Hema Longer Lasting Lipstick 03

Een tijdje geleden schreef ik een review over de Hema Longer Lasting Lipstick in de kleur 03. Deze matte en langhoudende lipstick is me ...

Een tijdje geleden schreef ik een review over de Hema Longer Lasting Lipstick in de kleur 03. Deze matte en langhoudende lipstick is me zo goed bevallen, dat ik toch echt een ander kleurtje erbij wilde hebben! Deze keer ging ik voor een iets zachtere en rozere tint: nummer 04. Eens kijken of ik net zo positief ben als over de andere kleur..


De lipstick is (goh) nog steeds lang en dun, wat ik prima vind om vast te houden. Hema heeft normaal gesproken gewoon dikkere lipsticks, maar de longer lasting lijn onderscheidt zich hiermee.


De kleur 03 sprak me eigenlijk meteen aan; in het eerste opzicht lijkt deze bi-zar veel op 04 en zou het bijna zonde zijn om bijna dezelfde kleur mee naar huis te nemen. Toch heb ik ze in de winkel nog met elkaar vergeleken en deze leek minder hard en had naar mijn idee een roze ondertoon. 


Dit is ook een stuk beter te zien aan de swatch. Wanneer ik deze vergelijk met de andere lipstick is deze kleur inderdaad een stuk zachter en heeft 'ie iets meer weg van 'roze-rood' dan van een 'rood-rood' (volg je me nog?) Het pigment is helaas ietsjes minder sterk dan waarop ik hoopte. Wel ziet de lipstick er weer lekker mat uit!

Na al die artikelen met donkere kleurtjes kan ik ook over deze lipstick zeggen dat ik 'm prachtig vind! Normaal ben ik absoluut niet van de roze lipsticks, maar deze kleur zit er eigenlijk precies tussenin. Ook deze is weer lekker long lasting en blijft dus na wat drankjes en een maaltijd prima zitten. Een klein minpuntje is dat deze lipsticks van Hema best droog zijn, maar ik vind dit bij deze niet heel storend.

Ook op de full face foto vind ik de lipstick héél erg mooi. Toch eens een keer afgestapt van alle donkere kleuren en de dieprode tinten, haha! Dit is (eindelijk) typisch een kleurtje die draagbaar is voor iedere dag! :-)

De Longer Lasting Lipsticks zijn te koop bij Hema voor €3,50 en zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. 

Related posts

17 reacties

 1. De lipstick staat je goed! Ik zou hem persoonlijk overslaan, omdat hij er heel droog en stroef uitziet op de swatch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel enorm storend als een lipstick droog is, maar de kleur is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig zijn er duizenden (misschien wel miljoenen) lipsticks die niet zo stroef zijn, haha!

   Verwijderen
 3. wauw lekker betaalbaar deze lipstick en bovendien is hij inderdaad erg draagbaar. Het is een rode kleur maar hij is ook weer niet te opvallend! Ik vind dat hij er heel mooi uitziet. Ga zeker eens langs de hema. De foto's die je gemaakt hebt voor dit artikel zien er ook mooi uit ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meeeh ik had gehoopt dat de lipstick "feller" zou zijn. Al vind ik dat jou deze kleur wel erg goed staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoor er veel goede dingen over, maar heb er zelf nog nooit eentje geprobeerd! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer van de pigmentatie hoewel hij je wel prachtig staat mop.

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie. Die kleur staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed, en een heel mooi prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw, wat een mooi kleurtje! Ik ga ze zeker eens bekijken als ik bij de hema ben!

  www.fleursophia.com

  BeantwoordenVerwijderen