Essie Bump Up The Pumps

Hoewel mijn liefde voor KIKO aan het groeien is, blijft mijn nagellakdoosje ook altijd bestaan uit een aantal mooie Essie lakjes. Sinds mij...


Hoewel mijn liefde voor KIKO aan het groeien is, blijft mijn nagellakdoosje ook altijd bestaan uit een aantal mooie Essie lakjes. Sinds mijn afgelopen stage ben ik verliefd geworden op alle kleurtjes die dit mooie merk te bieden heeft. Deze keer kocht ik (in de sale!) weer een lekker 'braaf' kleurtje: eentje die eigenlijk altijd kan. It's time to Bump Up The Pumps!


Ergens doet dit lakje me denken aan Sunday Funday, een kleurtje die ik eerder op mijn blog reviewde. Het grootste verschil zit 'm in het feit dat in die kleur overduidelijk glitters zitten en in Bump Up The Pumps niet. Deze heeft een mooie koraalroze kleur met een rode ondertoon. Prachtig voor het voorjaar en de zomer!


Wanneer ik één laagje aanbreng op mijn nagels, valt de kleur wat roder uit an bij twee laagjes. De bedoeling is natuurlijk om 'm zo roze mogelijk te krijgen, dus twee laagjes vind ik toch echt het mooiste. De glans vind ik ook werkelijk schitterend!


Ook hier zie je weer duidelijk het verschil tussen het 'rode' effect bij één laagje en dat 'ie bij twee laagjes echt wel roze afgeeft. Ik moet alleen toegeven dat de houdbaarheid me best tegenviel! Hoewel ik normaal bij Essie nagellakjes pas bij 3 of 4 dagen last krijg van chippende nagels, had ik dat nu al na 1,5 dag. Wellicht dat dit komt door het vele openmaken van potjes met mijn nagels. Vooralsnog is het absoluut een prima kleurtje!


Normaal vind ik nagellak van Essie wat aan de dure kant. Met €9,99 is het lakje helemaal niet budget te noemen en heel af en toe twijfel ik ook best over of de kwaliteit wel voldoet aan de prijs. Ik vind immers KIKO net zo'n goed merk, en daar betaal je maar maximaal €2,90 per nagellak. Gelukkig kocht ik Bump Up The Pumps van Essie in de sale met 30% korting. Zeker aan te raden om tussen de sale lakjes te kijken dus; er zitten vaak hele mooie kleuren tussen uit eerdere collecties!

Related posts

15 reacties

 1. De kleur is mooi maar hij gaat wel snel chippen en dat voor een Essie lakje...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat hij snel gaat chippen maar het blijft een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit kleurtje is ook al zo leuk! Ben gek op Essie hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie glans! Wel jammer dat hij al snel begon te chippen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Meh! Mijn ervaring met essie is ook dat het inderdaad erg snel al gaat chippen! :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig kleurtje! De naam van het lakje is ook zo leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben dol op de kleuren van Essie-lakjes en hun borsteltje, maar ze houden inderdaad niet altijd zo lang. Ik heb nu onlangs ontdekt dat ze met de basecoat van KIKO eronder veel langer blijven haha, raar maar waar. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, het kleurtje is wel prachtig! Jammer dat de nagellak zo snel gaat chippen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je deze in de sale hebt kunnen bemachtigen, wat een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel gaaf kleurtje! Jammer dat het zo snel ging chippen! Dat zou je van Essie niet verwachten! Dan heb ik ook liever een budget merk voor nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi kleurtje! Jammer dat hij zo snel ging chippen. Bij mij hebben ze tot nu toe altijd 2 weken lang er mooi opgezeten.

  BeantwoordenVerwijderen