HEMA Long Lasting Nailpolish 809

Hoewel ik eerst heel erg moest wennen aan witte nagellak toen ik Private Weekend van Essie reviewde, begon ik steeds meer foto's op In...


Hoewel ik eerst heel erg moest wennen aan witte nagellak toen ik Private Weekend van Essie reviewde, begon ik steeds meer foto's op Instagram tegen te komen van witte nagels. Ergens staat het toch wel bijzonder en ook het minimalistische eraan vind ik heel gaaf! Hierom besloot ik om een nieuw wit nagellakje toe te voegen aan mijn verzameling; eentje die ook nog eens budgetproof is!


Private Weekend van Essie heb ik een tijdje geleend van mijn vorige stage-adres, maar helaas moest ik 'm natuurlijk weer inleveren. Ik begon het witte kleurtje echter zo te missen, dat ik Private Weekend eerst zelf wilde aanschaffen, maar door wat tegenvallers op financieel gebied moest ik helaas voor een wat meer budgetproof lakje gaan. Daarom werd het nummer 809 van Hema!


De kleur is wit (goh!) en heeft een mooie glans. Ik zag ook ergens nog een Mat wit lakje staan, maar omdat ik om te beginnen wel eens deze wilde proberen, koos ik hiervoor. Ik ben razend benieuwd hoe deze gaat aanbrengen, aangezien ik hier bij de nagellak van Essie best veel problemen mee had!


Gelukkig ging het me beter af dan verwacht. Zoals ik al dacht is het eerste laagje niet dekkend genoeg, maar twee laagjes vind ik al meer dan voldoende. Wel is het oppassen dat hij niet gaat bubbelen of strepen achterlaat zoals je bij de bovenste vinger op de rechterfoto ziet. Het effect vind ik in ieder geval heel mooi en hij blijft zeker een aantal dagen zitten!


Deze nagellak kostte me helemaal niet zoveel, €2,50 en je hebt al een flesje van 11 ML. Het fijne is dat alle nagellakjes van Hema zo rond die prijs zijn en je de keuze hebt uit ongelooflijk veel kleuren! Deze witte is in ieder geval voor mij weer geslaagd en raad ik zeker aan iedereen aan die eens een wit kleurtje wil uitproberen :)

Related posts

8 reacties

 1. Zelf zou ik niet snel voor een witte nagellak kiezen. Ik vind het bij anderen vaak ontzettend prachtig (net als heel veel andere dingen, haha), maar denk vaak dat het bij mij niet staat. Why? Don't know! Maar voor deze prijs moet ik binnenkort eens de HEMA inschieten en zorgen dat ik het toch eens een keertje probeer. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind witte nagellak echt supergaaf! Al doet het me altijd een beetje denken aan mijn kinderjaartjes, waarin ik het nogal leuk vond mijn nagels te bekladden met typex! whaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik ook meerdere keren gehad en ben er ook over te spreken. Ik vind de kwaliteit van de lakjes van de Hema best wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit, ik vind wit wel altijd moeilijk aanbrengen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wit vond ik eerst ook altijd apart, maar nu zie je ze telkens vaker voorbij komen. Erg mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begin witte nagellak ook steeds meer te waarderen :) Eerst was het altijd zo typex-achtig, maar nu vind ik het juist mooi. Haha

  BeantwoordenVerwijderen