Catrice Liquid Camouflage Concealer

In de bloggers WhatsApp-groep waar ik in zit worden dagelijks heel wat make-upfavorieten gedeeld. Zo ook door Bernadet , die met een verb...

In de bloggers WhatsApp-groep waar ik in zit worden dagelijks heel wat make-upfavorieten gedeeld. Zo ook door Bernadet, die met een verbluffende voor- en na-foto liet zien wat voor effect de Catrice Liquid Camouflage Concealer had. Ik was absoluut verkocht toen bleek dat deze concealer ideaal is om kringen onder de ogen te laten verdwijnen. Diezelfde dag haalde ik 'm zelfs nog in huis!


De Catrice Liquid Camouflage Concealer belooft 'high coverage', wat wil zeggen dat deze goed alle oneffenheden op je huid zal bedekken. Ik heb nog nooit eerder een vloeibare concealer gebruikt en werkte altijd met een concealer 'stift' van hetzelfde merk, en uit nood probeerde ik zelfs met foundation de donkere kringen tegen te gaan. Helaas gaf dit 9 van de 10 keer niet het gewenste effect en was ik absoluut benieuwd naar deze liquid concealer. 


Ik kocht de concealer in de kleur 010 Porcellain, de lichtste kleur die er is. Omdat ik van mezelf een vrij lichte huid heb is het lastig om een goede foundation of concealer te vinden. Na het testen op mijn hand bleek deze prima te zijn voor onder mijn ogen. Er is nog één donkerdere kleur verkrijgbaar (020 Light Beige), wat ik persoonlijk vrij weinig vind. Wel heeft Catrice ook nog andere liquid concealers op de markt gebracht met een velvet finish en hyaluronzuur. 


Het kwastje ziet er fijn uit en erg handig om oneffenheden op je gezicht 'aan te stippen.' Zelf gebruik ik het product eigenlijk alleen onder mijn ogen voor de tekenen van vermoeidheid en af en toe op mijn kin, omdat daar de meeste onzuiverheden zitten. Ik smeer het liefst het product uit met een concealerkwastje.


Wauw, wat een mooi resultaat! De foto ziet er misschien wat gek uit doordat ik twee keer de andere kant op kijk, maar het gaat natuurlijk om het voor en na-effect. Links zie je uiteraard mijn gezicht zonder product en rechts na. Mijn blik oogt meteen een stuk frisser en ik zie er niet meer zo vermoeid uit. Met mijn lichte huidskleur zijn kringetjes helaas een stuk opvallender, maar dat is met deze Liquid Camouflage Concealer zo verholpen :)


Absoluut een topproduct wanneer je op zoek bent naar een goede en betaalbare concealer die daarnaast ook nog eens aardig lang blijft zitten! Zorg wel voor een goede primer of basis onder de concealer, zodat huiduitdroging voorkomen wordt. De Catrice Liquid Camouflage Concealer doet zeker wat 'ie belooft en ik kan dit product dan ook zeker aanraden!

De Catrice Liquid Camouflage Concealer High Coverage is te koop bij o.a. Kruidvat en Trekpleister voor €3,59

Related posts

14 reacties

 1. Wat een goede budgettip! Mijn concealer van Urban Decay is bijna op en dan ga ik deze zeker proberen, dank je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het resultaat ziet er erg goed uit zeg! Ik geloof dat ik hem ook maar eens moet aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem van de week ook gekocht, maar heb de ravings in de groepsapp gemist haha! Of het moet een andere app zijn, geen idee haha! Maar ik vind hem tot nu toe ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw deze concealer gaat echt op mijn wishlist. Wat een mooi effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel duidelijk effect en voor dat prijsje zeker het proberen waard! Liefs x
  http://liefschas.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet hem echt nog steeds hebben! Het effect is zo duidelijk te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha je bent nog eerder met de review dan mij! Bij jou ook een geweldig resultaat dus - wauw! Echt een topproduct van Catrice. =D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh deze moet ik onthouden! Hij doet me denken aan de Catrice light retouching concealer waarvan vorig jaar de kleur porcelain uit het assortiment ging... dat was echt mijn kleur haha. Bedankt voor de tip en fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I NEED THIS. Wat een verschil! Die donkere kringetjes van mij mogen ook wel even wat weggewerkt worden. Tijd om naar de Kruidvat te racen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze concealer gaat meteen op mijn to-buy lijstje, het effect is geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wouw, dit ziet er inderdaad heel erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen