La vie de Daphne - Turks ontbijt, Onweer & Werkweekend

Op het moment dat ik dit weekoverzicht in elkaar aan het zetten ben, ben ik dolgelukkig dat deze week voorbij is. Ik lig na een mega zwaar ...

Op het moment dat ik dit weekoverzicht in elkaar aan het zetten ben, ben ik dolgelukkig dat deze week voorbij is. Ik lig na een mega zwaar weekend met ontzettend pijnlijke voeten in mijn bed. Gelukkig stonden er naast mijn scriptie weer een aantal leuke dingen op de planning. Zo had ik na lange tijd weer een heerlijk Turks ontbijt, kwam mijn kokerrok van H&M eindelijk binnen en had ik op zaterdagavond weer een gezellig feestje! 


Maandag begon ik de dag met mijn nagels lakken en ik moest en zou er een geel kleurtje op doen. Toen 'Sunny Days' van Rimmel er eenmaal opzat, wist ik niet hoe snel ik het er weer af moest halen! Het was totaal niet mooi gelukt en ook aan het kleurtje kon ik even niet wennen, stom!

Ook kreeg ik tussen het werken aan mijn scriptie/blog door nog een leuke en gezellige foto toegestuurd van het feestje van het weekend ervoor. Superleuk! 's Avonds ging ik lekker een nachtje naar mijn vriend.


... En hij had het lekkerste ontbijt ever gehaald. Sinds vorige week hebben we de Turkse bakker in zijn straat 'ontdekt' en deze keer was hij op dinsdagochtend op pad gegaan om wat lekkers mee te nemen. En waar je mij echt blij mee kunt maken.. is mierzoete baklava! Mmmm, dat was genieten.

We keken samen nog wat TV en daarna was het weer tijd voor mij om naar huis te gaan. Ik wist dat mijn H&M bestelling aangekomen was en kon ook niet wachten om het kledingstuk te passen. En hoe kan het ook anders dan dat het...... een kokerrok is! Inmiddels begint mijn verzameling van deze rokken erg uit te breiden en draag ik amper broeken meer. Deze kleur had ik al wel, maar die rok kwam van zo'n typisch winkeltje waar alles €10,- is en de kwaliteit was vrij slecht. Deze rok is daarentegen erg stevig en sluit heel mooi aan. Superrrr!Woensdagochtend werd ik superleuk gewekt door allemaal lieve reacties op mijn scriptie-artikel. Het is met dit benauwde weer nog lastiger om er serieus een hele dag aan te werken en vaak blijft het bij 2 keer een halfuur per dag. En wat er dan in dat halfuur gebeurt is ook niet heel veel..

.. maar ik doe echt hartstikke erg mijn best en ik weet zeker dat als ik iedere dag een beetje doe het zeker af komt voor 30 september. Ik hoop dat iemand er nog een keer met een héle kritische blik naar kan kijken, zodat ik zeker weet dat wat ik inlever geen onzin is!


Donderdag besloot ik opnieuw dat het tijd was om mijn nagels te lakken (trust me: deze week wordt bekroond tot de week waarin ik het vaakst van kleur ben gewisseld!) in de kleur Mademoiselle van Essie. Een hele mooie nude roze kleur die helaas wel héél veel laagjes nodig heeft voor ik 'm mooi vind.

Het was de hele dag ontzettend benauwd en ik voelde me heel erg nutteloos. Zwetend aan mijn scriptie werken schoot niet echt op, dus besloot ik op een andere manier iets van mijn dag te maken. Anderhalf jaar geleden kocht ik namelijk marmer plak-plastic voor op mijn bureau, maar dat was héél erg lelijk geworden (lees: nagellakvegen, make-upvlekken en andere krasjes en beschadigingen). Ik had nog anderhalve rol liggen en dat zou precies genoeg zijn om het grootste gedeelte van mijn bureau mee te bedekken. Het was twee uur zwoegen en zweten, maar het resultaat mag er zeker weer wezen, I'm happy!

Ik was eigenlijk net op tijd klaar met mijn bureau, tot het wel heel erg donker begon te worden. Ik wist dat er noodweer werd voorspeld, maar tegen kwart voor 9 barstte de bom. Eerst een flinke regenbui, en toen echt 15 tot 20 flitsen per minuut. Het flitste eigenlijk alleen maar en het was best eng om zulk noodweer buiten te zien. Een oud-collega die in Rotterdam woont stuurde in de groepschat (waar ik nog steeds in zit haha :P) een erg bijzonder filmpje, en ik maakte deze waanzinnige printscreen. Wow!


Vrijdag was het opnieuw een regenachtig dagje. Ik werkte weer wat aan mijn scriptie, maakte een Instagram-foto met mijn YSL lipstick en bereidde me voor op de avond. Ik zou namelijk een nachtje bij mijn vriend slapen en vanuit daar de volgende ochtend naar mijn werk gaan. Na ontzettend lang wachten was hij ook eindelijk klaar met werken en hebben we nog wat drankjes gedaan bij ons favoriete café.


De volgende ochtend moest ik helaas weer richting werk. Aan mijn gezicht kun je zien hoe belachelijk veel zin ik erin had (not). De uurtjes kropen voorbij, maar toen ik eindelijk klaar was verwende ik mezelf nog lekker met een nieuwe body butter van The Body Shop. Ik kocht deze blueberry variant met 50% korting!

Zaterdagavond had ik een feestje, maar wonder boven wonder zijn er helemaal geen foto's gemaakt. Misschien wel een teken dat het een bijzonder gezellige avond was! :-)


Na een nacht waarin ik véél te vast had geslapen en ook doodmoe wakker werd, was het weer tijd om me klaar te maken voor werk. Alhoewel ik eerst van mijn vriend naar huis fietste, me thuis opfriste en vervolgens weer mijn route vervolgde naar mijn eigen werk. Poeh, ik heb wat wereldreisjes gemaakt zondagochtend. Qua sieraden houd ik het overigens tegenwoordig simpel. Deze twee items kreeg ik allebei van mijn vriend!

Een (oververmoeide) selfie at work, lachen als een boer met kiespijn..


Man, wat kropen de uren langzaam voorbij (klaag klaag klaag), en daarbovenop moest ik ook nog ene halfuur overwerken. Mijn voeten (die overigens in schoenen van mijn vriend zitten :P) waren ka-pot. Ik ben echt in zombie-modus naar huis gefietst..

En toen ik 's avonds deze post in elkaar zette, zag ik gelukkig nog wel iets leuks. Mijn totale paginaweergaven zijn bijna 100.000, wauwie!

Related posts

31 reacties

 1. Wat een heerlijke lijst met foto's! En oeeh bijna de 100.000 pageviews gehaald. You go girl. Leuk om telkens weer te zien. En dat je niet kon wennen aan dat gele lakje, kan ik me voorstellen. Echter is het wel een erg mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je pageviews! Jammer dat het lakje van Essie niet goed dekt want het is wel een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woaah die foto van het onweer. Hier in het noorden heb ik helemaal niets meegekregen van onweer, wel regen, maar dat was het. Mooie rok heb je gekocht trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah gelukkig maar dat je er niks van hebt meegekregen, het was zo heftig! En dankjewel <3

   Verwijderen
 4. Oh wauw, leuke foto's allemaal meid!
  Gefeliciteerd met al je pageviews. Wat een boel!
  En die rok staat je serieus geweldig. Prachtige kleur ook!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm, dat Turkse gebak ziet er heerlijk uit! Leuke blog heb je trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh baklava, zo lekker! Van de week ga ik dat ook eens halen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, dat gele lakje vind ik ook iets té veel van het goede. Ondanks je scriptie heb je er nog wel een leuke week van gemaakt, als ik dat zo zie! En nog even knallen meid, you can do it! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had laatst ook een geel lakje geprobeerd die mij ook iets te heftig was maar toen kocht ik een pastel gele tint en dat was beter :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's en wow die onweer foto, echt scary, ben altijd bang voor onweer haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's! Baklava is zo lekker! Je moet ook eens naar die ronde broodjes met feta vragen! Dat is heel dun deeg met feta erin! Super lekker XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag ze liggen inderdaad! Volgende keer zal ik ze meenemen :) Liefs!

   Verwijderen
 11. Beetje bij beetje komt je scriptie wel af! Als je er maar gewoon iedere dag even tijd aan besteed. Gelukkig heb je wel leuke dingen tussendoor gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's! Koker rokken vind ik zelf ook erg fijn om te dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen