La vie de Daphne - Kermis, Vuurwerk & Taart!

Hoewel jullie het meeste van mijn week al hebben kunnen zien in mijn 'Happy Moments'-artikeltje van zaterdag, wil ik toch nog even ...


Hoewel jullie het meeste van mijn week al hebben kunnen zien in mijn 'Happy Moments'-artikeltje van zaterdag, wil ik toch nog even de foto's hierbij laten zien. Want tja, uitleggen hoe prachtig het vuurwerk van de afsluiting van de kermis eruitzag en hoe verrukkelijk de taart was die ik op mijn oma's verjaardag ophad gaat natuurlijk véél makkelijker met beelden! Enjoy my week :)


Maandag wilde ik dan eindelijk de stap zetten om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Mijn iPhone 5 heeft de laatste tijd een wel erg snel leeglopende batterij en ook de homebutton die met plakband vastzit is nu ook niet bepaald mooi. De iPhone 6 it is! Jammer genoeg duurde het bestellen véél langer dan verwacht in verband met het invullen van contracten, het opzeggen van mijn abonnement bij mijn oude provider (wat overigens echt het meest bizarre telefoongesprek ooit was; wat een slechte klantenservice!) en het opsturen van alle wensen en eisen. Ik was er in ieder geval wel eventjes mee zoet!

's Avonds bestelden we pizza en ohhhh, na zo'n middagje stressen ging die er zeker wel in! Ik neem eigenlijk altijd de Perfect Pepperoni: su-per-lekker!


Dinsdag werd ik blij verrast door twee hele leuke en onverwachte dingen. Of ja, ik wist stiekem al dat mijn MAC lipstick die ik won op Lotje's blog binnen zou komen. En blij dat ik was! De kleur Craving hebben jullie gisteren al op mijn blog kunnen zien en ik heb 'm sinds dinsdag bijna iedere dag gedragen!

Het andere kwam wel degelijk onverwacht: namelijk een mega-grote bos bloemen! Wauw, wat zag 'ie er mooi uit met allemaal roze rozen, gerbera's en hortensia's. Is het geen plaatje?Woensdag schoof ik weer achter mijn laptop met een overheerlijke tosti. Jammer genoeg wat aangebrand (oeps!), maar dat maakte 'm zeker niet minder lekker! Het werken voor school ging me weer prima af :)

's Avonds stond er met een aantal vriendinnen een ritje kermis op de planning. Na het eerste rondje kochten we traditiegetrouw aardbeien omhuld in chocolade. Sinds twee jaar geleden heb ik deze lekkernij ontdekt en ieder jaar kan ik gewoon niet meer wachten om een stokje met choco-aardbeien te nemen!Na meerdere pogingen om een selfie te maken, moest er natuurlijk wel eentje gekozen worden voor op social media. Gelukkig waren we over een aantal foto's wel tevreden en konden ze eindelijk op Facebook en Instagram gedeeld worden!

Ook waagden we allemaal een poging om knuffels te vangen bij de grijpkraam. Vriendin naast me op de foto heeft wel vier knuffels gevangen! De vriendin vooraan op de foto en ik hadden wat meer moeite, maar dankzij een aardige man die haar knuffel en mijn Minnie Mouse op het randje legde, werd het een eitje! Ook kreeg ik nog een Elmo; en nu staan ze 'gezellig' samen op een kastje in mijn kamer, haha!


Donderdagochtend werd ik veel te laat wakker dan ik hoopte, en laat ik nu ook nog eens heel de ochtend en voormiddag hebben besteed aan het in elkaar zetten van een fotoboek! Via Zoover (een recensiesite) mocht ik een gratis Pixum-fotoboek in elkaar zetten van mijn afgelopen vakantie. Heel erg leuk om al die foto's weer te zien!

Daaarnaast lakte ik mijn nagels weer in één van mijn favo pasteltintjes: Hema in nummer 444! Een prachtige lichte paars <3

In de avond stond er weer een dansavondje op de planning. Samen met mijn gezellige team maakten we er weer een leuke en leerzame les van, en hierna besloten we ook nog met z'n allen richting de laatste avond van de kermis te gaan! Toch stiekem best leuk om met zo'n leuke en veelzijdige groep een rondje over de kermis te lopen en vervolgens te genieten van schitterend vuurwerk. Wauw, wat heb ik staan genieten!

Na het overweldigende vuurwerk deden we met z'n allen nog een drankje om de avond af te sluiten. We bleven zelfs zo lang hangen, dat de bediening moest komen vertellen dat ze eigenlijk gingen sluiten. Pff.. mijn woonplaats in combinatie met donderdagavond gaan écht niet samen; het was namelijk net 12 uur geweest!


Vrijdag genoot ik van een lekkere lazy ochtend en in de middag besloot ik in het lekkere zonnetje nog naar de stad te fietsen. Een aantal van mijn make-upproducten waren op en ook mijn nieuwsgierigheid naar alle make-up bij Etos met 30% korting werd gewekt. Hoe kan het ook anders dat ik met een aantal dingen thuiskwam die ik eigenlijk niet nodig had? Al kon ik deze Maybelline Color Drama in de kleur Pink So Chic echt niet laten liggen. Binnenkort een review!

In de avond maakte ik me weer klaar voor een avondje met vrienden. Sind donderdagavond ben ik een beetje gaan oefenen met highlighter en ook al heb ik geen apart highlight-product; toch ben ik erachter komen dat de kleur die linksonder in het palette van KIKO zit echt prachtig is op mijn gezicht: wauw!


Deze avond was zoals gewoonlijk weer erg gezellig, we deden wat spelletjes en ook de drankjes vloeiden rijkelijk. Wat klopt er trouwens niet aan deze foto? :P

Groepsfoto!

Na een korte nacht werd ik helemaal niet fris wakker en voelde ik me zelfs niet zo lekker. Toch stond er weer een andere verjaardag op de planning die middag, namelijk die van mijn oma. Officieel was ze zondag pas jarig, maar omdat de meesten dan werken besloten we om zaterdag op bezoek te gaan. En zo'n appelpuntje kon ook niet ontbreken! Ik moest stiekem best lachen toen ik die tekst zag nadat ik het gebakje op had, haha!

Zaterdag kon ik ook eindelijk zeggen dat er een einde aan zit te komen. Een nieuw einde van (hopelijk) iets wat me gaat laten slagen. Het wordt nu het weer dichterbij komt nog spannender!

's Avonds was ik eigenlijk doodmoe, maar omdat ik in een sippe bui was had ik even afleiding nodig bij een vriendin met wie ik altijd heel goed kan praten. Ook haar interieurtje vind ik geweldig; zo had ze deze keer twee hele grote bloementakken tegen een witte muur aan gezet. Supersimpel, maar oh zo leuk!


Zondag werd ik doodmoe wakker (goh, wanneer niet?), maar helaas stond er weer een werkdag op de planning. Het was weliswaar de eerste wat drukkere dag die ik heb meegemaakt, dus 's avonds na m'n werk was ik moe, maar meer voldaan dan anders. Erg fijn!

Mijn ontplofte, vettige haar en nieuwe MAC-lipstick konden er ook nog wel bij op één foto (oké het ging veel meer om de lipstick en eigenlijk had ik niet eens door dat mijn haar zo vreselijk eruitzag). Ik kan altijd na zo'n vermoeiend weekend niet wachten om de maandagochtend na een weekend weer lekker te beginnen met fris gewassen haren: heerlijk!

Related posts

17 reacties

 1. Wauw wat een prachtige bos bloemen zeg! Ik vind de MAC Craving er mooi uitzien ik ben benieuwd naar de review.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weer een fijne diary! Wat leuk dat je onverwachts bloemen kreeg en wat een mooi vuurwerk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yummy! Chocolade-aardbeien van de kermis! Dat halen mijn vriend en ik ook altijd op de kermis in Duitsland. Die zijn zo lekker! Net als churros trouwens, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jouw foto's zijn altijd zo mooi om te zien! Lekker helder en vrolijk. Ik vind die takken bij je vriendin ook een hele leuke touch! Chocolade aardbeien moet ik maar eens proberen & wat ben jij een geluksvogel: Gewoon even een MAC lipstick winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh chocolade en aardbeien! Dat is de perfecte combi natuurlijk! De laatste loodjes wegen wel even het zwaarst wat betreft je scriptie, maar volgens mij komt het wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah die bloemen zijn prachtig zeg! Verder hele leuke foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke foto's! Die aarbeien met chocolade zien er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's en geluksvogel dat je bent, gewoon een maccie winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie foto's en een prachtig boeket bloemen! Van die pizza krijg ik écht mega zin in eten, maar misschien moet ik dan ook maar vast beginnen aan mijn avondeten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke week! Prachtige bloemen, ik wordt altijd ook zo blij van bloemen. En wat leuk dat je een elmo had gegrepen, die is schattig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die oogschaduw als highlighter; looks good! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw het lijkt nog maar een paar dagen geleden dat ik je vorige dairy heb bekeken. Wat gaat de tijd snel! En hmm pizza! Guilty pleasure!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie bos bloemen! En die aardbeien zijn zo lekker! Wij kopen ze meestal in pretparken in Duitsland.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jummie Jummie Jummie wat een lekker eten!

  BeantwoordenVerwijderen