The Body Shop Blueberry Body Butter

Sinds ik helemaal verliefd ben op bijna alle geuren body butters van The Body Shop en ze nu onderhand al wel een beetje aan het sparen ben,...


Sinds ik helemaal verliefd ben op bijna alle geuren body butters van The Body Shop en ze nu onderhand al wel een beetje aan het sparen ben, kon ik het wéér niet laten om er eentje aan mijn verzameling toe te voegen. En al helemaal omdat er een filiaal op nog geen 2 minuutjes loopafstand van mijn werk is, wordt het wel heel lastig om de verleiding te weerstaan. Deze keer een Blueberry body butter!


Ik kocht de body butter in een erg mooie special edition verpakking. Ik heb natuurlijk weer even opgezocht met welke reden ze deze zo hebben gemaakt, en dankzij het grote succes van de verkoop van body butters is er sinds vorig jaar 2014 de Blueberry variant gemaakt. Een heerlijke geur die ruikt naar fruitige blauwe besjes dus!


Op de verpakking staat ook altijd handige informatie over de body butter. Zo weet ik dat het product tot wel 24 uur hydrateert en ideaal is voor een droge huid. Nu gebruik ik het liefste de body butter nadat mijn benen weer helemaal zacht zijn om ze NOG zachter te laten voelen (en oké: om lekker te laten ruiken dan, hihi). Daarnaast bevat het product olie van honderden blauwe besjes uit Noord Amerika.

Wanneer ik de deksel van de pot afhaal, komt me een overweldigende fruitige en zoete geur tegemoet. Wauw, het ruikt inderdaad exact naar blauwe bessen. Ik kan echt niet wachten om deze lekker uit te proberen!

Wat ik meteen merk is dat deze body butter een stukje dikker is dan de andere varianten die ik heb. Dat kan het lastig maken om het product goed uit te smeren, maar toch verbaas ik me over het feit hoe snel de boter is ingetrokken. De substantie voelt heel romig en vol aan. Zoals de omschrijving al zei is deze dus ook ideaal voor droge plekjes, waar ik ze absoluut gelijk in geef. Ook een heel groot voordeel: de body butter plakt niet! 


Weer een overheerlijke geur die ik kan toevoegen op het plankje naast Pink Grapefruit, Raspberry en Papaya. Ik betaalde zelf maar €8,- voor deze body butter vanwege de outletshop waar ik altijd heen ga. Normaal gesproken zijn de body butters de helft duurder, namelijk €16,-

Related posts

14 reacties

 1. Dit is inderdaad ook een heerlijk geurtje. De body butters smeren zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw! Normaal gesproken houd ik erg van deze geur! Ben dan ook erg benieuwd hoe die in deze vorm ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mhm, de geur lijkt me heerlijk. Ben ik de enige die ervan kan genieten als de pot nog vol is om mijn eerste vinger erin te steken?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw. Dat klinkt inderdaad heerlijk! De verpakking is ook ontzettend mooi.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kocht laatst de showergel van deze lijn voor de helft van de prijs. Volgens mij zijn deze in de normale filialen ook afgeprijsd, maar ik weet het niet zeker. Ik vind de lijn in elk geval jummie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze geur is té goddelijk voor woorden. Ach, welke geurlijn niet van The Body Shop?! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed! Ik ben sowieso dol op de body butters van The Body Shop, en de geur van deze klinkt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat toevallig, deze body butter heb ik laatst nog geroken, hij is zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hier hoor ik hele goede dingen over liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze lijkt me echt heerlijk qua geur!
  x

  BeantwoordenVerwijderen