KIKO Nail Lacquer 286

Als je eenmaal een paar producten van KIKO hebt... wil je alleen maar meer. Zo ook ik. Ik bestelde vorige week op de webshop van mijn favor...


Als je eenmaal een paar producten van KIKO hebt... wil je alleen maar meer. Zo ook ik. Ik bestelde vorige week op de webshop van mijn favoriete make-upmerk een aantal hele fijne producten. Eén van deze producten was een nagellakje in een bordeauxrode kleur. Nog nooit eerder testte ik een nagellak van KIKO, en vandaag zien jullie het resultaat!
Ik bestelde de kleur 286: een bordeauxrode kleur die toevallig precies dezelfde kleur is als mijn nieuwe kokerrok van H&M. Omdat mijn andere bordeaux tinten helaas uitgedroogd of weggegooid zijn, kon ik een nieuwe zeker wel gebruiken. Het nagellakflesje is te vergelijken met die van Hema. Wat rechthoekiger qua vorm, transparant zodat je de kleur kunt zien en een simpele, matzwarte dop.


Ik ben blij verrast wanneer ik het eerste laagje nagellak op mijn nagel aanbreng. Wat een mooi resultaat al! Echter is goed te zien dat de lak na één laagje wat roder is, en pas na twee lagen de bordeaux-rode kleur tevoorschijn komt. Beiden prachtig!


Wauw, wat een prachtkleurtje is dit zeg! Ik kan eerlijk gezegd alleen maar positief zijn over deze nagellak. Nog nooit eerder getest, maar ik wil nu al niet meer van deze KIKO nagellak af! Wat een kwaliteit, wat een mooie kleur komt er vanaf en wàt een mooie glans. Me = happy! En nu nog even wat mooier leren aanbrengen (excusez-moi!)


Deze nagellak van KIKO was één van de drie kleurtjes die ik bestelde. De andere twee kleuren zullen jullie dus ook zéér binnenkort op mijn blog zien verschijnen. De prijs vind ik ook heel erg fijn: deze lakjes van KIKO zijn maar €2,50! Ook heeft KIKO in haar winkels vaak fijne afprijzingen, waarbij de nagellakjes maar €1,- kosten. Top!

Related posts

9 reacties

 1. Erg mooi kleurtje! Zeker voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur! Laat ik nu toevallig over 2 weken op vakantie gaan naar een plek waar ook een Kiko zit. Ik denk ik dat ik deze mee neem als ik hem zie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een kwaliteit voor 2,50 euro! Het kleurtje vind ik echt prachtig! Helemaal nu het weer wat minder wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Mooi herfstkleurtje! Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit producten van KIKO geprobeerd, maar ik ben nu wel héél nieuwsgierig naar de nagellakjes. Ziet er tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleur is echt prachtig! En je brengt de nagellak goed aan hoor, ik kan dat echt niet zo mooi haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk kleurtje vooral nu de herfst eraan komt.

  BeantwoordenVerwijderen