KIKO Rebel Romantic: Intensely Lavish Lipstick

Toen ik vorige week woensdag helemaal overdonderd was van het pakketje van lieve bloggers Joyce en Bernadet en zag dat er ook nog eens ee...


Toen ik vorige week woensdag helemaal overdonderd was van het pakketje van lieve bloggers Joyce en Bernadet en zag dat er ook nog eens een lipstick van KIKO bij zat, kon ik mijn geluk écht niet meer op. Het is er eentje die opnieuw uit de Rebel Romantic collectie komt - ik reviewde eerder al de 01 Lusty Peony. Deze keer verrasten de twee meiden mij met 05: Heavy Cherry.

Het eerste wat me opvalt wanneer ik deze kleur zie? Wow, roze! Gelukkig wel meer richting het roodroze. Eigenlijk is dit zelfs een kleur die ik nog helemaal niet in mijn verzameling lipsticks heb. En geloof me, dat zijn er nogal wat. De Intensely Lavish Lipsticks uit de Rebel Romantic collectie zijn cremige lipsticks en hebben een intense en glanzende kleur. 


Ook deze lipstick heeft weer het superleuke patroontje. De kleur is eigenlijk een mix van al mijn favo kleuren: dieprood, donkerroze en donkerpaars. Eentje die misschien wat te heftig is om dagelijks te dragen, maar zeker geschikt is voor een avondje uit of een gezellig feestje. Maar mij kennende zou ik 'm ook wel een keer tijdens een middagje stad kunnen dragen.


Aan de swatch te zien is de glans zeker duidelijk aanwezig, maar daarnaast heb ik al meteen een gevoel van 'wauw': WAT EEN KLEUR! Hij oogt hier wat meer donkerroze. Oh, wat zijn kleurtjes soms toch lastig vast te leggen op beeld! De lipstick voelt in ieder geval op mijn hand al lekker zacht aan, dus dat kan alleen maar veel goeds betekenen!


Ja, Heavy Cherry is mooi. Héél mooi zelfs. Een kleur die ik zelf niet zo snel zou kiezen, maar des te meer dankbaar ik Bernadet & Joyce ben dat ze deze voor mij hebben gekozen. Deze lipstick heeft me zeker weer helemaal opgevrolijkt, meiden! 


Ik ben blij met zulke topmeiden als Joyce en Bernadet. Ik had al een grote liefde voor KIKO, maar deze liefde groeit alleen maar meer en meer. Ook deze Inensely Lavish creme-lipstick van de Rebel Romantic collectie is weer een pareltje in mijn collectie. What can I say more?

Related posts

32 reacties

 1. De kleur staat je zo onwijs mooi! <3 En ik ben blij dat jij er blij mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur staat je heel goed! Ik vind hem zelf ook gaaf en ik moet ook echt eens de producten van Kiko proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief kleurtje, staat je ook heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief van ze! Het is echt een prachtige kleur die je echt heel mooi staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een mooi kleurtje, staat goed bij je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kleur, en wat lief dat ze je verrast hebben met deze lipstick. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is gewoon zonde om het doosje weg te gooien, haha! Hij is zo mooi. Ik vind het een mooie kleur, en het patroontje in de lipstick maakt het echt bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha stiekem bewaar ik ook de doosjes altijd. Binnenkort maar eens wat gaan weggooien denk ik. Maar ik wil niet meh :(

   Verwijderen
 8. Wat een mooie kleur, staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. It's so pretty! Ik was al benieuwd naar deze, dus deze review komt als geroepen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kleur en mooie foto's heb je gemaakt. Ik houd ook erg van Kiko, maar vind het jammer dat er nog maar zo weinig winkels zijn. Misschien toch eens bestellen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kleur staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige kleur, heel mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige lipstick, ik hou echt van dit soort kleurtjes. Hij staat je ook heel goed! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ahh, hij staat je zo onwijs mooi! Heel erg graag gedaan en ik ben natuurlijk vooral ook heel blij dat jij er blij van werd. Dikke knuf! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een lieverds zijn het ook! De kleur staat je prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen