Maybelline Color Drama Pink So Chic

Nadat ik Berry Much al eens eerder heb geprobeerd van de Maybelline Color Drama lipkohls en ik na het lezen van andere reviews nog enthous...


Nadat ik Berry Much al eens eerder heb geprobeerd van de Maybelline Color Drama lipkohls en ik na het lezen van andere reviews nog enthousiaster werd, wilde ik echt een nieuw kleurtje erbij. Het werd Pink So Chic, en toen ik het plakband van het lippencil wilde halen, trok hij helaas alle letters mee! Maak je dus maar klaar voor een artikel met niet m'n allerbeste productfoto's - balen! Maar hopelijk wel een goeie review!


Pink So Chic is één van de 9 kleuren die Maybelline voor de Color Drama-lijn heeft uitgebracht. Het potlood voelt lekker stevig en dik aan en ik ben heel benieuwd of deze kleur net zo goed is als Berry Much!De naam 'Pink So Chic' zegt het al: roze! Gelukkig geen felroze, maar inderdaad eigenlijk een hele chique roze tint. Ik vind dit potlood er al een heel stuk matter uitzien dan de vorige die ik reviewde, dus daar ben ik erg blij mee. Ik vind dat de kleur zelfs wat neigt naar paarsroze; iets waar ik héél erg fan van ben!


Ook van de swatch word ik al heel blij. Wel is er nog lichte glans in het potlood te zien, maar de kleur is precies wat ik ervan verwacht had. En kijk nou toch eens hoeveel pigment er vanaf komt. En dat terwijl 'ie helemaal niet zo duur is!


Top! Weer een kleurtje in de pocket die me goed staat. Ik moet toegeven dat hij op de foto wat lichter is dan in het echt (ik liep op het moment van schrijven even naar de badkamer en merkte op dat 'ie toch best donker is in bepaald licht), maar dat maakt 'm zeker niet minder mooi. Ook valt de glans reuze mee en is het gelukkig niet een te 'shiny' geheel.

 De houdbaarheid? Zeker tevreden over, maar na een maaltijd werk ik over het algemeen vrijwel alle En wat een precisie met zo'n potlood zeg, ik heb geloof ik nog nooit zo mooi en netjes een 'lipstick' - in dit geval lipkohl - aan kunnen brengen. Ziet er meteen ook wat verzorgder uit in plaats van dat ik normaal gesproken wel eens iets buiten de lijntjes wil gaan.

De Maybelline Color Drama in de kleur Pink So Chic is onder andere te koop bij Etos, Kruidvat en Trekpleister en je legt er €6,99 per stuk voor weg. Bekijk ook zeker even de andere kleuren, ze gaan van nude naar felrood en pastelroze!

Related posts

14 reacties

 1. Ik wil ook hiervan nog een leuk kleurtje scoren. Deze past perfect bij de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wilde deze laatst kopen maar toen hadden ze hem niet grrr, hij is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer zo'n prachtig, typisch Daphne-kleurtje! Haha, staat je leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze kleur staat je zoals gewoonlijk weer erg mooi zeg! Ik ben zelf erg benieuwd naar deze potloodjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur inderdaad en past ook helemaal bij de herfst, helaas sta ik zelf niet met zo'n kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. You and the lipstick look so pretty! <3 Staat je mooi mop!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kleur! Staat je heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen