillende blogs en op social media al dat school alweer in volle gang is, de eerste stagedagen al voorbij zijn en mensen ook weer langzaam richting hun werk gaan. Ikzelf heb natuurlijk niet echt school meer, maar hoef alleen mijn scriptie nog in te leveren. Wel wil ik in deze post nog even kort terugblikken op een hele lange, maar leuke vakantie!

Stage afgesloten
Hoewel ik tot vorige week nog in de groepschat zat en op de website bij 'team' stond, is het nu toch echt afgesloten. Op 26 juni had ik mijn afscheid en eerlijk is eerlijk: het was een tijd waar ik met een dubbel gevoel op terugkijk, maar waar ik zeker weer veel heb geleerd voor in de toekomst. Nadat mijn scriptie straks namens dit bedrijf is ingeleverd is eigenlijk alles afgerond. Daarmee hoop ik dat dit de start is van een carriere waarin ik véél meer nieuwe ervaringen, mensen en werkzaamheden mag opdoen!


Valencia
Iets wat na al het rotnieuws stiekem toch wel fijn was, was de vakantie naar Valencia. Mijn vriend en ik hebben er ontzettend naar uit gekeken en het was nog mooier dan we het hadden voorgesteld. Het was super om even helemaal weg te zijn en niet te hoeven denken aan alle stress. De zon, de drankjes, de winkels, de gezellige avonden, de heerlijke restaurants en de mooie plekjes in de stad: ik zou alles zo weer overdoen!

Nieuw baantje
Iets wat gelukkig ook goed is gekomen, is een nieuw bijbaantje scoren. Nadat ik wegging bij Jeans Centre en het einde van stage ook al in zich was, moest ik natuurlijk wel wat bijverdienen. Gelukkig kon ik terecht op het outlet center waar ik dus ook al bij Jeans Centre en bij één van de horeca restaurants gewerkt had. Toegegeven, het zijn lange en zware dagen omdat het nog niet druk is, maar ik ben allang blij dat ik iets heb kunnen vinden!Shoppen
Oh, wat heb ik ook veel geshopt deze vakantie! Ik scoorde onder andere een nieuwe zomerjas in Rotterdam, wat fijne kokerrokken, nieuwe sandaaltjes in Brugge, een bikini, goed te combineren basics, erg mooie make-upproducten en ook nog wat sieraden! Ook al is het vaak flink vermoeiend om winkel in en winkel uit te gaan, als je mooie dingen tegen het lijf loopt is het helemaal niet zo erg!

Orange Is The New Black ontdekt
Hoewel ik eerst weigerde te beginnen aan een nieuwe serie, wilde ik na alle positieve verhalen over OITNB stiekem héél graag een start maken met kijken. Gelukkig is me dat goed gelukt en ben ik inmiddels al bij seizoen 3. Wel moet ik toegeven dat de hele serie toch wel een beetje wennen was, maar dat je aan het einde van iedere aflevering wel héél benieuwd bent hoe het verder gaat!


Lunchen
Hoe vaak ik deze vakantie buiten de deur geluncht heb is echt ontelbaar. Wel heb ik mijn twee absolute favoriete lunch-maaltijden ontdekt. Vroeger was dit altijd enkel een tosti, maar tegenwoordig staan kroketten op brood of carpaccio op brood héél ver bovenaan. Ik zou vooral de carpaccio wel iedere dag kunnen eten, mmmm!

 Stappen
Hoewel ik helemaal niet meer zo'n uitgaanstype ben, ben ik toch vrijwel ieder weekend in de stad te vinden. Oké: ik sta niet meer uitbundig te dansen en ben ook niet meer van het 'indrinken', wat voorheen altijd gebeurde. Tegenwoordig ga ik lekker aan tafel aan de drankjes; vaak met mijn vriend,  maar er sluiten altijd wel mensen aan. Gelukkig is dat deze vakantie aardig goed gelukt en heb ik een aantal avondjes erbij gekregen die heel erg gezellig waren!Blog
Ook met mijn blog ben ik deze vakantie weer een stukje gegroeid. Ik merk dat, zodra ik actief ben en veel artikelen plaats, ook veel meer responses krijg en lezers mijn blog sneller vinden. Het is altijd leuk om te zien dat je volgersaantal weer een stukje omhoog gaat, en ook op Instagram is dit deze zomervakantie als een speer gegaan! Maakt me stiekem wel een beetje blij :-)

Doorgaan met dansen of niet?
Ook het dansseizoen liep deze vakantie af, en hoewel ik vastberaden was om te stoppen met dansen, ben ik toch weer gaan overwegen om door te gaan. Teams zijn namelijk helemaal veranderd en ik zit inmiddels ook alweer in een hele nieuwe groepsapp. Nu is het alleen zo dat ik me op het moment van schrijven nog steeds niet heb ingeschreven, maar de eerste dansles vandaag (3 september!) is. Wie weet heb ik dit inmiddels al wel gedaan en wordt het alsnog heel leuk. We gaan het zien :)

Ook had mijn vriend zijn kookexamen (en behaald), heb ik lekker veel bijgekletst, van de zon genoten, ben ik zelfs een keer naar het strand in Nederland geweest, heb ik een liefde voor macarons erbij gekregen, heb ik de Minions-film gezien, heb ik een hele middag in de zon gelegen in een park, heb ik zelf een pizza gemaakt, ben ik verslaafd geraakt aan Essie en KIKO, heb ik bij Ikea weer een typische Daphne-vondst gedaan (een lijst met alle metrostations van Parijs), heb ik lekker gebarbecued bij vrienden, een aantal superleuke verjaardagen en feestjes gehad, ben ik lekker veel samen geweest met mijn vriend, terwijl dit voorheen heel lastig was, heb ik twee keer een parkconcert meegemaakt (maar allebei supergezellig!), ben ik vaste klant geworden op vrijdagavond bij mijn favo café (en bij de eetzaak met pizza's) en maakte ik wéér een start aan het stomme schoolleven. Maar het was en is het allemaal waard <3 Wat een fijne vakantie!

Related posts

7 reacties

 1. Wat een heerlijke zomer zeg. Alleen je foto's doen het nog steeds niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oftewel je hebt een onvergetelijke vakantie gehad! Ziet er allemaal heerlijk uit! En uuh..Ik kan alle foto's wel gewoon zien. (!?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was een probleempje dat zich gisteravond, vannacht en vanmorgen voor heeft gedaan haha. Pas sinds ik wakker ben rond 9.10 is het eindelijk verholpen :)

   Verwijderen
 3. Wat een fijne vakantie heb je achter de rug ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lekkere vakantie heb je gehad, yam gelukkig doen je foto's het gewoon weer, dat was ff schrikken

  BeantwoordenVerwijderen