Catrice Eyebrow Set

Een hele tijd geleden reviewde ik de eyebrow kit van Essence. Een fijne budgettopper en ook zovaak gebruikt dat 'ie opging. Toen ik een...


Een hele tijd geleden reviewde ik de eyebrow kit van Essence. Een fijne budgettopper en ook zovaak gebruikt dat 'ie opging. Toen ik een vervanger nodig had, hoefde ik eigenlijk helemaal niet lang na te denken. Ik had al ontzettend veel positieve reviews gelezen over de Eyebrow Set van Catrice! Op naar Kruidvat dus, en vandaag tijd om 'm te testen bij mijn eigen wenkbrauwen!Het setje bestaat uit een lichtere kleur en een donkerdere kleur. De bovenste lijkt me het meest geschikt voor blondines en de onderste (vanzelfsprekend) voor brunettes. Toch ben ik altijd sceptisch over hoe licht de lichtste kleur eigenlijk is. Ik heb namelijk zulke lichte wenkbrauwen dat bijna iedere kleur te donker oogt of er totaal niet natuurlijk uitziet.


Het setje kan aan de zijkant ook nog open met een klein laatje, waarin een mini wenkbrauwborsteltje en een pincetje zitten. Ook kun je met het kwastje je wenkbrauwen 'invullen' met de wenkbrauwpoeders. Handig! Tijd om het eens uit te testen.


Excusez-moi, maar ik ben niet gezegend met een mooie vorm wenkbrauwen. Ze zijn borstelig en de haartjes wijzen vaak alle kanten op, en na veel gepriegel met een pincet is er helaas ook weinig van te maken. Gelukkig heeft dit wenkbrauwsetje me erg geholpen bij zowel de kleur als de vorm: super! Ik kan gemakkelijk mijn wenkbrauw wat 'strakker' laten ogen, zodat het geheel er een stuk minder rommelig uitziet. Wel twijfel ik nog een beetje over of de kleur niet te donker is, maar deze kan ik altijd met een wattenschijfje minder hard maken. 


Catrice wint het absoluut van Essence, en dan vooral omdat dit product erg fijn is om aan te brengen en minder poederig oogt. Bij het Essence kitje had ik het gevoel alsof ik echt losse oogschaduw op mijn wenkbrauw aan het aanbrengen was, maar Catrice voelt een stuk vaster aan. Ik heb het product een aantal keer met het kleine kwastje geprobeerd aan te brengen, maar dit werd uiteindelijk zo lastig dat ik een grotere kwast speciaal voor de wenkbrauwen heb gebruikt. 


Vooralsnog ben ik absoluut fan van de Catrice Eyebrow Set. Ook dit product is absoluut niet duur, ik legde maar €3,99 ervoor weg! Dit setje is te koop bij onder andere Kruidvat en Trekpleister, maar je kunt hem natuurlijk ook altijd online bestellen!

Related posts

31 reacties

 1. Ik gebruik deze wenkbrauwkit ook elke dag! Een erg fijn product voor de lage prijs. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat het zo goed bevalt! Ik gebruik al heel lang het wenkbrauwpoeder van Etos (huismerk), die werkt echt goed voor mij. Ik gebruik trouwens altijd het poeder voor blonde mensen, terwijl ik donker haar heb en een getinte huidskleur. Anders lijken mijn wenkbrauwen zo donker en dan lijkt het alsof ik altijd boos kijk.. :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wat opmerkelijk! Ik zal binnenkort ook eens bij etos kijken

   Verwijderen
 3. Mijn wenkbrauwen zijn eigenlijk vol van zichzelf en daarom gebruik ik nauwelijks wenkbrauwproducten. Dit poeder wil ik wel eens testen om te zien hoe het bij mij zou staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit product is echt mijn favoriet op het gebied van wenkbrauwen! Ondanks dat ik een brunette ben, gebruik ik ook altijd de bovenste kleur. (Onder vind ik veelte heftig)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet ook echt mijn wenkbrauwen bij kleuren. Dit is een mooi setje van Catrice ik heb een setje van Essence die is ook erg fijn. Mooie foto's heb je trouwens gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had er ook altijd eentje van Essence, maar deze is toch wel wat beter. Dankjewel!

   Verwijderen
 6. Ik gebruik deze elke dag, inmiddels is hij gevallen waardoor de donkere kleur eruit is en het dekseltje er niet meer op kan haha tijd voor een nieuwe misschien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi meid! Ik had alleen graag een full face willen zien want dan zie je het resultaat nóg beter!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig resultaat! Het verschil is echt goed te zien.

  Liefs, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem ook en ik ben een grote fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik hem zelf ook en ook ik wil niet meer anders! Hij is echt heel fijn en voor mij echt precies de goede kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hoor van veel mensen dat hij inderdaad heel fijn is. Ik gebruik nu een potlood van de Hema en die vind ik eigenlijk prima, maar als ik ooit een keer een poeder wil proberen weet ik welke ik moet pakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een potlood heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd, bang dat het er te 'getekend' uit gaat zien!

   Verwijderen
 12. Oh wauw, inderdaad een top resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat ziet er heel goed uit, misschien gebruik ik deze wel als mijn andere op is

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik gebruik dit kitje ook elke dag, echt een top product!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik gebruik nooit wat voor m'n wenkbrauwen, omdat ik mijne op rupsen vind lijken dan. Maar toch kriebelt het al heeeul lang om deze te proberen. Misschien toch maar eens doen dan? Want het resultaat is bij jou wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Iedereen lijkt gek te zijn op dit palletje! Ik vind hem er ook goed uit zien. Stieken was ik een beetje bang dat hij erg blond zou zijn, maar ik gok dat hij bij mijn haren ook wel kan...

  BeantwoordenVerwijderen