KIKO Colour Veil Blushes

When in Spain.. you must visit KIKO! Met wel drie vestigingen in Valencia kon ik het dus echt niet laten om KIKO weer een bezoekje te breng...


When in Spain.. you must visit KIKO! Met wel drie vestigingen in Valencia kon ik het dus echt niet laten om KIKO weer een bezoekje te brengen. Vorig jaar scoorde ik namelijk in de winkel in Rome een prachtige blush en lipstick, waarvan ik de blush nu nog dagelijks gebruik. De lipstick is ook helemaal opgegaan, dus het was tijd voor wat nieuwe producten!


Toen ik twee blushes in de 'Rebajas' (Spaans voor 'sale') zag, kon ik echt niet kiezen tussen twee kleurtjes. Helaas was mijn limited edition variant die ik vorig jaar kocht natuurlijk allang niet meer verkrijgbaar en helaas is deze helemaal kapotgegaan. Toch vind ik KIKO blushes de allerfijnste blushes die er zijn, dus nam ik ze gewoon alletwee: nummer 02 en nummer 05.


De kleurtjes verschillen ook erg van elkaar. Ik heb een wat bruinachtig kleurtje en een roze kleur gekozen. Omdat ik eerst enkel met de bruinige kleur liep en niet zeker wist of deze me zou staan, kocht ik ook nog de roze variant. Gewoon, omdat ik eigenlijk nog helemaal geen roze blushes in mijn stash heb.
Wanneer ik beide kleuren swatch komt er aardig wat pigment vanaf. Hoewel ik de roze kleur erg verrassend vind, schrok ik een heel klein beetje van de bruintint. Ik zou deze misschien zelfs wel als bronzer kunnen gebruiken zo donker dat 'ie is! Het roze kleurtje is lekker licht en is naast een blush ook een mooie, subtiele highlighter. 


Gelukkig zijn beide blushes goed op te bouwen en heb ik echt niet veel product nodig voor een mooi, subtiel resultaat. Over de roze variant (nummer 02) ben ik het meest tevreden. Nummer 05 is me namelijk wat te donker en het lijkt net alsof ik niet weet hoe ik bronzer moet aanbrengen, haha! Wie weet wat ik er nog mee kan doen door hem te mengen met een andere kleur.

Ik kocht allebei de kleurtjes voor €5,- per stuk in de sale, terwijl de blushes normaal gesproken rond de 8 of 9 euro zijn. Stiekem vond ik het erg jammer dat ik geen vergelijkbare kleur vond als mijn Sound Coral uit de Rock Attraction collectie van vorig jaar, maar wie weet vind ik hier wel een goede dupe bij Essence of Catrice. Vooralsnog twee blushes die lekker budgetproof zijn, goed op te bouwen zijn en lekker veel kleur afgeven. 

Related posts

17 reacties

 1. Wat een geluk; ook nog in de sale gekocht haha! Ik vind ze er best gaaf uit zien trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie producten! Ik hoop ook nog altijd dat ik ergens een kiko tegen het lijf ga lopen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op Amsterdam Centraal en Rotterdam Alexandrium heb je grote kans haha! Of als je een keer in een grote stad in Spanje of Italie bent :)

   Verwijderen
 3. Mooie blushes! De producten van KIKO zijn altijd zo fijn <3 als er een winkel in de buurt is, kan ik het ook nooit laten om er een kijkje te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie blushes! De roze is ook mijn favoriet <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw de blushjes zijn echt prachtig! En wat staan ze je mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Kiko zo'n leuk merk, de roze is wel mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kleuren! De roze vind ik vooral erg mooi! De andere is inderdaad meer bronzer achtig! :) Ik heb geen producten van Kiko helaas..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Omg, ze zijn zo pretty! Ik ben verliefd. Ik heb nog helemaal geen items van KIKO, zo erg!

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze eigenlijk allebei wel mooi! Ik zou eerst naar Spanje op vakantie gaan en hoopte daar een Kiko te vinden maar ik ga toch naar Frankrijk. Eens informeren of daar een Kiko zit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. heel erg mooi en subtiel!

  BeantwoordenVerwijderen