Rituals Mandi Lulur Shower Foam

  Rituals heeft voor deze zomer weer een ontzettend lekkere Limited Edition-collectie op de markt gebracht. Mandi Lulur staat in het land...

 Rituals heeft voor deze zomer weer een ontzettend lekkere Limited Edition-collectie op de markt gebracht. Mandi Lulur staat in het land Bali ook wel bekend als een koninklijke behandeling die bruiden ondergaan voordat ze gaan trouwen. Dit zodat ze er op de mooiste dag van hun leven stralend uit zien. Omdat Rituals deze koninklijke behandeling wilde vertalen in producten, kon ik hun heerlijke shower foam echt niet weerstaan!


De Limited Edition-collectie van Rituals bestaat uit een body creme, geurstokjes, body scrub, douche gel, een geurkaars en shower foam. De geur? Frangipani en rijstmelk. Het eerste ingredient klinkt exotisch en dit wordt na wat research ook meteen bevestigd. Het is een sterk geurende bloem die tevens erg vaak gebruikt wordt bij spa's in Bali. Rijstemelk heeft Rituals al vaker gebruikt in haar producten; het maakt de geur erg zacht en vol. 

Op de achterkant van de verpakking staat in het kort nog iets beschreven van het Mandi Lulur-ritueel. Naast het feit dat het ritueel bij aanstaande bruiden wordt toegepast, heeft het ook nog een andere zijde. Mandi Lulur is een traditie die vooral plaatsvond in de Javaanse paleizen. Prinsessen kregen hier schoonheidsbehandelingen, waardoor lichaam en geest volledig tot rust kwamen. Dit met dezelfde reden als de aanstaande bruiden: zodat ze er stralend uitzagen.


De verpakkingen van de Mandi Lulur-lijn zijn stuk voor stuk schitterend. Prachtig minimalistisch en daarnaast 'clean' wit (I like!), wat me een beetje doet denken aan het bruidsverhaal. Het voelt meteen aan als een luxeproduct en heeft daarnaast ook een kalme uitstraling. De vorm is niet anders dan de andere shower foams die ik van Rituals gewend ben. 

De geur van deze shower foam is denk ik de allereerste van Rituals waarvan ik denk dat er niemand zal zijn die 'm niet lekker vind. Het is een erg toegankelijke geur, helemaal niet scherp of sterk aanwezig, maar zacht en fris. Het voelt inderdaad als een koninklijk ritueel wanneer je de douche uitstapt. Of ik er een stralende huid van krijg weet ik niet, maar het product laat in ieder geval wel een overheerlijke geur achter!

De Rituals Mandi Lulur-lijn is te koop bij alle Rituals winkels en de webshop. De shower foam kostte €8,00

Related posts

8 reacties

 1. Deze is zo ongelooflijk lekker! Ik heb zelf de bodylotion en ik ben verliefd! Het enige nadeel is dat de glitter die daar in zit nét iets te veel afgeeft, maar verder is hij helemaal top. Wil nog graag de geurkaars / geurstokjes voor als hij uit het assortiment gaat. Dus snel even inslaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem zelf ook super lekker! :-D Toch zijn er wel mensen die hem niet zo lekker vinden hoor, maar het zijn er weinigen! ;-) (Ik werk sinds maart tijdelijk bij Rituals ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Foam van rituals vind ik altijd super lekker! Ben erg benieuwd naar deze geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze geur is inderdaad HEERLIJK! Ik wou echt dat hij in de vaste collectie bleef.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze heb ik nog niet geprobeerd, maar de meeste geuren van Rituals zijn heerlijk dus ga er van uit dat deze ook heel fijn is. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben gek op showen faoms ben wel benieuwd naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De geur klinkt interessant! Deze foaming showergels zijn altijd zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben gek op de foaming showergels, deze moet ik zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen