MAC Diva

Mijn eerste MAC-lipstick is een feit! Nadat ik hier in Nederland lang getwijfeld heb om er eentje te kopen en ook al een aantal keren lan...

Mijn eerste MAC-lipstick is een feit! Nadat ik hier in Nederland lang getwijfeld heb om er eentje te kopen en ook al een aantal keren langs de MAC-counter bij Douglas in Rotterdam ben gelopen (waar het overigens altijd héél druk was), nam ik in Valencia eindelijk de stap. In een echte MAC-store kocht ik 'm dan: mijn allereerste matte MAC-lipstick in de kleur 'Diva.'


Bij menig (beauty)blogger gaat het hart er wel sneller van kloppen wanneer ze een MAC-lipstick in hun stash hebben - en zo ook bij mij. Nu zit ik in een WhatsApp-groep met allemaal bloggers die al een hoop lipsticks van dit mooie, maar toch redelijk prijzige merk in hun bezit hebben en was ik zelfs één van de weinige die er nog helemaal geen had. Toen ik Diva swatchte op mijn hand, was ik meteen verkocht. Ik moest en zou 'm nu toch echt meenemen!


Tja, wat kan ik eigenlijk vertellen over de huls? Zwart en strak, wat iedereen eigenlijk van MAC-lipsticks gewend is. Ook zit 'ie in een mooi zwart doosje verpakt met daarop het logo, de naam en uit welke collectie je de lipstick hebt. Diva komt uit de Matte lipstick-lijn; een lijn met (zoals de naam al zegt) matte lipsticks. 


Wanneer ik de dop van de lipstick haal, zie ik een mooie, dieprode kleur. Felrood is niet zo mijn ding en tegenwoordig weet ik dat zulke donkerrode kleuren me altijd wel goed staan. Omdat ik Diva al bij meerdere bloggers heel anders heb zien uitvallen (bij de één wat meer paarsig en bij de ander juist weer rood), was ik erg benieuwd hoe deze mij zou gaan staan!


Op de swatch neigt hij iets meer naar paars, met een beetje een roze/rode gloed. Overigens vind ik het pigment wat van deze lipstick afkomt echt fantastisch. Ik had nog heel wat moeite om de swatch volledig van mijn hand te krijgen!


En dit is 'm dan, precies wat ik hoopte! Wauw, dit wordt toch echt wel mijn nieuwe favo kleur. Niet te donker en niet te rood: precies de kleur waar ik van hou. Wat ik ook erg fijn vind is dat de lipstick na heel wat keren drinken gewoon bleef zitten! Na een (vettige) maaltijd moet ik 'm wel weer wat bijewerken, maar vooralsnog heb ik dus geen last van randjes of de welbekende 'duivelsoortjes' aan de zijkanten van mijn bovenlip. De lipstick is zacht, smeert heerlijk goed uit en droogt helemaal niet uit!


En nog even twee full face foto's :-)


Lipsticks van MAC zijn natuurlijk niet erg budgetproof; vandaar dat het best bijzonder is om ze aan je verzameling toe te voegen. Voor deze lipstick legde ik in totaal €19,50 weg. Prijzen van een MAC-lipstick liggen altijd tussen de €19,- en €21,-, maar zijn het absoluut dubbel en dwars waard. I am happy! 

Related posts

35 reacties

 1. Dit is echt precies zo'n kleur die jou fantastisch staat, maar mij dus absoluut niet haha! Tof dat je nu je eerste MAC lipstick hebt, ik moet dat ook eens gaan doen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhh dankje haha, gelukkig zullen er genoeg andere kleuren heel mooi bij jou staan!

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige kleur, hij staat je echt goed! Echt een fijne eerste aankoop! Zelf kocht ik ook onlangs mijn eerste MAC lipstick in de kleur Pink Pigneon, eind deze week komt daarover nog een artikel op m'n blog. Ik ben echt helemaal hooked <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat kleurtje staat je echt prachtig! Ik weet niet of mij dit zou staan, haha! Misschien moet ik toch ook echt een keer een Mac lipstick aanschaffen....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is zo mooi!! Ik kreeg hem met kerst van mijn vriend en ik draag hem zo graag. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah hij staat jou zó mooi! *is jaloers* Hoe kreeg je hem trouwens zo netjes aangebracht? Toen ik hem opdeed in de winkel, was het één grote kliederboel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stiekem heb ik ook wel moeten oefenen hoor, hihi. Foto's zijn twee keer opnieuw gemaakt op andere dagen, en een close-up van je lippen is helaas altijd anders dan wanneer je alleen maar in de spiegel kijkt. Dan zie je echt elk randje of veegje lipstick dat naast je lippen zit :(

   Verwijderen
 6. Wauw Diva staat je echt prachtige! Ik zou dit kleurtje zelf graag is uitproberen in de winkel. Ik vind het ook een mooie kleur voor tijdens de herfst/winter :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. True, is inderdaad een mooi najaarskleurtje, maar ook heel mooi voor een avondje uit! Dankjewel <3

   Verwijderen
 7. Ik hou echt van deze lipstick, Diva is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij staat jou erg mooi! Zelf heb ik Diva ook en het is echt een favoriet.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een diva kleurtje ;-) Wauw echt een kleur waar je niet omheen kan en staat je echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dit echt een powerwoman lipstick!! Heel tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een geweldige kleur, staat je ook top!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De kleur is zo mooi en hij staat je ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij staat je onwijs mooi Daph! Mooi artikel + foto's heb je ook gemaakt. I love Diva <3/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit is echt een geweldige kleur! Hij staat je heel mooi! Vooral bij je blonde haar! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh wauw, wat een mooie lipkleur! Het staat je ook prachtig! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige lipstick is dit, staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen