Blueberry Body Scrub

Een tijdje terug konden jullie al mijn review lezen over de heerlijke body butter in deze Blueberry-geur, en ik kon het niet laten om ook ...


Een tijdje terug konden jullie al mijn review lezen over de heerlijke body butter in deze Blueberry-geur, en ik kon het niet laten om ook de body scrub erbij te nemen! Heel erg gevaarlijk is het dat de winkel van The Body Shop nu op de looproute naar mijn nieuwe baantje ligt, dus ik ben er aardig vaak te vinden en zelfs de verkoopsters weten ondertussen wie ik ben. Oops! Tijd om dit product ook eens te reviewen :)


De verpakking van de scrub is altijd iets kleiner dan de pot van de body butters. Niet erg, want des te handiger is deze om mee te nemen. Ook dit product is weer in zo'n 'special edition'-verpakking gehuld. Door de transparante pot heen zie ik dat de body scrub een donkerrode kleur heeft. Wow, zo eentje heb ik nog nooit gezien!


Bij het opendraaien van de pot komt me weer een overweldigende geur tegemoet. Deze lijkt weer iets zoeter te zijn dan de body butter, maar dat maakt 'm zeker niet minder lekker. In de scrub zit walnotenschaal en frambozenpitjes om de dode huidcellen tegen te gaan. De substantie ziet er lekker stevig uit, en hij is niet vettig. 


Na het scheren van mijn benen (of is dit TMI?) vind ik het héérlijk om ze daarna lekker te scrubben. Op de foto's hierboven ziet het er nogal gek uit, zo'n rode scrub. Net alsof ik tienduizend wondjes op mijn benen heb, hahaha! Na het goed inmasseren en vervolgens afspoelen laat deze scrub de heerlijke bekende blueberry-geur achter en zijn mijn benen superzacht!


Prima scrub dus, en heel erg fijn dat 'ie in een grote pot zit! De geur is net als de body butter echt ge-wel-dig. Hiervan ga ik zeker ook de douchegel kopen als ik weer eens bij The Body shop ben! (wat tegenwoordig héél regelmatig is)

Ik betaalde voor deze scrub slechts €7,50, maar normaal gesproken zijn ze de helft duurder, dus €15,00. Gotta love the outletshop! <3

Related posts

10 reacties

 1. Je zou het toch zo opeten? Ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed, ben echt benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie foto's! In het potje is het net jam haha, ziet er echt heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, kende de bodybutter wel maar de scrub nog niet. Haha het lijkt net jam! Lijkt me wel een ontzettend fijn product, dus ga hier zeker even naar kijken als ik in de Body Shop ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil al zo lang de blueberry body butter en baal dat ik hem nooit heb kunnen kopen. Give me! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hier de lippenbalsem van. Heerlijke geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die jelly scrubs ook wel wat hebben! :-) Alleen lijkt het me beter om te scrubben voor het scheren, zo ga je ingegroeide haartjes tegen gaan! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen