What did I do? - Terug van vakantie, drankjes & dagje Brugge

Alweer bijna een week ben ik terug van het mooie Valencia. Hier in Nederland was het op de aankomstdag vreselijk koud, en de twee dagen e...

Alweer bijna een week ben ik terug van het mooie Valencia. Hier in Nederland was het op de aankomstdag vreselijk koud, en de twee dagen erna waren ook ouderwets regenachtig. Gelukkig is het ein-de-lijk bijgetrokken en tikt de thermometer vandaag zelfs 30(!) graden aan, wauwie! Helaas moet dit lekkere weer deze week ook na lang uitstellen plaats gaan maken voor iets anders vervelends..

Gezien
Yes, ik loop eindelijk weer helemaal bij met Suits! Ik volg de serie al een tijdje samen met mijn vriend, en omdat we al een aantal afleveringen achterliepen hebben we op een vrijdagavond voor het uitgaan alles weer 'bijgekeken.' Wat blijft het toch een leuke serie!

Gekocht
Gisteren was ik een dagje in Brugge met mijn ouders en vriend en kreeg in mijn pas nieuw gekochte schoenen van Pull&Bear vre-se-lijk zere voeten. Na flink wat vreemde blikken van andere mensen die toekeken hoe mank ik liep (seriously, mijn voeten gingen dooood), vond ik na bijna 1,5 uur ein-de-lijk deze zwarte sandaaltjes bij H&M. Gelukkig helemaal niet zo duur en nog leuk ook!


Gehoord/gelezen
Ik heb echt ontzettend veel complimentjes en leuke reacties al gekregen op mijn vakantiefoto's, waar ik iedereen bij deze héél erg voor wil bedanken. Het is een eer geweest om een prachtige stad als Valencia op beeld te zetten en daarom is het dubbel zo leuk als ik anderen er bijna mee overhaal om ook ooit een uitje te plannen naar Valencia! Ik heb nog een aantal vakantieposts in gedachten, die waarschijnlijk deze week online komen (denk aan bijvoorbeeld mijn mooie KIKO/Mac-aankoopjes!)

Gedaan
Mijn tweede werkdag stond zaterdag weer op de planning. Iets waar ik echt bar weinig zin in had omdat er bijna geen mensen komen in de winkel. De hele dag staan, niets doen en de tijd langzaam voorbij zien kruipen voelt echt als een waste of time. Helaas zit er de komende tijd niets anders op wil ik iets bijverdienen met een baantje en daarbij nog aan mijn scriptie werken.

Gegeten
Na alle ontbijtjes, lunches en diners buiten de deur in Valencia dachten mijn vriend en ik wel genoeg uit eten te zijn geweest. Toch konden we het niet laten om nog even in ons eigen stadje te genieten van een heerlijke lunch om de vakantie nog eventjes te verlengen. En oh! - wat was mijn carpaccio hemels <3


Gedronken
Woensdagavond was het na een jaar weer tijd voor de traditionele parkconcerten in mijn woonplaats. De eerste twee edities had ik helaas gemist, en het zag ernaar uit alsof deze keer ook - letterlijk - in het water zou vallen. Gelukkig konden mijn vriend en ik bij zijn beste vriend terecht, die recht naast het park woont. Zo zaten we mooi droog voor alle buien die die avond overtrokken! We eindigden de avond zelfs voor de open haard - en het was gewoon 29 juli. Kan het nog gekker!?

Gedacht
Yep, toen mijn vakantie ten einde kwam, is mijn scriptie eigenlijk weer heel vaak in mijn gedachten geweest. Ik heb mezelf de afgelopen week nog de tijd gegeven even te genieten van de vakantie en ook vandaag heb ik nog een lunch op de planning, maar deze week moet ik toch echt weer even de draad oppakken. Stiekem baal ik hier echt ontzettend van, maar het uitstelgedrag mag ook wel eens afgelopen zijn..

Geërgerd
En dat brengt me meteen bij mijn irritatiepuntje. Nu had ik al geen blogs ingepland in mijn vakantieperiode, moet ik ook nog eens minder gaan bloggen om tijd te maken voor mijn scriptie. Grrr..! Zo vervelend als er verplichte dingen voorgaan voor iets wat ik zo leuk vind om te doen..

Gewenst
Deze week heb ik wel een aantal keer gewenst om weer op vakantie te zijn hoor. Man, wat was het heerlijk om even weg te zijn van alle stress, werkdruk, het Nederlandse weer, het typische gezeur en de dagelijkse sleur. Vooral nu er nog een hoop slapeloze nachten zullen gaan aankomen kon ik een verlenging van de vakantie - waar ik optimaal van genoten heb - absoluut gebruiken!


Gelukkig
Als ik zo terugkijk op hoeveel leuke dingen ik tijdens de vakantie heb gedaan, hoeveel tijd ik samen met mijn lieve vriend heb mogen doorbrengen en hoeveel ik heb genoten van ieder moment dat ik nog even niets aan mijn hoofd had, prijs ik mij zo gelukkig! Dit laat me echt weer even denken aan hoe mooi het leven eigenlijk is <3

Related posts

31 reacties

 1. Jaa het leven is mooi! Dat besef je altijd op zulke momenten! Heel veel succes met je scriptie en vergeet niet alsnog af en toe aan jezelf te denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad is het nu gelukkig weer wat warmer. De carpaccio ziet er inderdaad erg lekker uit dat eet ik ook vaak als ik uiteten ga.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je geniet het meest van de kleine dingen! Wat heb je ontzettend leuke dingen gedaan. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingen heb je gedaan! Leuk geschreven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar je artikels over je vakantie zijn ook hartstikke leuk! Ik wou dat ik zo creatief was en zo mooi kon fotograferen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een zelfde soort sandaaltjes. Ze zijn een super fijn item!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt echt onwijs leuke dingen gedaan, gekocht, gezien en ga zo maar door haha!

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je leuke dingen gedaan meiss,, lekker genoten! Heel veel succes met je scriptie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne, positieve post om te lezen! Leuk hoor! Fijn ook dat je naar Brugge bent geweest, zo'n mooie stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkig heb je vooral genoten tijdens je vakantie! Die scriptie komt ook wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je Brugge bezocht hebt, vind ik echt een heel mooie stad :) Je sandaaltjes van bij H&M vind ik er echt leuk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stiekem vind ik ze ook nog best leuk, haha! En dat voor schoentjes die ik eigenlijk als noodoplossing kocht :)

   Verwijderen
 12. wat een onwijs leuk artikel! Wauw je vakantiefoto's zijn zo ontzettend mooi, valencia ziet er echt prachtig uit. En wat leuk dat je naar Brugge bent geweest, alleen heel vervelend dat je zere voeten kreeg. :(

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oelala die carpaccio!! <3 En ik zou ook wel willen dat ik op vakantie was hihi. Zo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een fijn artikel om te lezen! Ik kan me voorstellen dag je nog geen zin hebt om weer aan je scriptie te denken en dat het balen is dat je daardoor tijdelijk minder kan bloggen, maar uiteindelijk is het het straks vast allemaal waard ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het zo bah, die motivatie moet ik echt uit mijn tenen halen denk ik..

   Verwijderen
 15. Ik vind dit zo'n leuk artikel! Wat heb je weer een leuke dingen mogen beleven. :) Heel veel succes met de scriptie! En vergeet niet tussendoor te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk artikel, Brugge lijkt mij een mooie stad. Daar wil ik nog steeds een keer naartoe haha

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen