TAG | 25 Levensvragen

De 25 levensvragen-tag heb ik al op talloze blogs voorbij zien komen, maar ikzelf vond het vragenlijstje zo ontzettend leuk dat ik beslot...

De 25 levensvragen-tag heb ik al op talloze blogs voorbij zien komen, maar ikzelf vond het vragenlijstje zo ontzettend leuk dat ik besloten heb om 'm ook lekker in te vullen. Gewoon, zodat jullie me weer wat beter leren kennen en erachter komen naar wie ik mijn laatste WhatsAppje heb verstuurd, wat mijn meest awkward moment ooit was en wat mijn meest belangrijke levensles is die ik heb geleerd. Enjoy!


Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Je loopt een kroeg in, wat bestel je?
Een lekker zoet, wit wijntje!

Welk woord gebruik je eigenlijk echt te vaak?
De laatste tijd was dit echt op alles 'heftig'. "Ik heb 5 dagen achter elkaar moeten werken." 'Heftig!' "Ik heb vanmorgen mijn teen gestoten aan het tv-kastje" 'Oh, heftig!' Hahaha

Wat is je favoriete film?
Jeetje, wat een lastige vraag. Er zijn zoveel films die ik goed vind. Zo vind ik de hele Taken reeks erg goed bedacht, maar kan ik ook genieten van een film als The Green Mile. Typische meidenfilms vond ik vroeger altijd superleuk, maar nu vind ik het allemaal een beetje te voorspelbaar :P

Wat is je guilty pleasure op het gebied van tv?
Absoluut TLC. Samen met mijn vriend zetten we deze zender wel eens voor de grap op, en vaak komen er dan programma's voorbij als Cake Boss of Jon & Kate plus 8; heerlijk. Ook MTV staat regelmatig aan met Ridiculousness of Made. 

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Powerful van Ellie Goulding en Major Lazer.

Naar wie was je laatste appje?
Op het moment dat ik dit typ was dit naar een hele goede vriendin van me die een tijdje geleden is verhuisd naar Tilburg. Ze houdt me de laatste tijd helemaal op de hoogte van alles wat ze meemaakt daar en ik vind het allemaal superleuk om te lezen!

Wat was je eerste e-mailadres?
Daffii_duckk@hotmail.com. Yep, no comment.

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Als mensen echt héél hard smakken, bah. Of als mensen iets beloven en niet nakomen. Of als mensen liegen. Eigenlijk alles waar de meesten niet van houden, denk ik.

Wat is je meest awkward moment ooit?
Ik heb in mijn leven al véél te veel awkward momenten meegemaakt geloof ik. Zo heb ik al een aantal keer gehad dat ik dacht dat ik iemand zag, vervolgens heel erg uitbundig begon te zwaaien, maar toen diegene dichterbij kwam bleek het heel iemand anders te zijn. Oeps!

Wat is je favoriete dag van het jaar?
De eerste dag als het zonnetje weer schijnt en de temperatuur goed genoeg is om lekker zonder jas naar buiten te gaan en op het terras te gaan zitten. En oh, kerstmis vind ik ook wel heel leuk!

Wat is je favoriete emoji?
Twee roze hartjes :)

Katten of honden?
Absoluut katten, want ik had vroeger echt een mega-grote angst voor honden. Nu is dat gelukkig (bijna) helemaal niet meer zo, maar als ik moest kiezen zijn het dus katten!

Utrecht of Amsterdam?
Hmm.. ik moet voor allebei ruim 1.5 uur in de trein zitten, maar toch zou ik dan voor Amsterdam kiezen. Die stad vind ik ook een stuk leuker!

Koffie of thee?
Ik ben een echte theeleut, maar sinds dit jaar kan ik een lekkere latte macchiato ook zeker waarderen. Maar echt koffie? Bah, daar moet ik niets van hebben.Serie of film?
Lastige keuze, series vind ik lastig om te blijven volgen, maar Suits vind ik toch stiekem wel een héle leuke serie. Een film is een heel stuk toegankelijker en duurt vaak 'maar' 1,5 uur. Dan zou ik toch voor het laatste kiezen denk ik!

Engeland of Amerika?
Hmmm, lastig. De keer dat ik in Londen was was superleuk, maar toch lijkt het me zo ontzettend gaaf om een keer een bezoekje te brengen aan Amerika. En dan vooral New York City of California!

Vlees of vis?
Deze is voor mij totaal niet moeilijk: vlees! Ik ben nooit een vis-eter geweest en ben er ook totaal niet weg van (op vissticks na), en bijna alle soorten vlees vind ik wel lekker!Drank of drugs?
Voor een drankje op vrijdag- of zaterdagavond kun je me altijd bellen hoor ;-)

Spice Girls of Backstreet Boys?
Ik was een echte Spice Girl. Ik kon echt alle liedjes meezingen, identificeerde mezelf met Emma ('de blonde) en draaide de cd die ik van ze had helemaal grijs.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Beiden heb ik eigenlijk in mijn vroegere jeugd niet echt gekeken, maar als ik moest kiezen zou ik toch voor Sesamstraat gaan!

Bert of Ernie?
Ernie, omdat 'ie altijd van die super lompe maar droge acties heeft, haha!

Buurman of Buurman?
Uhhhhm, laat ik maar 'buurman' zeggen ;-)

Meest random feitje over jezelf?
Ik drink altijd pas na het eten, tenzij het eten pittig is!

De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?
Dat je absoluut niet moet opgeven, hoe erg het ook tegenzit. Plus dat je altijd positief moet blijven denken en van iets negatiefs iets positiefs moet maken. Zo heb ik dus mijn scriptie niet gehaald, maar aan de andere kant ben ik (pas) 21 jaar en is het helemaal niet erg als ik er een beetje langer over doe!

Related posts

13 reacties

 1. Leuk om te lezen! Ridiculousness is ook onze guilty pleasure haha.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Mooie levensles ook. Ook al kan ik mij voorstellen dat positief denken niet altijd makkelijk is. Dat je het probeert, is al veel waard! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk ingevuld mop. Ik kijk ook alleen maar TLC of MTV, ik bestel ook altijd een zoet wit wijntje, ik zwaai ook wel is naar de verkeerde mensen en je gaat je scriptie gewoon halen topper!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend leuk om te lezen! Nog een echte theeleut! En smakkende mensen, die kan ik inderdaad ook niet uitstaan..Grrr

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk om te lezen! Ik kijk ook altijd TLC, laatst heb ik de hele dag de Say Yes To The Dress marathon gekeken en ik heb me geen seconde verveeld. Veel succes met je scriptie, je gaat het zeker halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je gaat je scriptie zeker weten halen mop! Ik ben zelf ook verslaafd aan TLC. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het oprecht heel tof dat je dat zegt over je scriptie, je bent inderdaad nog maar 21, zo jong! Jij komt er wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke tag is dit toch! Ik moest even lachen om je eerste e-mailadres, maar toen bedacht ik me dat ik ook een onwijs genânte e-mailadres had haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is dit een leuke tag! Ik denk dat ik hem van je overneem :) de Spice Girls kan ik stiekem nog steeds waarderen! En je levenswijsheid is erg waar, positiviteit brengt je zoveel verder. Fijn dat je er ook zo in staat wat je scriptje betreft

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo onwijs leuk om te lezen en je nog beter te leren kennen! Je levensles klopt voor de 100%. Van mijn eindwerk bakte ik dit jaar ook niets dus heb ik het maar uitgesteld. Ik ga deze tag zeker invullen x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hahaha je email wat grappig ! leuke antwoorden heb je gegeven meiss

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een ontzettend leuke tag! Mijn e-mail adres was in het begin ook zo ontzettend gênant, ik had iets met katten erin hahaha. :-)

  BeantwoordenVerwijderen