La vie de Daphne - Treinreisjes, Nieuwe telefoon & Herinneringen

De weken vliegen de laatste tijd voorbij. Zo heb ik op het ene moment nog bijna anderhalve maand tot de D-Day te gaan en zo is het op het...

De weken vliegen de laatste tijd voorbij. Zo heb ik op het ene moment nog bijna anderhalve maand tot de D-Day te gaan en zo is het op het andere moment al over 9(!) dagen zo ver dat ik weer alles voor school mag inleveren. Deze week was er eentje die jammer genoeg weer wat tegenviel, maar als ik één ding heb geleerd, is dat na mindere weken altijd hele leuke weken komen. Ik ben nu al klaar voor aankomende week dus!Maandag zou de laatste dag zijn dat ik aan mijn scriptie ging werken om vervolgens mijn conceptversie in te leveren. Voordat ik hieraan begon, nam ik lekker me-time en sprong ik onder de douche met een heerlijke Rituals douchefoam. De geur van deze producten blijft altijd zo lang hangen, superfijn!

Om 20.25 's avonds (yes, net voor HNTM) klikte ik op 'verzenden': het mailtje met mijn conceptscriptie was eindelijk onderweg naar mijn begeleiders. Op het moment van schrijven (zondagavond) heb ik jammer genoeg nog steeds geen feedback, en de tijd begint te dringen. Ik bereid me in ieder geval voor op het ergste, maar wat er ook gebeurt: I won't give up!


Dinsdag begon heel anders dan ik hoopte en ik moest even mijn gedachten verzetten tijdens een ritje in de trein. Een heerlijke koffie van Starbucks kon daarbij absoluut niet ontbreken. De barista kreeg zelfs complimenten van de hele zaak toen haar allereerste 'coffee-art' was gelukt: ik vind het hartje zeker niet onaardig!

Om maar even in hartjessfeer te blijven: mijn favo ketting die ik deze vakantie kreeg van mijn vriend vind ik nog steeds zo prachtig. Wauw, ik zou 'm iedere dag kunnen dragen!

Woensdagochtend stond in het teken van het bezoeken van de kringloop en boodschappen doen. We zouden 's middags een cake gaan maken en daar hadden we nog wel wat ingredienten voor nodig! Eenmaal thuis aangekomen lag er nog een leuke verrassing op de mat: het fotoboekje van afgelopen vakantie! Ik heb deze mogen maken bij Pixum en de kwaliteit van de foto's is echt prachtig! Heel leuk om op deze manier door herinneringen te bladeren.

En toen de cake. Hoewel we in gedachten hadden een peer/chocoladecake te bakken, proefden we hier weinig van terug toen 'ie eenmaal klaar was. Jammer genoeg brokkelden er al wat delen af en waren we stiekem best teleurgesteld! Maar ach, volgende keer beter :)

In de avond kletste ik weer even bij met een vriendin die ik lange tijd niet meer had gezien. Ik vind het altijd superleuk dat het dan heel erg gezellig blijkt te zijn en dat we elkaar nog meer dan genoeg te vertellen hadden. Toffe avond!

Donderdagochtend begon ik mijn ochtend met het opnieuw bijwerken van mijn witte nagels. Ik heb er deze week al een review over geschreven, en ik moet toegeven dat ik de lak er ondertussen al aardig lang heb opzitten. Wel wordt het toch echt tijd dat ik 'm even eraf ga halen en opnieuw mijn nagels lak, maar normaal gesproken was ik allang van kleur gewisseld!

Ook schoot ik nog met een micro-lens een foto van de mooie bos bloemen van vorige week. Helaas heb ik ze inmiddels toch echt weg moeten gooien, maar ze hebben toch ruim anderhalve week mooi op tafel gestaan!

Ook besloot ik donderdag om spontaan naar Rotterdam te gaan. Een treinreisje kon ik opnieuw goed gebruiken (vind het zo heerlijk om weg te dromen) en even weg van huis had ik ook wel nodig. Het werd een middag waarin ik weer fijn heb bijgekletst met een goede vriend en bij wie ik ook even mijn ei kwijt kon. Toen ik later weer op de trein stond te wachten, besefte ik me opeens hoe lang ik al niet in alle drukte heb gereisd. Dat resulteerde in het feit dat ik tussen ontzettend veel anderen in elkaar gedoken op een trapje moest zitten. Balen!

's Avonds stond er weer een dansavondje op het programma. Altijd leuk, en zeker even goed om wéér weg van huis te zijn. Ook deze les was weer erg leerzaam en gezellig!

Vrijdag werd ik in de voormiddag weer blij verrast. Hoewel ik eerder deze week al te horen kreeg dat mijn nieuwe telefoon nog wel tot 15 werkdagen op zich kon laten wachten, stond toch echt de postbode voor de deur met mijn iPhone 6! Is het geen plaatje? Ik heb pas zondagavond alles goed kunnen installeren, en nu gebruik ik 'm lekker met mijn oude simkaart tot volgende maand mijn nieuwe abonnement ingaat.

Vrijdagmiddag spendeerde ik bij een vriendin thuis. Alweer lekker veel gekletst. En nog steeds ontzettend jaloers zijn op haar mega grote Eiffeltoren die ze als woonaccessoire op een tafeltje heeft staan. ZO gaaf!

Zaterdagochtend ging de wekker alweer vroeg. Na een wat onverwachte vrijdagavond werd het extra lastig om op te staan om te gaan werken. Hoewel er die avond zeker iets leuks op de planning stond, kropen de uurtjes veel te langzaam voorbij. Ik heb zelfs even een rondje gelopen over het shopping center omdat ik het allemaal zo lang vond duren. Jezelf verwennen blijft ook belangrijk!

Nog even mijn wekelijkse werk-selfie naast de muur vol met tassen. Ben er de laatste dagen over aan het nadenken om misschien (ook nog) ergens anders te gaan solliciteren. Ik merk toch dat ik één dag in de week werken nogal weinig vind en dat ik het geld alleen maar meer kan gebruiken nu er weer een nieuwe telefoon is aangeschaft, school betaald moet worden en ook de printkosten van mijn scriptie erbij komen. Ook mis ik collega's om me heen. Mijn bazin is wel ontzettend aardig en ik kan goed met haar praten, maar ik zou ook wel mijn horizon willen verbreden en het ergens anders willen proberen. Wie weet! Ik ga me er de komende tijd maar eens wat meer in verdiepen.
 

Omdat ik op mijn werk eigenlijk geen pauze heb, kom ik 's avonds altijd met héél erg veel honger thuis. Dat was nu ook totaal niet erg toen mijn vader besloot om tijdens de stuntweek van Domino's met heerlijke pizza's thuis te komen. Wat was dit weer genieten!

Na de veel te lekkere pizza ben ik als een gek al mijn spullen gaan verzamelen, heb ik mezelf snel nog een beetje 'ready to party' gemaakt en ben ik meteen op de fiets gesprongen. Ik kwam zowat buiten adem bij mijn vriend aan, waar we nog de laatste dingen verzamelden voor het cadeau. We gaven de jarige een vuurkorf en ze was er ontzettend blij mee: superleuk om te zien! De avond zelf werd ook véél leuker dan verwacht. Na een beetje teveel drankjes (oeps), hielden we het pas rond 4 uur voor gezien. En dat terwijl ik tegen heel veel mensen die nog de stad in gingen zei dat ik er ook nog wel zou zijn. Nee dus!


Voor m'n gevoel sliep ik pas om 5 uur, en toen de wekker om 9.30 weer ging omdat mijn vriend moest werken werden we allebei zo moe wakker. Het was nog een flinke klus om het bed te verlaten , maar gelukkig was de terugweg naar huis in het ochtendzonnetje niet eens zo heel erg! Eenmaal thuis bladerde ik weer helemaal happy in mijn fotoboekje van de vakantie. Ik zou er echt uren naar kunnen kijken!

De rest van de dag bestond uit slapen, mijn nieuwe iPhone installeren, relaxen en ook folders lezen. Ik denk dat deze foto genoeg zegt en dat ik deze week maar eens héél snel een ritje naar Lidl ga maken. Gelukkig zit 'ie maar op 5 minuten fietsen!

Related posts

8 reacties

 1. Oei, duimen voor je scriptie! Het komt vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend je scriptie! Komt helemaal goed! Leuke foto's weer meid! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat spannend met je scriptie! Ondanks dat je een beetje een baal weekje hebt gehad, weet ik zeker wat het deze week heel anders zal zijn! Geniet van je nieuwe week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend je scriptie! komt vast helemaal goed! En wat betreft je werk ergens anders solliciteren kan nooit kwaad! Misschien vind je er wel een hele toffe baan door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt je aardig weten te vermaken deze week zie ik <3 En die macarons <333333

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk die avondjes met vrienden! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat met je scriptie komt helemaal goed meis dat weet ik zeker, wel spannend! Ik vond het zo rot dat je je zo voelde die week. Maar alles gaat de goede kant op! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben zo trots op jou!! (je weet zelf wel waarom). En die macarons jummie

  BeantwoordenVerwijderen