MAC Craving

Toen ik een aantal weekjes geleden een mailtje ontving van Lotje  dat ik de MAC lipstick naar keuze op haar blog had gewonnen, kon ik mij...

Toen ik een aantal weekjes geleden een mailtje ontving van Lotje dat ik de MAC lipstick naar keuze op haar blog had gewonnen, kon ik mijn geluk niet op. Afgelopen vakantie kocht ik mijn allereerste lipstick van dit merk: Diva. Hoewel ik deze kleur eigenlijk alleen draag voor naar een feestje, werd het bijna zonde om weer zo'n donkere kleur uit te kiezen. Na overleg in onze bloggers WhatsApp-groep koos ik uiteindelijk de kleur 'Craving.'


Craving is een kleur die behoort tot de Amplified Creme-lijn: een lijn die garant staat voor een heerlijk zachte lipstick met een mooie glans en een lange houdbaarheid. De finish is dus niet mat, waar ik normaal gesproken erg fan van ben. Toch vond ik de andere kleuren naast Diva uit deze lijn niet heel bijzonder en wilde ik niet opnieuw een donkere kleur. Craving is - wanneer ik de dop van de lipstick afhaal - een zoet kleurtje. Omdat ik absoluut geen fan ben van felroze tinten en al snel grijp naar aardekleurtjes of baksteenrood, werd het een hele uitdaging om de middenweg hierin te vinden. Craving zit hier met haar zachtrode en bijna oudroze kleur precies tussenin. De kleur lijkt me zeker geschikt voor alledaagse gelegenheden: school, werk, afspraken, uit eten of een lunch: Craving kan altijd. De lipstick ziet eruit alsof hij niet overdreven aanwezig is, maar toch een subtiele en vrouwelijke touch geeft aan je dagelijkse make-uplook. De swatch zegt voor mij al genoeg over hoe bizar mooi ik deze kleur ga vinden, want wauw: wat een pigment en glans! De kleur neigt een beetje tussen paarsig rood en oudroze in. Niet zo oud roze als 'In A Rosegarden' van Catrice, maar meer in combinatie met de paarse ondertoon van mijn KIKO Dark Berry.


Deze foto's geven perfect weer hoe de prachtige glans eruitziet van Craving. Ik kan alleen maar zeggen dat ik ontzettend blij ben met deze kleur. Inderdaad niet te heftig, maar toch goed genoeg om te verwerken in een daily look. Zolang ik de rest van mijn make-up rustig houd, zie ik het zeker voor me dat ik Craving heel erg vaak ga dragen.
Ook full-face vind ik het kleurtje héél erg mooi. Zoals je kunt zien heeft de kleur een dieprode basis met een paarse ondertoon, precies de kleuren die me normaal gesproken ook goed staan! Ik heb me dus zeker goed laten adviseren door alle meiden met wie ik in een bloggers WhatsApp-groep zit! Of hij een maaltijd overleeft? Nee, en helaas moet ik ook meegeven dat deze redelijk afgeeft (sorry alle vriendjes van beautybloggers in Nederland!). Buiten dit heeft deze lipstick wel degelijk een lange houdbaarheid en blijft 'ie de hele dag netjes zitten.


Craving won ik op de blog van Lotje, maar natuurlijk is deze prachtkleur ook gewoon te bestellen  via Douglas of de official MAC Cosmetics website. De lipstick kost daar €19,50 - voor wie een echte fan is van de lipsticks van dit merk kan ik deze kleur echt iedereen aanbevelen!

Related posts

16 reacties

 1. Love it! Echt een prachtige kleur en het staat je natuurlijk weer geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleurtje zeg! Het staat je echt heel erg goed! Ik weet niet of ik zelf zulke kleuren zou aandurven..Al vind ik het bij anderen altijd heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleur! Deze was mij nog nooit eerder opgevallen! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ja hij is echt prachtig hoor, staat je goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bijzonder kleurtje! Op je lippen vind ik 'm heel anders als zo, en op je swatch. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zooo'n pretty kleurtje! Je kan hem goed hebben. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kleur!! staat je heel goed. Ik vind sowieso dat veel kleuren jouw staan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een prachtige kleur! Binnenkort maar eens een nieuwe mac lipstick aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een prachtige kleur! Ik ga deze maand voor mijn eerste Mac lipstick kijken, dus deze houd ik zeker in de gaten x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel liefde voor dit kleurtje, ook lekker herfstig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een unieke kleur, wauw! Ik zou zelf nooit voor zo'n kleur kiezen, maar hij staat je goed. x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige kleur is dit zeg! Die komt op de wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen