Fantastic Friday

Nog nooit eerder zette ik een aantal blogs in het zonnetje, maar vandaag wordt het toch echt eens tijd dat ik een artikel ga wijden aan een...

Nog nooit eerder zette ik een aantal blogs in het zonnetje, maar vandaag wordt het toch echt eens tijd dat ik een artikel ga wijden aan een aantal hele leuke en bijzondere meiden. Meiden die stuk voor stuk prachtige blogs hebben en ook hele inspirerende artikelen schrijven. Ik stelde een lijstje samen met de personen die ik graag even in het zonnetje wil zetten, gewoon omdat ze het helemaal verdienen! :)
Sophie van demooistesteraandehemel.nl
De stralende persoonlijkheid spat letterlijk van mijn beeldscherm wanneer ik Sophie's blog bezoek. Ze heeft haar bijzondere blog-naam gewijd aan haar vader die helaas vorig jaar is overleden, maar haar blog is tot op de dag van vandaag een goede uitlaatklep. Ikzelf vind Sophie ontzettend sterk, en met haar positieve en originele artikelen vind ik dit zeker een blog die prettig leest. Je vindt artikelen over wat haar blij maakt, plogs over gezellige dagen en hele mooie verhalen over herinneren die ze heeft aan haar vader. 


Svenja is een echte girly girl en dat kun je zeker zien aan het uiterlijk van haar blog. Ze maakt de meest dreamy foto's, draagt de mooiste en meest classy outfits en heeft onlangs ook haar HBO-diploma behaald (iets waar ik zeker nog van kan leren). Haar manier van schrijven in combinatie met de prachtige, lichte en 'clean' fotografiestijltje maakt 'lovinglifeiseasy' zeker een lees-waardige blog!


Wanneer ik Kim's blog bezoek, maak ik kennis met een heel lief meisje dat echt passie heeft om te schrijven. Ze staat op het punt te bevallen van haar eerste kindje en op haar blog is meer dan genoeg te lezen over haar zwangerschap, welke leuke kleertjes ze al heeft gekocht en de foto's die ze heeft gemaakt tijdens meerdere zwangerschapsshoots. Ik vind het heel erg bijzonder dat ze, ondanks alle zwangerschapsperikelen, toch heeft kunnen bloggen en ik voel me vereerd dat ik een gastartikeltje heb mogen maken voor haar blog! (komt binnenkort online!)


Dagmar van bydagmarvalerie.nl
Ik denk dat Dagmar wel één van de meest inspirerende bloggers is die ik volg. Ondanks dat ze last heeft van chronische beperkingen Fibromyalgie en CVS schrijft ze hele bijzondere artikelen over hoe je het beste uit iedere dag kunt halen, hoe je kunt blijven groeien in je sterke punten, hoe je zoveel mogelijk positief kunt blijven en waarom je jezelf continu moet blijven uitdagen. De manier waarop ze als inmiddels meer dan 2000 meiden (en misschien wel jongens) inspireert en motiveert om een zo optimistisch mogelijke levensstijl te creeren, werkt aanstekelijk. Haar blog is absoluut een must-read!


Nicole van thebudgetlife.nl
Voorheen was Nicole eigenaresse van CocoGold, maar heeft kortgeleden haar blognaam veranderd in 'thebudgetlife.' In haar artikelen neemt ze je mee in een budgetproof leven: van de beste make-upproducten tot lekkerste restaurants, en van de meest mooie fashion-items tot hoe je je boodschappen het goedkoopst mogelijk doet. Een erg leuke, maar vooral handige blog voor als je liever niet veel te besteden hebt, maar toch graag een hapje buiten de deur eet of een ontzettend grote liefhebber bent van make-up en kleding!


Een dame die echt een plek in de spotlight verdient, is Lotte. Onlangs heeft ze een erg aangrijpend, maar heel mooi geschreven verhaal geplaatst over verlies van haar vader. Ze blijft ondanks haar persoonlijke situatie altijd positief en neemt je graag mee in de dingen die haar wel blij maken. Natuurlijk kennen de meesten Lotte van haar YouTube video's, waar ze voornamelijk shoplogs en make-uplooks filmt. Haar blog laat haar persoonlijke kant iets meer naar voren komen, en man: wat is zij een sterk persoon!

Welke blog is jouw favoriet?

Related posts

11 reacties

 1. Leuk dat je wat blogs in 't zonnetje zet. Ik vind vooral de blog van Lotte erg leuk en maakt ook leuke vlogs en tutorials.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je dit doet! :) De meeste blogs ken ik al, maar bij de andere twee ga ik zeker een kijkje nemen. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volg ze allemaal, haha! Stuk voor stuk toppers :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit zijn ook mijn favoriete blogs op dit moment! Ik vind jenniefromtheblog ook een leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah zo lief schatje!! Ik volg jouw blog ook met heel veel plezier. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een eer dat jij mijn blog in het zonnetje zet lieve Daphne! Ik moet er helemaal van blozen! Ook de andere blogs die je noemt volg ik allemaal erg graag. Stuk voor stuk toppers, inclusief jij natuurlijk <3 Alvast een fijn en zonnig weekend gewenst! Liefs, Svenja.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wowie! Wat een rijtje om in te staan zeg! Op dit moment is het wat stil maar ik beloof dat dat zo snel mogelijk gaat veranderen want ik heb ontelbaar veel blogideeen in mijn hoofd! Ontzettend lief je woorden! Ik kan het amper geloven dat ik zo overkom op mijn blog haha :) you made my day!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik meeste ken ik al. Maar leuk dat je het doet, nieuwe blogs ontdekken is altijd leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat lief dat je zo een aantal blogs in het zonnetje zet! Persoonlijk ben ik een erg groot fan van Dagmar die mij telkens er weer aan herinnert hoe mooi en positief het leven is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze hebben het allemaal stuk voor stuk verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah ik kende de meeste nog niet dus bedankt!!! X

  BeantwoordenVerwijderen